Αποστολέας Θέμα: ομαδική αγορά ρολογιού(guinand)  (Αναγνώστηκε 76206 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
Απ: ομαδική αγορά ρολογιού(guinand)
« Απάντηση #300 στις: Απρίλιος 03, 2009, 02:44:34 μμ »
Τα πμ εστάλησαν.

ENDE GUT, ALLES GUT...

Φιλικά

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Απρίλιος 03, 2009, 03:45:21 μμ »
ολοι λαβαμε το πμ,τι λετε?

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #302 στις: Απρίλιος 03, 2009, 05:17:57 μμ »
ναι ειμαι οκ,ας συντονισει καποιος τα περαιτερω.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Απρίλιος 03, 2009, 05:21:59 μμ »
NAI. Ας αρχίσουμε να οργανονώμαστε. Ευχαριστούμε και πάλι VIWOW.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Απρίλιος 03, 2009, 05:34:51 μμ »
εχω μιλησει ηδη με μελος και θα αναλαβει μαζι με τον στηκα ,ενημερωση οταν υπαρχουν νεοτερα

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Απρίλιος 03, 2009, 06:14:28 μμ »
NAI. Ας αρχίσουμε να οργανονώμαστε. Ευχαριστούμε και πάλι VIWOW.
εχω μιλησει ηδη με μελος και θα αναλαβει μαζι με τον στηκα ,ενημερωση οταν υπαρχουν νεοτερα
Κωστή ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα!! =D>

Λοιπόν κύριοι, προχωράμε... ;D
Αναμένουμε οδηγίες.... ;)

Έχει κανείς γνώση (Κωστής ή george_ ή άλλος) για το χρόνο αποστολής των χρημάτων και ολοκλήρωσης της αγοράς και αποστολής των ρολογιών (εννοώ αν έχει ειπωθεί κάτι στις συζητήσεις με τον Γερμανό ή αν γνωρίζετε κάτι από εμπειρία)?

Πάντα φιλικά, Ηλίας

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Απρίλιος 03, 2009, 06:18:31 μμ »
θα γινει αλλη μια επαφη...θα σας ενημερωσουμε .ολα στο χρονο τους ;)

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #307 στις: Απρίλιος 03, 2009, 09:52:40 μμ »
απ οτι ειδα υπαρχει και αναδιπλουμενο κλασπ,θα ηθελα κι εγω ενα με την αναλογη επιβαρυνση βεβαιως,βεβαιως

Αποσυνδεδεμένος vaguras

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Απρίλιος 03, 2009, 10:00:09 μμ »
Καλησπέρα. Μόλις είδα το μήνυμα που έστειλε ο Κωστής. Κάτι μου φάινεται ότι δεν έχει υπολογιστεί σωστά (πάλι ο γκαντέμης εγώ είμαι;στο δικό μου ρολόι έγινε λάθος υπολογισμός;). Συνήθως 975+40=1015 και όχι 1115. Ποιος έχει κάνει λάθος; Και η έκπτωση  βέβαια δεν είναι στο ποσοστό  που αναφέρει ο Κωστής (με κάθε επιφύλαξη να έχω καταλάβει κάτι λάθος στο πμ, βέβαια).

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό έχω την μιικρότερη έκπτωση από όλους. Μπορούμε να το ελέγξουμε ξανά;

Φιλικά
Βαγγέλης

Chi dice donna, dice danno...

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #309 στις: Απρίλιος 03, 2009, 10:58:50 μμ »
ΟΚ είμαι μέσα!
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Απρίλιος 03, 2009, 11:34:24 μμ »
Καλησπέρα. Μόλις είδα το μήνυμα που έστειλε ο Κωστής. Κάτι μου φάινεται ότι δεν έχει υπολογιστεί σωστά (πάλι ο γκαντέμης εγώ είμαι;στο δικό μου ρολόι έγινε λάθος υπολογισμός;). Συνήθως 975+40=1015 και όχι 1115. Ποιος έχει κάνει λάθος; Και η έκπτωση  βέβαια δεν είναι στο ποσοστό  που αναφέρει ο Κωστής (με κάθε επιφύλαξη να έχω καταλάβει κάτι λάθος στο πμ, βέβαια).

Με ένα πρόχειρο υπολογισμό έχω την μιικρότερη έκπτωση από όλους. Μπορούμε να το ελέγξουμε ξανά;

Φιλικά
Βαγγέλης

ναι ολα οκ!

Αποσυνδεδεμένος anastasios101

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Απρίλιος 04, 2009, 10:27:33 πμ »
ok και από εμένα....

και πάλι ευχαριστώ στον Κωστή για το χρόνο του και την πολύ ευγενική του συνεισφορά....

περιμένω κι εγώ οδηγίες για τα διαδικαστικά

Αποσυνδεδεμένος vaguras

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Απρίλιος 04, 2009, 04:50:12 μμ »
ναι ολα οκ!
Μάλλον δεν καταλάβατε τι εννοούσα. Όλοι έχετε σωστά υπολογισμένη την έκπτωση σας, δεν χρειάζεται να το επαληθέυσετε! (το έκανα και στο excel). Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα και η έκπτωση μου σε ποσοστό, είναι η μισή από των υπολοίπων. Το σφάλμα είναι στην αρχική τιμή του ρολογιού μου, που χρεώθηκε ως 100 € ακριβότερο όπως έχω ήδη γράψει. Παρακαλώ, ο Κωστής και το άλλο μέλος που πρότεινε ο george_ για την περαιτέρω διαδικασία, να το ελέγξουν με την Guinand.

Αποσυνδεδεμένος ggs

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Απρίλιος 04, 2009, 11:57:38 μμ »
ok Και εγώ μέσα είμαι.
 ;)
Κωστή ευχαριστούμε.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Απρίλιος 05, 2009, 05:02:34 πμ »
Όχι ο george είπε να του ζητήσουμε 3Χ χωρίς τα μεταφορικά, δηλαδή 4Χ με τα μεταφορικά (τα οποία έτσι και αλλιώς θα πληρώνατε, εκτός αν τα πληρώνατε τα ρολόγια και τα αφήνατε στην Γερμανία) και αν δεν δεχθεί να το τινάξουμε στον αέρα. Αυτά χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Εκτός αν σας ρώτησε....

στηκα καλε μου φιλε,κοιτα να δεις ,για να μην σου χω και υποχρεωση,μιας και αυτο το θεμα της ομαδικης αγορας καταφερες να το "μολυνεις",πολυ απλα ,σε ευχαριστω για οτι εκανες αλλα δεν θα παρω!!εισαι μεγαλος ,χαραμιζεσαι σε αυτην την χωρα που δεν σε αναγνωριζει!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 05, 2009, 01:37:34 μμ από george_ »

Αποσυνδεδεμένος VIWOW

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Απρίλιος 05, 2009, 06:56:02 πμ »
Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει στο κυτίο παραπόνων ολόκληρο το κείμενό μου και να καταλάβει τι είπα.

Τα υπόλοιπα είναι λόγια που λες εσύ george. Έγώ δεν είπα ούτε οτι μου χρωστάει κανείς υποχρέωση, ούτε τίποτα. Όλα τα παιδιά έχουν προσωπική εμπειρία για το πως χειρίστηκα το θέμα.

Ο λοικισμός δεν βοήθησε κανέναν.

Σε μια ομαδική αγορά είναι καλό να μην κάνει κανείς την "πριμαντόνα". Σημασία έχει το σύνολο.

Κωστής
ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΙΑΛΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

WINSTON CHURCHILL

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #316 στις: Απρίλιος 05, 2009, 10:57:35 πμ »
Ας μου επιτραπει να μην θελω πια να συμμετεχω σε κατι που θα γινει κι αυτο προσωπικη αντιπαραθεση νηπιων,ευχαριστω για οτι κανατε αλλα ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ

Αποσυνδεδεμένος vaguras

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Απρίλιος 05, 2009, 11:51:08 πμ »
Όχι ο george είπε να του ζητήσουμε 3Χ χωρίς τα μεταφορικά, δηλαδή 4Χ με τα μεταφορικά (τα οποία έτσι και αλλιώς θα πληρώνατε, εκτός αν τα πληρώνατε τα ρολόγια και τα αφήνατε στην Γερμανία) και αν δεν δεχθεί να το τινάξουμε στον αέρα. Αυτά χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Εκτός αν σας ρώτησε....

στηκα καλε μου φιλε,κοιτα να δεις ,για να μην σου χω και υποχρεωση,μιας και αυτο το θεμα της ομαδικης αγορας καταφερες να το "μολυνεις",πολυ απλα ,σε ευχαριστω για οτι εκανες αλλα δεν θα παρω!!εισαι μεγαλος ,χαραμιζεσαι σε αυτην την χωρα που δεν σε αναγνωριζει!!!!

για 70 ευρω που λεει ο λογος?οχι ρε φιλε !δεν θα μας ζαλισεις τα @@ για 70 γα...μενα ευρω!

Καλημέρα σας κύριοι...
Διάβασα τις εξελίξεις για την αγορά και πετάχτηκα και μέχρι το κυτίο παραπόνων, γιατί όπως φάνηκε έχασα πολλά επεισόδια!!!
Δεν θα σχολιάσω τίποτα, απλά αν γυρίσετε μερικές σελίδες πίσω στο τρέχον νήμα, είχα προειδοποιήσει για το θέμα ομαδικής αγοράς:ωριμότητα, συνειδητοποιημένη αγορά κλπ. αν θυμάστε.
Τίποτα από αυτά δεν τηρήθηκε από κάποιους εκ των αγοραστών! Κρίμα!
Απλά αποδείξαμε για μια ακόμα φορά ότι σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας, όταν πρόκειται και για ΟΜΑΔΙΚΗ αγορά!!!
Θέλω να ευχαριστήσω τον Κωστή Στήκα για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλλε στην αγορά (που μάλλον δε θα τελειώσει ποτέ).
Βγάζω επίσης κόκκινη κάρτα (ναι!!! και ας μην είμαι moderator) στον george_ , διότι ΔΕΝ ενημέρωσε κανένα από τους υποψήφιους αγοραστές για την επιλογή του να ζητηθεί μεγαλύτερη έκπτωση με το ενδεχόμενο απόρριψης της αγοράς αν η τελευταία δεν γινόταν δεκτή.
Λυπάμαι πολύ, τίποτα άλλο.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Απρίλιος 05, 2009, 12:18:50 μμ »
Παράθεση

Παράθεση
Όποιος θέλει μπορεί να διαβάσει στο κυτίο παραπόνων ολόκληρο το κείμενό μου και να καταλάβει τι είπα
Κύριοι λυπάμαι πολύ για αυτήν εξέλιξη και το πιθανό "ναυάγιο" της ομαδικής!! >:( :(
Δώστε μου σας παρακαλώ το link του τι έγινε και ειπώθηκε από το κυτίο παραπόνων. Δεν το βρίσκω... ???
Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #319 στις: Απρίλιος 05, 2009, 12:20:06 μμ »
Κύριοι λυπάμαι πολύ για αυτήν εξέλιξη και το πιθανό "ναυάγιο" της ομαδικής!! >:( :(
Δώστε μου σας παρακαλώ το link του τι έγινε και ειπώθηκε από το κυτίο παραπόνων. Δεν το βρίσκω... ???
Ευχαριστώ.

http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1620.180.html
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.