Αποστολέας Θέμα: STEINHART  (Αναγνώστηκε 244356 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος antoine

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: steinhart watch co
« Απάντηση #240 στις: Αύγουστος 13, 2010, 04:11:28 μμ »
Όπως και να έχει... απλά εξηγώ ότι οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν κανονικά χωρίς να μου δημιουργήσουν πρόβλημα.

Εκεί θέλω να καταλήξω.

Αποσυνδεδεμένος IliasG

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Αύγουστος 13, 2010, 04:14:35 μμ »
Το ρολόι πήρε νερά από δουλειά που έκανα στον κήπο, προφανώς με νερά...! Αλλά προφανώς δεν έκανα καταδύσεις(!!!) στον κήπο μου!!
To Nav-B uhr II  έχει μόνο 3 ΑΤΜ υδατοστεγανότητα (και σωστά ως pilot ρολόι), που σημαίνει μόνο πλύσιμο χεριών, άντε και καμμιά βροχή...;D
Αν οι δουλειές στον κήπο είχαν να κάνουν με πολύ νερό να πέφτει στο ρολόι και ίσως και με πίεση, τότε είναι λογικό που πήρε νερά....
Μπράβο στην steinhart που το διόρθωσε!  ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Αύγουστος 29, 2010, 03:52:53 μμ »
Για τους φιλους της εταιριας ,ενα απο τα λιγα κομματια που ακουσα αρκετες θετικες γνωμες .μερικες φωτο

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Αύγουστος 29, 2010, 04:30:56 μμ »
καλο δειχνει οντως αλλα εμενα μου φαινεται λιγο ακριβο. θα προτιμουσα μαλλον κατι αλλο.
btw εγω φιλος της steinhart δεν ειμαι.
φιλος θα ελεγα οτι ειμαι της swatch group  :P μιας και εχω 5 ρολογια του ...οικου τους.

αλλα ειμαι κατοχος ενος GMT-Ocean 1 Black
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=2&Sel_ID=9#2

απο το οποιο επισης ειμαι 2 χρονια ιδιαιτερα ευχαριστημενος. και με ενα λουρακι hirsch τωρα που εφυγε το καλοκαιρι το φοραω και σαν καθημερινο για καθε περισταση με ιδιαιτερη ευκολια και ανεση.

Ισως βεβαια ετυχε 'η ισως εχω εγω χαμηλες απαιτησεις  ;D

φιλικα.
Θ.
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Αύγουστος 29, 2010, 09:58:06 μμ »
Ποιος χτυπησε το 1000αρι της Steinhart :o :o :o?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Αύγουστος 30, 2010, 01:55:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Αύγουστος 30, 2010, 02:32:53 μμ »
Καλορίζικο Γιώργο, καλοφόρετο. Μου αρέσει που δεν είναι πολύ ογκώδες για χιλιάρι. (όπως κάτι Benarus πχ) Και τα χρώματά του είναι εκπληκτικά. Πολύ καλή καλοκαιρινή επιλογή.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Αύγουστος 30, 2010, 02:37:47 μμ »
φωτο απο ιντερνετ

το ρολοι δεν ειναι δικο μου

Αποσυνδεδεμένος Αλέξανδρος

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Αύγουστος 30, 2010, 03:14:02 μμ »
φωτο απο ιντερνετ

το ρολοι δεν ειναι δικο μου

...εκτός κι αν το ξύρισες.... :P

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Αύγουστος 30, 2010, 04:23:02 μμ »
Α οκ. Misκατάλαβα.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος mikal

• 38mm case
  • Ωmega
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 11:51:17 πμ »
Γειά σας και απο μένα.

Προσωπικά έχω "βαλει στο μάτι" το Nav B-Chrono II:
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=159&Sel_ID=27#159

Διαβάζοντας τα σχόλια σας για τα steinhart, προβληματίστηκα.... 
Τελικά τα αξίζει τα λεφτά της σαν εταιρεία;

Τι γνώμη 'εχετε για το παραπάνω  Nav B-Chrono IΙ;
Την τιμή την βρίσκω λογική για  χρονογράφο 7750 (765 Ευρώ) . Υπάρχουν καλύτερες επιλογές για αξιόλογο χρονογράφο σε  αυτά τα χρήματα;

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Σεπτέμβριος 21, 2010, 12:05:00 μμ »
Διαβάζοντας τα σχόλια σας για τα steinhart, προβληματίστηκα.... 
Τελικά τα αξίζει τα λεφτά της σαν εταιρεία;

Γιατί, σκέφτεσαι να την (εξ)αγοράσεις;  ;D
Αστειεύομαι...
Τα προβλήματα που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς αφορούν κυρίως στον έλεγχο ποιότητας των ρολογιών. Υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν, γεγονός που ζημιώνει την εικόνα της εταιρείας. Αυτό όμως δεν είναι ο κανόνας.
Επίσης, χωλαίνει στο after-sales.
Γενικώς, τα ρολόγια της Steinhart για τα λεφτά τους είναι εντάξει. Απλώς, είναι να μη σου τύχει.

Αποσυνδεδεμένος vmed_cha_gr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Ιανουάριος 14, 2011, 04:22:05 μμ »
οτι θελουμε για την εταιρια εδω

Steinhart watches are manufactured by a firm called Grovana, which manufactures the brand Revue Thommen (famous for the alarm watches that US Presidents Eisenhower, Johnson, and Nixon used) and many others under private labels, including their own "Grovana" brand. They are a movement maker as well but use mainly ETA movements in their label watch business. Τhe word on the street is that they are pretty decent watches for the money.

Και εμένα μου αρέσουν τα ρολόγια Steinhart, αλλά αυτή είναι η αλήθεια...

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Ιανουάριος 14, 2011, 11:38:31 μμ »
Steinhart watches are manufactured by a firm called Grovana, which manufactures the brand Revue Thommen (famous for the alarm watches that US Presidents Eisenhower, Johnson, and Nixon used) and many others under private labels, including their own "Grovana" brand. They are a movement maker as well but use mainly ETA movements in their label watch business. Τhe word on the street is that they are pretty decent watches for the money.

Πηγή αυτών παρακαλώ;

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

Αποσυνδεδεμένος doc

• 36mm case
  • 44mm
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Ιανουάριος 16, 2011, 11:40:40 μμ »
καλησπερα,
φιλε karteo ενδιαφερομαι σαν αυτο που εχεις μονο το blue-red. Mπορεις να μου πεις αν ειχες καποιο προβλημα, σε ποσο διαστημα
στο εστειλαν  και πως θελουν την πληρωμη?
Η.

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 09:11:51 πμ »
καλησπερα,
φιλε karteo ενδιαφερομαι σαν αυτο που εχεις μονο το blue-red. Mπορεις να μου πεις αν ειχες καποιο προβλημα, σε ποσο διαστημα
στο εστειλαν  και πως θελουν την πληρωμη?
Η.

καλημερα φιλε μου

το ρολοι ειναι πολυ καλο. δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα και το εχω φορεσει πολυ. συνεχεια σε θαλασσα το καλοκαιρι με μπρασελε αλλα και στο γραφειο με το hirsch λουρακι. το πηρα για να το φοραω και ως καθημερινο και να μην το λυπαμαι το καλοκαιρι στα νερα και στις παραλιες και με εχει αποζημιωσει.

πληρωμη με paypal. πληρωσα στις 14-15 του μηνα, το εστειλαν στις 17, το παρελαβα στις 23 αν θυμαμαι καλα. καπου εκει γυρω. και στην επικοινωνια τους ειναι πολυ καλοι.

Γαυρος οπαδος....

jim teo

• Επισκέπτης
« Απάντηση #256 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 11:00:02 πμ »
Φίλε doc αν είδες κάποιο ρολόϊ που σου άρεσε απο τη συλλογή της steinhart,μη διστάσεις να το παραγγείλεις.Είναι πολύ καλά και αξιόπιστα ρολόγια.Στην αρχή κι εγω ήμουν πολύ επιφυλακτικός αλλά τελικά παρήγγειλα το nav b-uhr limited silver edition το οποίο περιμένω απο μέρα σε μέρα.Είναι σοβαρή εταιρεία και δε θα έχεις πρόβλημα.Αρνητικά σχόλια θα ακούσεις ακόμα και για πιο ακριβές και επώνυμες εταιρείες.Αυτο τι σημαίνει;Ότι δε βγάζουν ποιοτικά ρολόγια;Ενδεικτικά θα σου πω ένα περιστατικό.Πριν απο περίπου 4 χρόνια αγοράσαμε με άλλους δυο φίλους 3 ρολόγια.Εγώ αγόρασα το hamilton khaki x-wind L.E.(2000 pcs),ο δεύτερος ένα rolex και ο τρίτος ενα breitling steelfish.Μέχρι σήμερα λοιπόν δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα με το hamilton το οποίο φοράω κάθε μέρα όλη μέρα.Αντίθετα το rolex απο τον πρώτο μήνα πήγαινε μπροστά +7'.Το breitling και υγρασία μάζεψε απο την κορώνα και service θέλει τώρα που μιλάμε γιατί πάει πίσω 2 ώρες.Είναι η hamilton καλύτερη εταιρεία;Όχι βέβαια.Βγάζουν rolex και breiltling μη ποιοτικά ρολόγια;Σε καμια περίπτωση.Είναι να μη σου τύχει λοιπόν.

Αποσυνδεδεμένος doc

• 36mm case
  • 44mm
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 04:31:53 μμ »
ευχαριστω βρε παιδια, μαλλον με εχετε ψησει και θα το παραγγειλω. θα το προτιμησω σε σχεση με το jacque leman.
τους εχω στειλει email οτι ενδιαφερομαι και δεν μου εχουν απαντησει ακομα...
ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος sunsea

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 04:50:06 μμ »
αργουν λιγο, αλλα απαντουν παντα.
"Ho attraversato oceani,eplorato i continenti e conquistato le
 altitudini...
 alla ricerca del mio "Tempo"  ''Διεσχισα τους ωκεανους,εξερευνησα τις ηπειρους και κατεκτησα   τα υψη...  προς αναζητηση του ''Χρονου" μου       Vivere veramente,non puramente trascorrere i giorni.

Αποσυνδεδεμένος vmed_cha_gr

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Ιανουάριος 17, 2011, 05:27:09 μμ »