Σήμερα πήγα για φαγητό στη νέα μακρη. Συνολικά είδα 8 ρολεξ. Σαμπουνες, ντιπ σι, sd, μισά μισά datejust. Θα μου πείτε και τι με αυτό. Όσο το ρολεξ είναι κομμάτι κοινωνικής καταξίωσης και εδώ και σε όλο τον κόσμο σε μικρότερο ποσοστό τόσο δεν θα μπορέσει η ομεγα να γίνει ρολεξ. Στην συνείδηση του ευρεία αγοραστικου κοινού. Αυτό μετράει... Δυστυχώς η ευτυχώς.
Συμφωνώ και προσθέτω πως η Rolex δεν βρίσκεται ούτε άδικα ούτε τυχαία στην κορυφή. Γιαυτό και λέω ότι για να καταφέρει κάτι τέτοιο η Ω θα χρειαστούν ίσως δεκαετίες, πολύ διαφήμιση και πολύ καλά προιόντα.
η ωμεγα εχει τα πρωτεια σε αυτο το forum και σε αλλα forum καθαρα λογω χαμηλης τιμης....αν οι τιμες των 2 εταιριων εξισωθουν bye bye omega
Δεν είμαι σίγουρος, ειδικά για τα φόρουμ όπου οι χρήστες μετρούν και αξιολογούν πολλά πράγματα. Οι τιμές παίζουν φυσικά ρόλο, όχι όμως καθοριστικό. Έτσι κι αλλιώς δεν εμποδίζουν την Rolex να κατέχει την πρώτη θέση των πωλήσεων.
Συμφωνώ.. Το θέμα είναι ότι η Rolex ''πρόλαβε'' και ανακάλυψε σχεδόν τις περισσότερες, αν όχι όλες τις πατέντες, οπότε η Ωμέγα έμεινε με το Co Axial.. Tα παραπάνω έβαλαν το ''λιθαράκι'' τους για το κύρος της Rolex.. Αν η Ω θέλει να γίνει Rolex.., τότε θα πρέπει η Ω με κάποιο τρόπο, να κάνει σταδιακά, κάποιο ''μπαμ''...
Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ, για να εκθρονίσεις τον πρωταθλητή πρέπει να γίνεις καλύτερος, πολύ καλύτερος και να έχεις σχέδιο και την απαραίτητη υπομονή...
Η ρολεξ εδιωξε 2 διευθυντες,οπως εχουμε ηδη αναφερει,ο ενας επι των πωλησεων.Στις ανερχομενες αγορες η ομεγα εχει μεγαλυτερο μεριδιο,επισης στην τεχνολογια η ομεγα εχει κανει πολυ καλες κινησεις.
Το νεο deep sea δεν ειχε την αποδοχη που περιμεναν.
κατι μικρο που δεν περασε απαρατηρητο,ειναι η πτωση στις πωλησεις της daytona.
οπότε η Ωμέγα έμεινε με το Co Axial
και ομως,αυτο ειναι ενα πολυ δυνατο σημειο και η ομεγα ειναι πιο μπροστα απο την ρολεξ.
Είναι σαν να κερδήθηκε μιά μάχη. Για την συνολική επικράτηση χρειάζεται συνεχής βελτίωση και σε ρυθμούς ταχύτερους από το αντίπαλο δέος
Δεν αμφιβάλω ότι είναι μια τεχνολογική εξέλιξη, δεν αρκεί όμως αυτό, όσο οι καταναλωτές βλεπουν το ρολοι περισσότερο σαν είδος status simbol, παρά ως μηχανικό ''εργαλείο''. Το θέμα είναι αν το Swatch Group, θελεί κάτι τετοιο. Έχω εκφράσει τη γνώμη μου και σε προηγούμενα μην.
Σωστή παρατήρηση. Θέλει άραγε η Ω να γίνει Rolex ή ασχολείται με το να επικρατήσει ακόμη περισσότερο έναντι των πιό άμεσων αντιπάλων όπως Breitling, Tag κλπ;
Η εντύπωσή μου πάντως είναι ότι στοχεύει ψηλότερα...