Αποστολέας Θέμα: CITIZEN Promaster Eco-Drive Aqualand Titanium  (Αναγνώστηκε 13782 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: CITIZEN Promaster Eco-Drive Aqualand Titanium
« Απάντηση #20 στις: Μάρτιος 03, 2009, 06:22:39 μμ »
kontak  :smt023

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μάρτιος 03, 2009, 07:10:53 μμ »
respect! ;D

αν και μου αρεσουν ποιο πολυ τα ecozila και autozila (ειναι ποιο brutal που λεει και ενας φιλος)
ειναι τρομερα εργαλεια ιδιως αν βουτας ;D
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μάρτιος 03, 2009, 08:34:07 μμ »
Ωραίο εργαλείο φίλε Kontak!
Να το χαίρεσαι!!!

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μάρτιος 03, 2009, 09:05:01 μμ »
Ωραίο εργαλείο φίλε Kontak!
Να το χαίρεσαι!!!

Θοδωρής.

+1 και απο εμενα.
ειναι εργαλειο και ωραιες φωτο!

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μάρτιος 03, 2009, 10:28:47 μμ »
Καταπληκτικό φίλε kontak. Ακόμα και στις φωτογραφίες μυρίζει βυθός.  :up:

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μάρτιος 03, 2009, 11:54:37 μμ »
τυχερος ο κατοχος και ο μελλοντικος κατοχος στα μισα λεφτα .....μια χαρα περιμενουμε φωτογραφιες!

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μάρτιος 04, 2009, 12:06:18 πμ »
τυχερος ο κατοχος και ο μελλοντικος κατοχος στα μισα λεφτα .....μια χαρα περιμενουμε φωτογραφιες!

Επ,ποιος ειναι ο μελλοντικος;;;

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μάρτιος 04, 2009, 12:09:24 πμ »
Καλημέρα σε όλους. Μόλις ανακάλυψα την ιστοσελίδα και χωρίς δισταγμό γράφτηκα και έτσι θα σας γνωρίσω και θα τα λέμε.
Είμαι κι εγώ λάτρης των ρολογιών. Έχω 2 OMEGA ( DYNAMIC & DE VILLE ), 1 BULOVA (ACCUTRON ), 1 VERSACE, 1 SEIKO KINETIC.
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το CITIZEN Promaster Eco-Drive Aqualand Titanium.
Ήθελα τη γνώμη σας
 Α) Γνωρίζει κάποιος για το ρολόι να μου πει π.χ. αν είναι γερό, αν εμφανίζει προβλήματα και ότι άλλο σχετικό
 Β) Λίγο με τις τιμές έχω μπερδευτεί. Ο αντιπρόσωπος στα Τρίκαλα μου το δίνει 600 Ευρώ χωρίς παζάρια. Όμως το βρίσκω στο ίντερνετ πολύ φθηνότερα. Διστάζω όμως γιατί σκέπτομαι μήπως μου πασάρουν καμιά ρεπλίκα και καταλαβαίνετε. Δεν ξέρω τι να κάνω και θέλω τη γνώμη σας. Ο αντιπρόσωπος στα Τρίκαλα έχει τα περιθώρια άμα τον ζορίσω λίγο να μου το κατεβάσει κι΄άλλο;
μηπως αυτος?

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Μάρτιος 04, 2009, 12:13:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος kontak

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Μάρτιος 04, 2009, 12:41:07 πμ »
Σας ευχαριστώ πολύ  ;D

Αποσυνδεδεμένος equi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Αύγουστος 26, 2010, 10:45:02 πμ »
Γεια σας παιδια

Πηρα εδω και κανα 3μηνο το jp1040 09e http://www.amazon.com/Citizen-JP1040-09E-Aqualand-Duplex-Ana-Digi/dp/B000EQR6ZC μεσω ebay και ειναι πραγματικα απιστευτο εργαλειο

Εχω ενα και μοναδικο προβλημα και ελπιζω καποιος να μου το λυσει.

Χρησιμοποιω το ρολοι σαν casual καθημερινα. Εχει ομως πανω τον αισθητηρα και καθε φορα που καταλαβαινει κατι υγρο αρχιζει τις μετρησεις. Ακομα και στο δερμα μου που ακουμπαει και ειναι ιδρωμενο μπαινει σε dive mode και φοβαμαι οτι ετσι θα εξαντλησω την μπαταρια συντομα.

Υπαρχει καποιος τροπος να απενεργοποιησω το auto-dive mode??

Αποσυνδεδεμένος kontak

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Αύγουστος 26, 2010, 12:12:43 μμ »
Καταρχήν καλορίζικο το εργαλείο, αυτό που ανεφέρεις δεν είναι πρόβλημα απλά αναβοσβήνει η ένδειξη dive κάτι το οποίο δεν καταναλώνει μπαταρία έτσι όπως το αντιλαμβάνεσαι και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την μπαταρία. Το βυθόμετρο ξεκινάει μόνο όταν περάσεις το 1 μέτρο βάθος (μπαίνει σε διαδικασία dive αυτόματα) και τότε αρχίζεις να καταναλώνεις υποτίθεται περισσότερη μπαταρία αφού βέβαια το βουτάς κάτω από 1 μετρο και μετράει, διότι μπορείς να το βάλεις και χειροκίνητα εκτός νερού σε διαδικασία dive και δεν θα καίει γιατί δεν θα μετράει κάτι.
Οχι δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις την διαδικάσια ανίχνευσης υγρού και δεν υπάρχει και λόγος όπως είπαμε.
Η μπαταρία αν θυμάμαι καλά κρατάει περίπου 100 λεπτά κατάδυσης ή 2 με 3 χρόνια περίπου( Η πρώτη μπαταρία που το παίρνεις κρατάει λίγο παραπάνω) και το κόστος αλλαγής μαζί με τις τσιμούχες και έλεγχο στεγανότητας είναι στα 25 ευρό στην citizen.

Αποσυνδεδεμένος equi

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Αύγουστος 26, 2010, 12:31:29 μμ »
Καταρχήν καλορίζικο το εργαλείο, αυτό που ανεφέρεις δεν είναι πρόβλημα απλά αναβοσβήνει η ένδειξη dive κάτι το οποίο δεν καταναλώνει μπαταρία έτσι όπως το αντιλαμβάνεσαι και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την μπαταρία. Το βυθόμετρο ξεκινάει μόνο όταν περάσεις το 1 μέτρο βάθος (μπαίνει σε διαδικασία dive αυτόματα) και τότε αρχίζεις να καταναλώνεις υποτίθεται περισσότερη μπαταρία αφού βέβαια το βουτάς κάτω από 1 μετρο και μετράει, διότι μπορείς να το βάλεις και χειροκίνητα εκτός νερού σε διαδικασία dive και δεν θα καίει γιατί δεν θα μετράει κάτι.
Οχι δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσεις την διαδικάσια ανίχνευσης υγρού και δεν υπάρχει και λόγος όπως είπαμε.
Η μπαταρία αν θυμάμαι καλά κρατάει περίπου 100 λεπτά κατάδυσης ή 2 με 3 χρόνια περίπου( Η πρώτη μπαταρία που το παίρνεις κρατάει λίγο παραπάνω) και το κόστος αλλαγής μαζί με τις τσιμούχες και έλεγχο στεγανότητας είναι στα 25 ευρό στην citizen.

Κατατοπιστικοτατος και ευχαριστω πολυ!

Μια λεπτομερεια που δεν ανεφερα και ηταν ο κυριος λογος ανησυχιας μου ηταν η ενδειξη CHECK που μου εβγαζε οταν εμενε για πολυ ωρα με το DIVE να αναβοσβηνει.. Για αυτο υπαρχει λογος προβληματισμου?

Αποσυνδεδεμένος kontak

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Αύγουστος 26, 2010, 01:09:11 μμ »
Οχι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απλά αν μείνει νομίζω 1 ώρα σε κατάσταση που αναβοσβήνει το dive βγαίνει σε check και ίσως να σου πηγαίνει και ο δείκτης των δευτερολέπτων ανά 2 δευτερόλεπτα, μπορείς με ενα στεγνο πανάκι ή ότιδήποτε να σκουπίζεις το σένσορα ανά διαστήματα για να το αποφεύγεις.