Ψηφοφορία

θα γινει η omega rolex?

ναι
10 (28.6%)
οχι
25 (71.4%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 35

Αποστολέας Θέμα: θα γινει η omega rolex?  (Αναγνώστηκε 71135 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: θα γινει η omega rolex?
« Απάντηση #140 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 08:17:31 μμ »
Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι  Milan  Κουντερα ;)

Νίκο αγόρι μου, εάν όντως ήξερες την απάντηση και δεν τη βρήκες απλώς κάπου στο internet, σου βγάζω το καπέλο.
Στείλε μου με PM τη διεύθυνσή σου να σου στείλω το βιβλίο.

ΥΓ
Και επειδή οδεύουμε επικίνδυνα προς Off topic, με δική μου υπαιτιότητα αυτή τη φορά, ας επανέλθουμε.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 08:18:30 μμ »
Πάντως george_ είμαστε όλοι μέσα στο θέμα.

Εγώ περίμενα οτι θα γράψουν όλοι ποιό τζην τους πάει καλύτερα...

Φιλικά

Κωστής
Εγω που εχω και τα δυο λεω explorer 2 μακραν...

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #142 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 08:21:15 μμ »
Η οmega δεν μπορει να γινει rolex και γι'αυτο δεν θελει ουτε καν να προσπαθησει να μπει σε αυτη την διαδικασια.Εχει πιασει την κατηγορια εως 3000 ευρω ρολοι ενω η rolex εχει πιασει την κατηγορια πανω απο 3000 ευρω ρολοι.
Αν επιχειρησει η Omega να παει πχ ενα seamaster στα λεφτα ενος submariner θα χασει ολες τις πωλησεις που θα ειχε απο τους ανθρωπους που αγοραζαν το seamaster οταν εκανε 2000 ευρω (αφου αυτοι θα αγοραζαν κατι αλλο πχ breitling) αλλα συγχρονως θα εκαναν ελαχιστες πωλησεις με την νεα αυξημενη τιμη γιατι ολοι σε αυτα τα λεφτα θα αγοραζαν rolex....!

Αρα θα καταστρεφε τον εαυτο της κ θα βοηθουσε την breitling να παει μπροστα χα χα χα  ;D

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #143 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 08:22:31 μμ »
Νίκο αγόρι μου, εάν όντως ήξερες την απάντηση και δεν τη βρήκες απλώς κάπου στο internet, σου βγάζω το καπέλο.
Στείλε μου με PM τη διεύθυνσή σου να σου στείλω το βιβλίο.

ΥΓ
Και επειδή οδεύουμε επικίνδυνα προς Off topic, με δική μου υπαιτιότητα αυτή τη φορά, ας επανέλθουμε.

To εχω το βιβλιο  ;)
αν το ειχα βρει στο νετ δεν θα απαντουσα
ΥΓ
τα βιβλια ειναι το μεγαλυτερο παιδικο μου τραυμα απο τοτε που αρχισα να διαβαζω παντα μου επερναν δωρο βιβλια και μωλις ημουν ετοιμος να βαλω τα κλαματα οταν ανοιγα το δωρο μου, μου ελεγαν οτι μωλις το διαβασω θα μου παρουν οτι θελω οποτε ετσι αρχισα να διαβαζω συστηματικα βιβλια
σορυ για το οφ
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 22, 2009, 08:27:45 μμ από warover »

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #144 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 08:36:41 μμ »
off topic!

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #145 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 08:57:31 μμ »
Παράθεση
Η δικη μου ερωτηση ειναι πλεον η εξης,μισο rolex στοιχιζει οσο ενα Ω,αξιζει αυτη την διαφορα?

H νεα μου ερωτηση ειναι:ΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΗ?

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #146 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 09:02:14 μμ »
...ο μέσος αγοραστής με 1 ρόλεξ "πουλάει μούρη" που θα αγόραζε με 3 Ωμέγα.

Συνεκδοχικά, ο μέσος αγοραστής θεωρεί ότι αξίζει αυτή τη διαφορά.

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #147 στις: Φεβρουάριος 22, 2009, 09:11:14 μμ »
Παράθεση
Και ο Ανιέλι να είσαι και να έχεις 300 ραφτά κοστούμια Brioni, το χρειάζεσαι το ωραίο τζην

Yπαρχουν τζην και τζην,μαλλον τα τζην του μακαριτη τα εραβε ο Γιωργακης ο Αρμανης με τα χερακια του.
Ο Ανιελι δεν ειναι μεγαλογκλαμουρια,κατα τον χαρακτηρισμο μου μεγαλογκλαμουριας ειναι αυτος που εχει την οικονομικη ανεση του Ανιελι,αλλα θελει να μοιαζει στον Ανιελι.

Αποσυνδεδεμένος spdim

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #148 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 11:11:42 πμ »
Καλως ή κακως καθε μαρκα ειναι συνειφασμενη στο μυαλο των αγοραστων με ενα φασμα τιμων. Δυσκολα θα εδινε καποιος πχ 2000 € για ενα Tissot  οσο καλο και να ηταν εκτος και αν αλλαζε πολιτικη  η ιδια πραγμα δυσκολο.
Υπαρχουν περιστασιακες εξαιρεσεις αλλα μονο εξαιρεσεις ...

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #149 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 11:58:41 πμ »
σε συνεντευξη του ο hayek ειπε οτι θα βαλει σε ολα τα ρολογια την 85χχ εκτος απο το 3570.αποτελει μια δηλωση που οδηγει σε πολλες σκεψεις για την στρατηγικη που θελει να ακολουθησει η ομεγα η οχι?θα δειξει
Ψάχνω ΌΛΟ το Σαββατοκύριακο να βρω ένα άρθρο του W.Time Magazine
που ρωτούσαν τον Nick Hayek Jr. αυτό ακριβός !!!
   Δύστυχος δεν το βρήκα ... :(
Αλλά αν θυμάμαι καλά είχε πει εν περιλήψει :

" Ότι την OMEGA δεν την ενδιαφέρει να γίνει ROLEX, μιας και ανήκει στο μεγαλύτερο Ελβετικό group,
και μάληστα είναι ο πιω κερδοφόρος με 150.000 Calibres παραγωγή το χρόνο, συνεχώς αυξανόμενη, και πολλά υποσχόμενη.
Όταν κανένας δεν ήθελε την πατέντα της, η OMEGA την αγόρασε την αξιοποίησε και την τελειοποίησε με όλα τα γνωστά θετικά αποτελέσματα !!!
Επίσης μιλούσε για πολύ καλύτερα οικονομικά νούμερα, από την ROLEX αλλά δεν θυμάμαι !!!" :(

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #150 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 12:14:06 μμ »

;)

WatchTime:  A few years ago, Omega announced that it intended to challenge Rolex. How close have you come to reaching your goal of achieving parity with Rolex?

N. Hayek Jr.: Our goal isn’t to catch up with Rolex. If we had looked at what Rolex makes, we would have stood still. We’re not chasing after Rolex. We have our own identity. Rolex’s strength has always been that it remained unchanged. Omega’s forte has always been that this brand has had to keep moving in order to remain innovative. When you consider the developments of the past few years, you can see how strongly Omega has invested in innovations, e.g. the Co-Axial escapement.
The new caliber 8500 too has shown that Omega doesn’t need to hide behind Rolex when it’s a question of quality. Furthermore, during the past few years, Omega has battled for its position in shops. This brand is now much better presented and much more frequently displayed as it deserves to be.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #151 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 12:26:34 μμ »
;)

WatchTime:  A few years ago, Omega announced that it intended to challenge Rolex. How close have you come to reaching your goal of achieving parity with Rolex?

N. Hayek Jr.: Our goal isn’t to catch up with Rolex. If we had looked at what Rolex makes, we would have stood still. We’re not chasing after Rolex. We have our own identity. Rolex’s strength has always been that it remained unchanged. Omega’s forte has always been that this brand has had to keep moving in order to remain innovative. When you consider the developments of the past few years, you can see how strongly Omega has invested in innovations, e.g. the Co-Axial escapement.
The new caliber 8500 too has shown that Omega doesn’t need to hide behind Rolex when it’s a question of quality. Furthermore, during the past few years, Omega has battled for its position in shops. This brand is now much better presented and much more frequently displayed as it deserves to be.

:yes: :smt038 :yes:
Να μας το μετάφρασης κιόλας, για μας τους ...  ;D
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #152 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 12:39:54 μμ »
Ό,τι θέλει ο φίλος Stef!
Μεταφράζω την απάντηση του Hayeκ στα γρήγορα.

"Ο στόχος μας δεν είναι να "πιάσουμε" τη Rolex. Εάν κοιτούσαμε τι κάνει η Rolex, θα είχαμε παραμείνει στάσιμοι. Δεν κυνηγούμε τη Rolex. Έχουμε τη δική μας ταυτότητα. Η δύναμη της Rolex ήταν ανέκαθεν το ότι δεν έχει αλλάξει. Το φόρτε της Ω ήταν ανέκαθεν ότι αυτή η μάρκα έπρεπε να προχωρά συνεχώς μπροστά για να παραμείνει καινοτόμος. Εάν αναλογιστείτε τις εξελίξεις των τελευταίων ετών, μπορείτε να δείτε πόσο σοβαρές είναι οι επενδύσεις της Ω σε καινοτομίες, π.χ. στο σύστημα διαφυγής co-axial.
Η νέα μηχανή 8500 επίσης έχει δείξει ότι η Ω δεν χρειάζεται να κρύβεται πίσω από τη Rolex όταν πρόκειται για ποιότητα.
Επιπλέον, στη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Ω έχει παλέψει για τη θέση της στα καταστήματα. Η μάρκα αυτή απολαμβάνει πλέον πολύ καλύτερη παρουσίαση και ανάδειξη, όπως της αξίζει."

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #153 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 01:24:46 μμ »
Άρα ο ίδιος ο Νικόλας απαντάει στο ερώτημα του νήματος, όχι, δε θα γίνει η Ωμέγα Ρόλεξ.

Σας τά 'λεγα εγώ, αλλά δε μ' ακούτε.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #154 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 02:12:23 μμ »
Άρα ο ίδιος ο Νικόλας απαντάει στο ερώτημα του νήματος, όχι, δε θα γίνει η Ωμέγα Ρόλεξ.

Σας τά 'λεγα εγώ, αλλά δε μ' ακούτε.

Φιλικά
Δημήτρης
Λάθος ...
  Δεν χρειάζεται η ΟΜΕΓΑ να γίνει ROLEX .-
Δεν έχει ανάγκη από το όνομα της ROLEX ...
  Έχει την δική της ταυτότητα και ιστορία ...

" Επιπλέον, στη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Ω έχει παλέψει για τη θέση της στα καταστήματα.
Η μάρκα αυτή απολαμβάνει πλέον πολύ καλύτερη παρουσίαση και ανάδειξη, όπως της αξίζει."

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 04:19:54 μμ »

" Ότι την OMEGA δεν την ενδιαφέρει να γίνει ROLEX, μιας και ανήκει στο μεγαλύτερο Ελβετικό group,
και μάληστα είναι ο πιω κερδοφόρος με 150.000 Calibres παραγωγή το χρόνο, συνεχώς αυξανόμενη, και πολλά υποσχόμενη.
Όταν κανένας δεν ήθελε την πατέντα της, η OMEGA την αγόρασε την αξιοποίησε και την τελειοποίησε με όλα τα γνωστά θετικά αποτελέσματα !!!
Επίσης μιλούσε για πολύ καλύτερα οικονομικά νούμερα, από την ROLEX αλλά δεν θυμάμαι !!!" :(

Φιλικά Στέφανος.

ναι την πατεντα ο daniels την πηγε σε πολυ κοσμο πριν την ομεγα..επιλογες

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 04:24:50 μμ »
ναι την πατεντα ο daniels την πηγε σε πολυ κοσμο πριν την ομεγα..επιλογες
Ναι αυτό ήθελα πω ...! :up:
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 04:25:13 μμ »
Λάθος ...
  Δεν χρειάζεται η ΟΜΕΓΑ να γίνει ROLEX .-
Δεν έχει ανάγκη από το όνομα της ROLEX ...
  Έχει την δική της ταυτότητα και ιστορία ...

" Επιπλέον, στη διάρκεια των τελευταίων ετών, η Ω έχει παλέψει για τη θέση της στα καταστήματα.
Η μάρκα αυτή απολαμβάνει πλέον πολύ καλύτερη παρουσίαση και ανάδειξη, όπως της αξίζει."

Φιλικά Στέφανος.

Τα ίδια λέμε...
Το ζουμί αυτό είναι.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 05:15:00 μμ »
μα ειναι δυνατο να βγει ενας προεδρος δημοσια και να πει "θελω να γινω σαν αυτον!"?η πολιτικη της εταιριας δειχνει τι πραγματκα επιδιωκει το γκρουπ

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #159 στις: Φεβρουάριος 23, 2009, 07:14:04 μμ »
μα ειναι δυνατο να βγει ενας προεδρος δημοσια και να πει "θελω να γινω σαν αυτον!"?η πολιτικη της εταιριας δειχνει τι πραγματκα επιδιωκει το γκρουπ

Λογικο κι αυτο.