Ψηφοφορία

θα γινει η omega rolex?

ναι
10 (28.6%)
οχι
25 (71.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 35

Αποστολέας Θέμα: θα γινει η omega rolex?  (Αναγνώστηκε 71020 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: θα γινει η omega rolex?
« Απάντηση #260 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 03:10:12 μμ »
λενε οτι συντομα το omega PO θα φορεσει την νεα μηχανη 8500,με αντιστοιχη αυξηση τιμης,που θα το κατατασσει στην κατηγορια του rolex sub.μεγαλο το διλημμα Η θα στραφει η πλειοψηφια στο rolex?τι πιστευετε?

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #261 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 03:15:47 μμ »
Σε συζητηση που εκανα εδω στην Αθηνα με εναν απο τους δυο εμπορους ανταλλακτικων ωρολογιων μου ειπε οτι
η Ωμεγα αυξησε τα ανταλλακτικα της κατα 500%

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #262 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 03:22:57 μμ »
δεν ξερω ποσοστο,αλλα το εχω ηδη νιωσει στην τσεπη μου.. ;)

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #263 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 04:50:08 μμ »
 Πιστεύω πως για λόγους  αναγνωρισιμότητας, κύρους και καινοτομιών, όσο και αν η άυξηση της τιμής των Ω, θα την κατατάξει σε αντίστοιχη κατηγορία τιμής με την Rolex, η πλειοψηφία θα προτιμήσει την Rolex..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #264 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 05:56:10 μμ »
   Στο φόρουμ πάντως η Ω έχει τα πρωτεία. Δεν το αποκλείω να τα πάρει κάποια στιγμή και σε επίπεδο πωλήσεων και σε επίπεδο συνείδησης του κοινού. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα απαιτούσε πολλά πράγματα και κυρίως χρόνο. Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, αρκετά παλιότερα κάπως έτσι ήταν, τουλάχιστον στη χώρα μας.

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #265 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 06:02:25 μμ »
 Θέλει καποιο χρόνο παντως... Οι φίλοι της Ω, δεν χρειάζεται να πειστούν. Αυτοί που θα πρέπει να πειστούν, θα είναι όσοι θα χρειαστεί να μπούν στο δήλημα, Ωμέγα η Rolex..
Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #266 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 06:19:49 μμ »
Σήμερα πήγα για φαγητό στη νέα μακρη. Συνολικά είδα 8 ρολεξ. Σαμπουνες, ντιπ σι, sd, μισά μισά datejust. Θα μου πείτε και τι με αυτό. Όσο το ρολεξ είναι κομμάτι κοινωνικής καταξίωσης και εδώ και σε όλο τον κόσμο σε μικρότερο ποσοστό τόσο δεν θα μπορέσει η ομεγα να γίνει ρολεξ. Στην συνείδηση του ευρεία αγοραστικου κοινού. Αυτό μετράει... Δυστυχώς η ευτυχώς.

Φιλικά
ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος amartolos

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 06:20:04 μμ »
η ωμεγα εχει τα πρωτεια σε αυτο το forum και σε αλλα forum καθαρα λογω χαμηλης τιμης....αν οι τιμες των 2 εταιριων εξισωθουν bye bye omega

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 06:53:39 μμ »
  Συμφωνώ.. Το θέμα είναι ότι η Rolex ''πρόλαβε'' και ανακάλυψε σχεδόν τις περισσότερες, αν όχι  όλες τις πατέντες, οπότε η Ωμέγα έμεινε με το Co Axial.. Tα παραπάνω έβαλαν το ''λιθαράκι'' τους για το κύρος της Rolex.. Αν η Ω θέλει να γίνει Rolex.., τότε θα πρέπει η Ω με κάποιο τρόπο, να κάνει σταδιακά, κάποιο ''μπαμ''...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 07:28:56 μμ »
Η ρολεξ εδιωξε 2 διευθυντες,οπως εχουμε ηδη αναφερει,ο ενας επι  των πωλησεων.Στις ανερχομενες αγορες η ομεγα εχει μεγαλυτερο μεριδιο,επισης στην τεχνολογια η ομεγα εχει κανει πολυ καλες κινησεις.

Το νεο deep sea δεν ειχε την αποδοχη που περιμεναν.

κατι μικρο που δεν περασε απαρατηρητο,ειναι η πτωση στις πωλησεις της daytona.

οπότε η Ωμέγα έμεινε με το Co Axial

και ομως,αυτο ειναι ενα πολυ δυνατο σημειο και η ομεγα ειναι πιο μπροστα απο την ρολεξ.

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 07:42:19 μμ »
 Δεν αμφιβάλω ότι είναι μια τεχνιλογική εξέλιξη, δεν αρκεί όμως αυτό, όσο οι καταναλωτές βλεπουν το ρολοι περισσότερο σαν είδος status simbol, παρά ως μηχανικό ''εργαλείο''. Το θέμα είναι αν το Swatch Group, θελεί κάτι τετοιο. Έχω εκφράσει τη γνώμη μου και σε προηγούμενα μην.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 07:43:44 μμ »
οταν μια μαυρη daytona  ειναι στην βιτρινα,σημαινει πολλα..

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 07:47:45 μμ »
   Στο φόρουμ πάντως η Ω έχει τα πρωτεία. Δεν το αποκλείω να τα πάρει κάποια στιγμή και σε επίπεδο πωλήσεων και σε επίπεδο συνείδησης του κοινού. Σίγουρα κάτι τέτοιο θα απαιτούσε πολλά πράγματα και κυρίως χρόνο. Άλλωστε, αν δεν κάνω λάθος, αρκετά παλιότερα κάπως έτσι ήταν, τουλάχιστον στη χώρα μας.

Sir Konakis και άλλοι Πανερίστες, μάς την πέφτουν...αμφισβητούν την πρωτοκαθεδρία των κατσαρολικών.. ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;;;;;Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους (ρολογο)δρόμους!  :D :D

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #273 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 07:53:19 μμ »
μα η πανεραι δεν λαμβανει μερος,ανηκει σε δικη της κατηγορια σαν εταιρια ;)

Αποσυνδεδεμένος elio

• 44mm case
  • Winter is Coming
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 07:56:41 μμ »
Ο κονακις έχει μαγευτεί από την αγαπημένη μου σκωτια και είναι ντεφορμε. Συμφωνώ με όλα όσα λέτε. Το μυστικό είναι το μαρκετινγκ. Για να γίνει η ομεγα ρολεξ πρέπει να ανεβάσει τιμές και να πείσει τους νεοπλουτους στον πλανήτη Γη πως είναι must για το στάτους τους να φορούν ομεγα. Και τότε ξέρετε τι θα γίνει; Όλοι εμείς που αγαπάμε πραγματικά το ρολόι θα τα πούμε υπερτιμημενα και θα στραφούμε στην sinn.

Φιλικά
ελιο
Time is the most undefinable yet paradoxical of things; the past is gone, the future is not come, and the present becomes the past even while we attempt to define it, and, like the flash of lightning, at once exists and expires.  ~Charles Caleb Colton

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 07:56:48 μμ »

Σήμερα πήγα για φαγητό στη νέα μακρη. Συνολικά είδα 8 ρολεξ. Σαμπουνες, ντιπ σι, sd, μισά μισά datejust. Θα μου πείτε και τι με αυτό. Όσο το ρολεξ είναι κομμάτι κοινωνικής καταξίωσης και εδώ και σε όλο τον κόσμο σε μικρότερο ποσοστό τόσο δεν θα μπορέσει η ομεγα να γίνει ρολεξ. Στην συνείδηση του ευρεία αγοραστικου κοινού. Αυτό μετράει... Δυστυχώς η ευτυχώς.

Συμφωνώ και προσθέτω πως η Rolex δεν βρίσκεται ούτε άδικα ούτε τυχαία στην κορυφή. Γιαυτό και λέω ότι για να καταφέρει κάτι τέτοιο η Ω θα χρειαστούν ίσως δεκαετίες, πολύ διαφήμιση και πολύ καλά προιόντα.

η ωμεγα εχει τα πρωτεια σε αυτο το forum και σε αλλα forum καθαρα λογω χαμηλης τιμης....αν οι τιμες των 2 εταιριων εξισωθουν bye bye omega

Δεν είμαι σίγουρος, ειδικά για τα φόρουμ όπου οι χρήστες μετρούν και αξιολογούν πολλά πράγματα. Οι τιμές παίζουν φυσικά ρόλο, όχι όμως καθοριστικό. Έτσι κι αλλιώς δεν εμποδίζουν την Rolex να κατέχει την πρώτη θέση των πωλήσεων.

Συμφωνώ.. Το θέμα είναι ότι η Rolex ''πρόλαβε'' και ανακάλυψε σχεδόν τις περισσότερες, αν όχι  όλες τις πατέντες, οπότε η Ωμέγα έμεινε με το Co Axial.. Tα παραπάνω έβαλαν το ''λιθαράκι'' τους για το κύρος της Rolex.. Αν η Ω θέλει να γίνει Rolex.., τότε θα πρέπει η Ω με κάποιο τρόπο, να κάνει σταδιακά, κάποιο ''μπαμ''...

Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ, για να εκθρονίσεις τον πρωταθλητή πρέπει να γίνεις καλύτερος, πολύ καλύτερος και να έχεις σχέδιο και την απαραίτητη υπομονή...

Η ρολεξ εδιωξε 2 διευθυντες,οπως εχουμε ηδη αναφερει,ο ενας επι  των πωλησεων.Στις ανερχομενες αγορες η ομεγα εχει μεγαλυτερο μεριδιο,επισης στην τεχνολογια η ομεγα εχει κανει πολυ καλες κινησεις.

και ομως,αυτο ειναι ενα πολυ δυνατο σημειο και η ομεγα ειναι πιο μπροστα απο την ρολεξ.

Είναι σαν να κερδήθηκε μιά μάχη. Για την συνολική επικράτηση χρειάζεται συνεχής βελτίωση και σε ρυθμούς ταχύτερους από το αντίπαλο δέος

Δεν αμφιβάλω ότι είναι μια τεχνολογική εξέλιξη, δεν αρκεί όμως αυτό, όσο οι καταναλωτές βλεπουν το ρολοι περισσότερο σαν είδος status simbol, παρά ως μηχανικό ''εργαλείο''. Το θέμα είναι αν το Swatch Group, θελεί κάτι τετοιο. Έχω εκφράσει τη γνώμη μου και σε προηγούμενα μην.

Σωστή παρατήρηση. Θέλει άραγε η Ω να γίνει Rolex ή ασχολείται με το να επικρατήσει ακόμη περισσότερο έναντι των πιό άμεσων αντιπάλων όπως Breitling, Tag κλπ;
Η εντύπωσή μου πάντως είναι ότι στοχεύει ψηλότερα...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 27, 2009, 08:11:12 μμ από GiannisH »

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 08:00:20 μμ »

Ο κονακις έχει μαγευτεί από την αγαπημένη μου σκωτια και είναι ντεφορμε. Συμφωνώ με όλα όσα λέτε. Το μυστικό είναι το μαρκετινγκ. Για να γίνει η ομεγα ρολεξ πρέπει να ανεβάσει τιμές και να πείσει τους νεοπλουτους στον πλανήτη Γη πως είναι must για το στάτους τους να φορούν ομεγα. Και τότε ξέρετε τι θα γίνει; Όλοι εμείς που αγαπάμε πραγματικά το ρολόι θα τα πούμε υπερτιμημενα και θα στραφούμε στην sinn.

Φιλικά
ελιο

:D :D Σωστός ο elio!!!

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 08:00:49 μμ »
Σωστή παρατήρηση. Θέλει άραγε η Ω να γίνει Rolex ή ασχολείται με το να επικρατήσει ακόμη περισσότερο έναντι των πιό άμεσων αντιπάλων όπως Breitling, Tag κλπ;

τους εχει ξεπερασει προ ετων..ασε που η 3313 ειναι ενας απο τους πιο αξιολογους χρονογραφους σημερα.

νομιζω οτι ο ιδιος ο λιβανεζος σε μια συνεντευξη του εχει δηλωσει οτι παει για πιο ψηλα.πρεπει να υπαρχει σε αυτο το θεμα καπου

Αποσυνδεδεμένος antonis_ch

• 48mm case
  • Time is the most valuable thing a man can spend!
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Δεκέμβριος 27, 2009, 11:38:02 μμ »

+1

Θελει και χρονο και κοπο..! Ποτε δεν ξερεις? Το θεμα οπως σωστα προαναφερθηκε θελει η Ω να γινει Ρολεξ? Κανεις δεν ξερει..Εκτος απο τους απο μεσα των εταιρειων..Ο καιρος θα δειξει...

Συμφωνω και με τον φιλο elio.