Όχι ο george είπε να του ζητήσουμε 3Χ χωρίς τα μεταφορικά, δηλαδή 4Χ με τα μεταφορικά (τα οποία έτσι και αλλιώς θα πληρώνατε, εκτός αν τα πληρώνατε τα ρολόγια και τα αφήνατε στην Γερμανία) και αν δεν δεχθεί να το τινάξουμε στον αέρα. Αυτά χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Εκτός αν σας ρώτησε....
στηκα καλε μου φιλε,κοιτα να δεις ,για να μην σου χω και υποχρεωση,μιας και αυτο το θεμα της ομαδικης αγορας καταφερες να το "μολυνεις",πολυ απλα ,σε ευχαριστω για οτι εκανες αλλα δεν θα παρω!!εισαι μεγαλος ,χαραμιζεσαι σε αυτην την χωρα που δεν σε αναγνωριζει!!!!
για 70 ευρω που λεει ο λογος?οχι ρε φιλε !δεν θα μας ζαλισεις τα @@ για 70 γα...μενα ευρω!
Καλημέρα σας κύριοι...
Διάβασα τις εξελίξεις για την αγορά και πετάχτηκα και μέχρι το κυτίο παραπόνων, γιατί όπως φάνηκε έχασα πολλά επεισόδια!!!
Δεν θα σχολιάσω τίποτα, απλά αν γυρίσετε μερικές σελίδες πίσω στο τρέχον νήμα, είχα προειδοποιήσει για το θέμα ομαδικής αγοράς:ωριμότητα, συνειδητοποιημένη αγορά κλπ. αν θυμάστε.
Τίποτα από αυτά δεν τηρήθηκε από κάποιους εκ των αγοραστών! Κρίμα!
Απλά αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας, όταν πρόκειται και για ΟΜΑΔΙΚΗ αγορά!!!
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κωστή Στήκα για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλε στην αγορά (που μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ).
Βγάζω επίσης κόκκινη κάρτα (ναι!!! και ας μην είμαι moderator) στον george_ , διότι ΔΕΝ ενημέρωσε κανένα από τους υποψήφιους αγοραστές για την επιλογή του να ζητηθεί μεγαλύτερη έκπτωση με το ενδεχόμενο απόρριψης της αγοράς αν η τελευταία δεν γινόταν δεκτή.
Λυπάμαι πολύ, τίποτα άλλο.