Ωραία η κυρία και θα της άρεσε και της ίδιας νομίζω Νίκο, να την έχεις εσύ. Την έχουν πάρει πολύ λίγοι Έλληνες και οι περισσότεροι είναι μεγάλης ηλικίας και έχουν τόσες άλλες που τις περισσότερες ημέρες τις περνάει μέσα σε συρτάρια και χρηματοκιβώτια. Άσε που μένει μέρες ακούρδιστη, χωρίς χάδι...
Ξέρεις γνώριζα πολύ καλά τον "μπαμπά" της, τον Gunther Blumlein, που της έδωσε ζψή από το τίποτα, ενώ για τον εσωτερικό της κόσμο δούλεψε πολύ στην αρχή ο Kurt Klauss, ο αρχιτεχνίτης της IWC. Από τότε βέβαια μεγάλωσε. Είναι όμορφη και μαυρισμένη και παίρνει το όνομα Luminous (περίεργο για την μαυρισμένη έκδοση, ίσως επειδή πάνω στο μαύρο λάμπουν τα κατάλευκα δόγτια της).
Πρόσεξε μόνο μην τσακωθείς εξ' αιτίας της με τους φίλους σου. Φαντάζεσαι να πάμε έξω για καφέ, εσύ να μου μιλάς και εγώ να την κοιτάω συνέχεια στα μάτια;
Φιλικά
Κωστής
ΥΓ Πολύ όμορφη είναι και η αδελφή της η Datograph. Αν την δεις από πίσω, θα χάσεις την γη κάτω από τα πόδια σου... Πολύπλοκη γκόμενα βέβαια.... Ακόμη πιο ακραία επιλογή είναι αυτή που κάνει 31 ημέρες να τελειώσει. Υπομονή να 'χεις...
ΥΓ2 Είσαι σίγουρος οτι δεν μπαίνει στο φόρουμ η κοπέλα σου;