Καιρός λοιπόν ν' ανοίξουμε καινούργια θέματα, για γυναίκες, σπορ, computer-gadgets, στρατό, διασκέδαση κλπ. Θα'χουμε να γράφουμε μήνες
Εχω αλλάξει μέχρι τώρα 6 αυτοκίνητα κι ακόμα δεν έχω καταλήξει ποιο είναι αυτό που πραγματικά ικανοποιεί τις ανάγκες μου και το κέφι μου. Εχουμε τώρα 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια και πάλι νοιώθω ότι θέλω κάτι άλλο. Πολλές φορές η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου υπαγορεύεται από τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που έχεις. Ετσι αυτή τη στιγμή νοιώθω ότι το L.R. καλύπτει τα περισσότερα από αυτά που ζητάω.
- Είναι 4Χ4 γιατί ζώ στην πιο κρύα περιοχή της Ελλάδας με 9 μήνες χειμώνα και 3 μήνες βαρύ χειμώνα όπως μας αρέσει να λέμε εδώ. Χιόνια, βροχές, βουνά κλπ.
- Εχει τεράστιους χώρους για την μεταφορά της οικογένειας
- Είναι diesel σε ότι αυτό συνεπάγεται σε καύσιμα, συντήρηση κλπ.
- Για τα μάτια μου είναι όμορφο κι επιβλητικό
- Είναι προκλητικά πλήρως εξοπλισμένο, με έντονο αέρα πολυτέλειας και ποιότητας στο εσωτερικό.
- Είναι ανίκητο εκτός δρόμου με τα ηλεκτρονικά συστήματα που κουβαλάει , και την τεράστια ροπή του κινητήρα του,αν αποφασίσω ν' αφήσω την άσφαλτο
- Εχει ικανοποιητικές επιδόσεις για την κατηγορία του, και κορυφαία άνεση για τζιπ
- Δεν έχει γίνει σούπα
- Ισως γιατί είναι πανάκριβο (52.910 ευρώ στην έκδοση HSE που μ΄ενδιαφέρει )
Αν και δεν ξέρω την ηλικία του Houston, πρέπει να είναι αρκετά νεαρός γιατί βλέπω ότι το αίμα του βράζει ακόμα. Γι' αυτό τρελαίνεται με τα 0-100 , τις πίστες , τις κόντρες και τα τσαγιάσματα. Εχει τα δικά του κριτήρια αγοράς και είναι απόλυτα σεβαστά !!!