Δηλαδη λες,οτι δεν μπορω να καταλαβω τη διαφορα,μεταξυ ενος μηχανισμου μετρησεως του χρονου,με γραναζια και τροχους,απο εναν αλλο,που εχει και στοιχεια ηλεκτρονικα,γιατι ημουν δημοσιος υπαλληλος.
Ενδιαφερουσα αποψις. Λες οτι δεν καταλαβαινω τη διαφορα μεταξυ ενος γκαζοζέν και ενος πυραυλοκινητου.(Το γκαζοζέν,δεν θα το ξερεις,σιγουρα, λογω μικρης ηλικιας,αλλα ρωτα,καποιος θα ξερει).
Και για να το ξεκαθαρισω πιο καλα σε καποιους,οσοι θελουν εν πασει περιπτωσει να το σκεφτουν,και ο Μινως Κυριακου,εχει καμια 15αρια παλια αεροπλανα του παγκοσμιου πολεμου,ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ,αλλα προκειμενου να παει στη δουλεια του,εχει και ενα συγχρονο jet .
Και ενας συλλεκτης παλαιων αντικειμενων,που δειχνουν κατι,οπως ειναι πχ τα οργανα μετρησεων στη Φυσικη,που μερικα προπολεμικα, ειναι υπεροχα στην κατασκευη τους,(και εχω δει αρκετα,ως Φυσικος που ημουν), τα εχει για να τα βλεπει,αντε και να τα χαιδευει, οχι ομως για να κανει μετρησεις μ αυτα,που ειναι αρχαιολογιες πια.
Και βεβαια,γιατι να φτιαξουν και το atomic clock,αφου εχουμε το tourbillon;Ετσι δεν ειναι;
Και στο φιναλε,εγω δε μιλησα για ηλεκτρονικα ρολογια,(αφου αυτο,αποτελει εγκλημα καθοσιωσεως εδω μεσα για μερικους,ελευθερια εκφρασης που λενε). Ρωτησα ποσο κανει αυτο το σουπερ ντουπερ Ω.Τιποτ αλλο.Και αμεσως μου την πεσανε.
ΥΓ Οσο για το λιθιο,ναι, πηρα προς το παρον ενα ταπεινο ρολογακι ΣΕΙΚΟ,ναι με λιθιο,που κραταει δεκα (αριθ 10) χρονια,ειτε καθομαι,ειτε κοιμαμαι,ειτε περπαταω,και χανει η κερδιζει max +/-20sec το χρονο,(συνηθως,οχι πανω απο 10), και εδωσα 256 δολλαρια.Προς το παρον,μου φτανει.
Αν ξεπερασω το φοβο μου,για τα πολυ περισσοτερα λεφτα που πρεπει να στειλω,θα παρω και το αλλο,που κανει 2500 δολλαριακια. Αυτο που συνηθως εχει αποκλιση,περιπου 2 sec.
Το χρονο παντα.Ετσι για να μου βρισκεται.
Περιττο να σου πω,οτι κι αυτο,με λιθιο θα ειναι.Thermocompensating τεχνολογια ομως.
Διαφορα αποψεως.Τι να κανουμε;Πιστευω να μου το επιτρεπετε αυτο.