To skeleton τό'χω βάλει στη μπουτίκ, αλλά τό'χει κι ο Μπεν, το μεσαίο με τα διαμάντια (στην πιό πάνω φωτό) τό'βαλα το περασμένο σ/κ, και παρομοίως το tantalum την ίδια μέρα. To skeleton είναι ιδιαίτερο ρολόι, καλό 39-άρι μέγεθος, ωραίο που είναι ανοικτό αλλά έχει μόνο ώρα σαν complication σε αυτά τα χρήματα.
Το διαμαντένιο του Sam μου αρέσει πολύ. Βαρύ κι ωραίο, θα το φόραγα άνετα καθημερινά. Είναι ξεχωριστό κομμάτι σε μία συλλογή. Κανείς από τα παιδιά εδώ δεν φορά αυτά τα κομμάτια στη δουλειά κάθε μέρα, τα βάζουν όλοι μόνο το σ/κ που βγαίνουμε έξω. Μικρή εξαίρεση ο Μπεν Λη που σήμερα έβαλε το IWC WG PPC, αλλά αυτός έχει δική του (οικογενειακή) επιχείρηση κι ίσως να μην είχε ταξίδι στη Jakarta ή να δει τοπικά πελάτες σήμερα.
Το tantalum του Wayne είναι βαρύ, με αίσθηση λες και φοράς ρολόι από τιτάνιο αλλά πιό βαρύ από ατσάλινο. Το ρολόι είναι 36-άρι, το έχει πάρει δεύτερο χέρι, δεν κυκλοφορούν πολλά σαν αυτό. Προσωπικά μου έδωσε την αίσθηση ενός όχι συνηθισμένου σπορ ρολογιού, το οποίο θα κρατούσα μόνο εφ'όσον έβαζα για πούλημα όλα τα σπορ Citizen, Casio και Seiko που έχω (ειδικά αυτά που έχουν κάσα από τιτάνιο).