Αποστολέας Θέμα: STEINHART  (Αναγνώστηκε 244364 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: steinhart watch co
« Απάντηση #180 στις: Ιούνιος 19, 2010, 09:26:11 μμ »
Aντε να προλαβουμε :oΤο θελω ξανα Γ@....το :'(

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιούλιος 07, 2010, 02:14:15 πμ »
Specs:
Case: stainless steel, back engraved with ASTA Logo, diameter: 44mm, height: 16mm, weight: 134 gr
Gewicht: 134 g
Ceystal: domed sapphire crystal with double anti-reflection coating on the inside
Lug width: 22mm
wr: 100m
Strap: eather, black 22 x 18 mm
Clasp: stainless steel deployant buckle 18mm

Retail: 780 Euro (incl. 19% VAT)

http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=269&Sel_ID=22#269

Αποσυνδεδεμένος marios

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:30:03 μμ »
H STEINHART εβγαλε ενα military ρολοι με μονο 30 μετρα υδατοστεγσνοτητα.
Πολυ ωραιο παντως!

STEINHART "Military automatic black"

Movement
ETA 2824-2 automatic, made in Switzerland
Jewels: 25 jewels

Case: stainless steel, brushed
Back: stainless steel screwed (engraved)
Diameter: 42 mm
Dial: black, superluminova C 3 with date at 6 o'clock
Crystal: sapphire, domed, with double anti-reflection coating on the interior side
Bezel: stainless steel brushed
Indices and Hands: arabic, superluminova C3
Lug width: 22 mm
WaterRes: 30m / 3 ATM according to DIN, no diving or swimming

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Ιούλιος 07, 2010, 10:56:10 μμ »
Ερχομαι και λεω εγω τωρα...
Να  δωσεις οσο εχει ενα branded ρολοι για να παρεις ενα clopy-paste του iwc top gun? γιατι ? :-k :-k
Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος Homopoliticus

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Ιούλιος 07, 2010, 11:45:50 μμ »
Ερχομαι και λεω εγω τωρα...
Να  δωσεις οσο εχει ενα branded ρολοι για να παρεις ενα clopy-paste του iwc top gun? γιατι ? :-k :-k

Αυτό είναι και το δικό μου θέμα.  Αντι να προσπαθούν με ανταγωνιστικές τιμές ωστε να αυξηθεί η ζήτηση να φτιάξουν κάτι πρωτοποριακό (π.χ ενα Pilot 47 mm με 46 λουρί  ;D) αντιγράφουν και βαράνε τις τιμές.....

Αποτέλεσμα?  Μηδέν εις το πηλικιο!!!!

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Ιούλιος 08, 2010, 12:10:52 πμ »
Το R&D θέλει λεφτά και χρόνο. Η συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί να μην ενδιαφέρεται ή να μην μπορεί να δημιουργήσει κάτι νέο ή πρωτοποριακό, μπορεί απλώς να στοχεύει στο εύκολο κέρδος. ΟΚ. Αντιμετωπίζεται ως τέτοια.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Ιούλιος 08, 2010, 12:23:37 πμ »
Το R&D θέλει λεφτά και χρόνο. Η συγκεκριμένη εταιρεία μπορεί να μην ενδιαφέρεται ή να μην μπορεί να δημιουργήσει κάτι νέο ή πρωτοποριακό, μπορεί απλώς να στοχεύει στο εύκολο κέρδος. ΟΚ. Αντιμετωπίζεται ως τέτοια.

Πάντως ομολογουμένως η συγκεκριμένη εταιρεία είναι πολύ πιο μπροστά σε επίπεδο στυλ......Για παράδειγμα η κορόνα της στα Pilot ειναι πανέμορφη και πολύ καλύτερη και από Laco και από Archemede

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Ιούλιος 08, 2010, 08:10:12 πμ »
Μ αρεσει πολυ το συγκεκριμενο Military της Steinhart.Aλλα δεν θα διαφωνησω με τις παραπανω αποψεις που τις βρισκω απολυτα σωστες ;)

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Ιούλιος 08, 2010, 08:54:39 πμ »
Είχα την εντύπωση ότι τα κλασικά military watches απαγορεύετεται να έχουν luminova εξ' αιτίας της αναγκαιότητας για κάλυψη και απόκρυψη.....

Εγώ κάνω λάθος ή είναι μια υπέρβαση της εταιρείας?

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Ιούλιος 08, 2010, 09:00:02 πμ »
καλημερες

προσωπικα παντως εχω το http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=2&Sel_ID=9&lang_nr=1#

και παρ'ολο που ξερω οτι πολλοι θα πουν οτι μοιαζει με rolex κλπ και ισως δεν εχει κατι πρωτοτυπο (αν και εχει διαφορες με rolex κλπ) το εχω κατα-ευχαριστηθει εδω και κανα χρονο. Το εχω σκισει κανονικα και δεν καταλαβαινει τιποτε.

μετα απο χρονια ηταν καιρος να αφησω λιγο να ηρεμησει το Omega seamaster (http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-quartz/22238000) που ειχα απο το '96 και αυτο ηταν για μενα ο καταλληλος αντικαταστατης :)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Ιούλιος 08, 2010, 03:13:36 μμ »
αντιγραφες..

απο steinhart ?pilot ,sub ισως...

Αποσυνδεδεμένος zan

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Ιούλιος 08, 2010, 04:36:30 μμ »
Σαν να βλέπεις IWC.Καθόλου φαντασία και προσπάθεια για κάτι διαφορετικό.Αν δε κάνω λάθος έχεις στη γκάμα της και αντίγραφο Rolex submariner

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Ιούλιος 08, 2010, 04:45:13 μμ »
Παράθεση
καλημερες

προσωπικα παντως εχω το http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=2&Sel_ID=9&lang_nr=1#

και παρ'ολο που ξερω οτι πολλοι θα πουν οτι μοιαζει με rolex κλπ και ισως δεν εχει κατι πρωτοτυπο (αν και εχει διαφορες με rolex κλπ) το εχω κατα-ευχαριστηθει εδω και κανα χρονο. Το εχω σκισει κανονικα και δεν καταλαβαινει τιποτε.

μετα απο χρονια ηταν καιρος να αφησω λιγο να ηρεμησει το Omega seamaster (http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/300-m-quartz/22238000) που ειχα απο το '96 και αυτο ηταν για μενα ο καταλληλος αντικαταστατης

Γιατι να μην παρεις ενα αλλο ρολοι και να παρεις με 380€ ενα αντιγραφο rolex? Με τοσα λεφτα παιρνεις οτι ρολοι θες....

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Ιούλιος 08, 2010, 05:46:48 μμ »
Γιατι να μην παρεις ενα αλλο ρολοι και να παρεις με 380€ ενα αντιγραφο rolex? Με τοσα λεφτα παιρνεις οτι ρολοι θες....
Δημήτρη, γιατί απλά του άρεσε, όπως αρέσει και σε μένα.
Επίσης γιατί έχει πολύ καλή μηχανή (ΕΤΑ 2893), γιατί έχει 300μ. υδατοστεγανότητα, κρύσταλλο ζαφείρι και είναι swiss made. Kαι είναι ένα ρολόι που μπορείς να το φοράς από την παραλία μέχρι την δεξίωση... ;)
Το ότι είναι αντίγραφο rolex, είναι ένα θέμα. Αλλά μήπως είναι οι μόνοι?? Εδώ μεγαλύτερες και ιστορικότερες εταιρείες (π.χ. Grovana) την αντιγράφουν. Τι να γίνει, το στυλ της rolex έχει δημιουργήσει από μόνο του μια κλάση ρολογιών... ;D
Το θεωρώ πολύ καλή επιλογή στα λεφτά του. ;)

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Ιούλιος 08, 2010, 05:47:59 μμ »

πιθανον γιατι μ'αρεσε περισσοτερο απο αλλα που ειδα εκεινη την περιοδο ακομη και εδω παρακολουθωντας προτασεις κλπ. ειναι ζητημα γουστου. κοιτας κατι και σ'αρεσει. για λογους αδιευκρινυστους. δεν το εχω μετανιωσει. το αν μοιαζει με ρολεξ και δεν αρεσει σε καποιους αφορα αυτους. εμενα μ'αρεσει σαν ρολοι στο χερι μου και γενικοτερα δεν με απασχολει το αν αρεσει κατι σε αλλους οσο αρεσει σ'εμενα.

δεν αγορασα και δεν αγοραζω κατι για να αρεσει σε αλλους. ειμαι αρκετα μεγαλος για κατι τετοιο.

χωρις αυτο να σημαινει κατι για καποιον αλλον. μονο για μενα.

απλα αυτο που λεω ειναι οτι ολοι εκφραζετε μια αποψη που ειναι προσωπικη. δεν ειναι πανακεια. πρωτα απο ολα μετραει το προσωπικο γουστο και διαθεση. αν ειμασταν εξαλλου ολοι ιδιοι θα φορουσαμε ιδια ρουχα, θα κουρευομασταν ιδια και θα ειχαμε το ιδιο αμαξι.

πολυ βαρετος κοσμος δεν θα ηταν?
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Ιούλιος 08, 2010, 05:51:53 μμ »
Δημήτρη, γιατί απλά του άρεσε, όπως αρέσει και σε μένα.
Επίσης γιατί έχει πολύ καλή μηχανή (ΕΤΑ 2893), γιατί έχει 300μ. υδατοστεγανότητα, κρύσταλλο ζαφείρι και είναι swiss made. Kαι είναι ένα ρολόι που μπορείς να το φοράς από την παραλία μέχρι την δεξίωση... ;)
Το ότι είναι αντίγραφο rolex, είναι ένα θέμα. Αλλά μήπως είναι οι μόνοι?? Εδώ μεγαλύτερες και ιστορικότερες εταιρείες (π.χ. Grovana) την αντιγράφουν. Τι να γίνει, το στυλ της rolex έχει δημιουργήσει από μόνο του μια κλάση ρολογιών... ;D
Το θεωρώ πολύ καλή επιλογή στα λεφτά του. ;)

ακριβως οτι σκεφτομουν και εγραφα παραλληλα. ακριβως τα ιδια ειχα στο μυαλο.

πολλοι εχουν αντιγραψει το ιδιο πραγμα η' αλλους. ιδιο ρολοι με μικροδιαφορες και βαζουν λιγο διαφορετικο μπρασελε, λουρι κλπ και το πλασαρουν διαφορετικα. ειναι θεμα γουστου.

το συγκεκριμενο ρολοι, χωρις υπερβολη το εχω σκισει και δεν εχω προβλημα. θαλασσα, κουστουμι, τζην, βερμουδα. φοριεται με ολα και δεν αντιμετωπιζω προβλημα. οκ ειναι αντιγραφο ρολεξ. τι να κανουμε. ουδεις τελειος. με 380ευρω τι περιμενα να παρω? την τζοκοντα σε ρολοι?:)
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Ιούλιος 09, 2010, 07:59:20 πμ »
Παράθεση
απλα αυτο που λεω ειναι οτι ολοι εκφραζετε μια αποψη που ειναι προσωπικη. δεν ειναι πανακεια. πρωτα απο ολα μετραει το προσωπικο γουστο και διαθεση. αν ειμασταν εξαλλου ολοι ιδιοι θα φορουσαμε ιδια ρουχα, θα κουρευομασταν ιδια και θα ειχαμε το ιδιο αμαξι.

Δεν ειπα οτι ειναι πανακεια και δεν κατηγορησα καποιον...Ουτε ειπα οτι κακως κανει η εταιρια που τα αντιγραφει. Παρθενογεννεση προφανως και δεν υπαρχει στα ρολογια. Το εκανα κι εγω καποτε ομως και το μετανιωσα..γιατι πολυ με ρωτουσαν..."Ρολεξακι πηρες Μητσο?" και εκει ενιωθα μεγαλος @!#$!@#$ . ;) ;)

Και εφοσον πλεον στις αγορες μου μετραω πολυ τις κινησεις μου για να μην φορτωνομαι ρολογια ασκοπα δε θα το επαιρνα με τιποτα...Προτιμω να εχω ενα ρολοι που δε φοραει αλλος αλλα ειναι και μοναδικο! Δεν ειναι κοπια αλλου ρολογιου...

Σε οποιον αρεσει το παιρνει και το χαιρεται και ειναι σεβαστο , αλλα δεν μπορουμε να λεμε και παντα  " =D> φοβερη επιλογη" Γι αυτο υπαρχει και το φορουμ για να λεμε τις αποψεις μας και να μην  υπαρχει στειρα ανταλλαγη φιλοφρονησεων  :2thumbs:

Παράθεση
με 380ευρω τι περιμενα να παρω?

Nομιζω οτι εβρισκες καμποσα να παρεις...ειδικα αν δεις τα αναλογα τοπικς

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Ιούλιος 09, 2010, 02:47:38 μμ »
φιλε γιωργο αν δεις το ποστ θα καταλαβεις οτι ειχα δει και εδω διαφορες προτασεις. πρωτη γραμμη. δεν ειπα οτι δεν ειχα επιλογες. ειπα οτι ηταν μια επιλογη που μου αρεσε περισσοτερο απο αλλες.
ηταν συνειδητη επιλογη για την οποια δεν εχω αλλαξει γνωμη. το να το δει κανεις και να μου πει αν ειναι ρολεξ, προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο, οπως και η γνωμη αλλων γενικοτερα για πραγματα που αρεσουν σε εμενα. δεν αγοραζω πραγματα για να αρεσουν σε αλλους η' μη τυχον και δεν αρεσουν σε αλλους. στα 40something μου δεν με απασχολει ιδιαιτερα.

επισης 7/10 ρολογια που προτεινονται σε χρηματα χαμηλα εδω μεσα ειναι απομιμησεις καποιου αλλου ρολογιου. δεν ειδα ιδιατερη ενοχληση. βλεπω ρολογια 1000 ευρω που ειναι παρομοια με καποιο αλλο και δεν ενοχλει. νομιζω οτι ενοχλει περισσοτερο το οτι ειναι απομιμηση ενος γνωστου ρολεξ παρα κατι αλλο. επειδη ειναι αναγνωρισιμο.

η κουβεντα βεβαια ειναι τελειως φιλολογικη. ηθελα ενα ρολοι under 400, με ΕΤΑ, swiss made, μπρασελε, πολυ δυνατη υδατοστεγανοτητα για να βγαλω απο την πολυ χρηση το Ω seamaster μου και να το στειλω για ενα καλο ρεκτιφιε και μου αρεσε και το πηρα. As simple as that.

αν εδινα ενα χιλιαρικο θα εψαχνα αλλο πραγμα. το Hamilton tachymiler μου για παραδειγμα ειναι πιο πρωτοτυπο και το πηρα για αυτο το πραγμα ακριβως, για την πρωτοτυπια του ως χρονογραφο σε αποδεκτα χρηματα.

παντα καποιος κανει μια επιλογη με βαση δικα του κριτηρια και γουστο. και προφανως δεν νομιζω οτι ποσταρει κανεις τις επιλογες του για να του πουν " Applause φοβερη επιλογη". μου φαινεται αρκετα ματαιοδοξο για τα γουστα μου.

προσωπικα ποσταρα για το συγκεκριμενο ρολοι μονο και μονο για να ακουστει μια θετικη αποψη εναντι ορισμενων αρνητικων που ετυχε και διαβαστα. nothing more or less.

ΕΠΙΣΗΣ μιας και δεν ποσταρω συχνα θα ηθελα να σας δωσω ειλικρινεστατα τα συγχαρητηρια μου για τη δουλεια που κανετε εδω παιδια. ειλικρινα.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Ιούλιος 09, 2010, 02:54:00 μμ »
Θα σε καλούσα πάντως να ποστάρεις συχνότερα φίλε μου, μιας και η γραφή σου είναι ωραία και με επιχειρήματα ;) ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Ιούλιος 09, 2010, 02:56:54 μμ »
Παράθεση
την πρωτοτυπια του ως χρονογραφο σε αποδεκτα χρηματα.
Ποια ακριβως πρωτοτυπια εννοεις? γιατι μου θυμιζει πιο πολυ swatch ;) :2thumbs: