Αποστολέας Θέμα: Welcome Note  (Αναγνώστηκε 244327 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
Απ: Welcome Note
« Απάντηση #120 στις: Μάιος 12, 2008, 07:52:06 μμ »
Καλησπέρα jmar. Καλώς ήρθες.
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Ιούνιος 02, 2008, 02:47:00 πμ »
Καλησπερα σε ολουs τουs φιλουs του ρολογιου,εναs εκ των οποιων ειμαι κι εγω.
Αν και νεο μελοs στο FORUM,η ''μαγεια'' του ρολογιου,εδω και πολλα χρονια,με εχει συνεπαρει και οδηγησει στο να ψαχνω,να ενημερωνομαι οσο μπορω και τελοs να προσπαθω να συλλεγω καλα ρολογια.
Τελευταια  και αρκετα καθυστερημενα,ανακαλυψα το site και αυτο πραγματι με χαροποιει. Οφειλω δε να αναγνωρισω οτι ειναι συγχρονο,ενημερωμενο και φτιαγμενο με αγαπη,μερακι και επαγγελματισμο!Πολλα συγχαρητηρια για αυτη την προσπαθεια σε αυτουs που το δημιουργησαν-και που σιγουρα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο αλλα ξενα -οπωs  και στα μελη που με τιs γνωσειs τουs και το παθοs τουs  για το ρολο'ι' του εδωσαν ''φωνη'' και ''χρωμα'' και το εκαναν να φανταζει ζεστο και ανθρωπινο!
Οσο για μενα,αυτο ειναι ενα βημα,για να μοιραστω με φιλουs του ρολογιου το κοινο μαs παθοs,αλλα και να ανταλλαξουμε γνωμεs ,αποψειs  και γνωσειs σε αυτο που αγαπαμε.
Ευχαριστω.
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Ιούνιος 02, 2008, 03:09:48 πμ »
να σαι καλα ,καλως ηρθες και καλο ποσταρισμα ;D

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Ιούνιος 02, 2008, 07:55:15 πμ »
καλώς ήλθες και από εμένα.............σε άλλο thread για πες μας για τις "αγάπες" που συλλέγεις  :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Ιούνιος 02, 2008, 09:25:58 πμ »
καλωσορισες φιλε και να μας ενημερωνεις και εσυ για τις κοινες μας αγαπες  ;D

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Ιούνιος 02, 2008, 06:21:20 μμ »
Καλός ήρθες και καλά post ...

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #126 στις: Ιούνιος 02, 2008, 06:50:57 μμ »
Welcome και απο εμένα να υπενθυμίσω σε όλους ότι αυτο το φορουμ είναι και υπάρχει απο όλους μας..:)

Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιούνιος 04, 2008, 10:35:56 μμ »
Kαλησπερα MARKETER,
Θα ηθελα να διαβιβασεις τους ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ στο Νικο,τον οποιο ειχα την ευκαιρια και τη χαρα να γνωρισω το Σαββατο το απογευμα στο BAZAR  του Αντωνη,στη Γλυφαδα και να του πεις οτι πλεον ειμαι μαζι σας.Εκεινος μου μιλησε για το FORUM και μου ζητησε να γινω και εγω μελος και να στηριξω την προσπαθεια σας!Και δε σου κρυβω πως ηδη νιωθω πολυ ομορφα που ειμαι μαζι σας και το FORUM  μας -γιατι αν και νεος στην παρεα- ετσι το νιωθω -και αυτο ειναι κατι το οποιο οφειλω ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ- το βρισκω πολυ ομορφο...
Ευχαριστω,
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος jerry

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιούνιος 18, 2008, 01:57:01 μμ »
Καλησπέρα σε όλους στο forum, σας παρακολουθώ εδώ και λίγους μήνες, μαθαίνοντας και ενημερωνόμενος για ενδιαφέροντα θέματα. Συνεχίστε την καλή προσπάθεια. :up:

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Ιούνιος 18, 2008, 02:02:28 μμ »
Καλησπέρα σε όλους στο forum, σας παρακολουθώ εδώ και λίγους μήνες, μαθαίνοντας και ενημερωνόμενος για ενδιαφέροντα θέματα. Συνεχίστε την καλή προσπάθεια. :up:

Καλως ηλθες και καλα ποστ φιλε jerry...ελπιζω να σε διαβαζουμε συχνα :hello:

Αποσυνδεδεμένος jerry

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιούνιος 18, 2008, 02:07:24 μμ »
Σ'ευχαριστώ eisenberg, θα προσπαθώ να παραμένω ενεργός, ελευθέρου χρόνου θέλοντος :)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιούνιος 18, 2008, 06:37:17 μμ »
jerry, welcome
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιούνιος 19, 2008, 09:31:32 μμ »
να γραφετε με μικρα , να βαζετε τις φωτο οχι με attach sto server του φορουμ αλλα μεσω καποιου site

η διευθυνση σας ευχεται καλο καλοκαιρι και τα παραπονα σας στην παραλια! ;D

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιούνιος 20, 2008, 09:14:08 πμ »
Kαλησπερα MARKETER,
Θα ηθελα να διαβιβασεις τους ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ στο Νικο,τον οποιο ειχα την ευκαιρια και τη χαρα να γνωρισω το Σαββατο το απογευμα στο BAZAR  του Αντωνη,στη Γλυφαδα και να του πεις οτι πλεον ειμαι μαζι σας.Εκεινος μου μιλησε για το FORUM και μου ζητησε να γινω και εγω μελος και να στηριξω την προσπαθεια σας!Και δε σου κρυβω πως ηδη νιωθω πολυ ομορφα που ειμαι μαζι σας και το FORUM  μας -γιατι αν και νεος στην παρεα- ετσι το νιωθω -και αυτο ειναι κατι το οποιο οφειλω ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ- το βρισκω πολυ ομορφο...
Ευχαριστω,

Marketer=Νίκος...να σε καλά και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

Αποσυνδεδεμένος jerry

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιούνιος 23, 2008, 08:16:30 μμ »
ευχαριστώ konakis για το καλωσόρισμα, καθυστέρησα λόγω ταξιδιού, επιστρέφοντας χθες χάζευα τις βιτρίνες με τα ρολόγια στο αεροδρόμιο Μονάχου, πολύ καλά κομμάτια και ενημερωμένοι!

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιούνιος 24, 2008, 11:03:52 πμ »
Welcome...το αεροδρόμιο του Μονάχου πρέπει να έχει τα περισσότερα καταστήματα με ρολόγια που έχω δέι ποτέ μου σε αεροδρόμιο!!! Αντε τυχερούλη πήρες την δόση σου!

Καλά post!!!

Αποσυνδεδεμένος Alexandris

• 38mm case
  • Seiko 7T59 is the worlds FIRST 1/100s Chronograph.
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Αύγουστος 28, 2008, 10:39:41 μμ »
Χαιρετώ και γώ την όμορφη παρέα σας, και πάω να ανοίξω ένα thread για να μου πείτε την γνώμη σας.  :)
Το forum το βρήκα στην τύχη ψάχνοντας για καινούριο ρολόι βασικά...

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω και μεγάλη επαφή με τα ρολόγια. Όλα κι όλα δύο έχω. Το ένα είναι ένα Seiko και το άλλο ένα Tissot.
ψάχνω όμως για καινούριο και η γνώμη σας / συμβουλή σας θα είναι πολύτιμη στο thread που θα ανοίξω. Καλώς σας βρήκα λοιπόν  ;D

Αποσυνδεδεμένος mchatz

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Σεπτέμβριος 08, 2008, 01:37:10 μμ »
Καλημέρα και απο μένα....Παλιός επισκέπτης μόνο του forum, και πολυ καιρό αποκομμένος....Δουλειές βλέπετε, ελάχιστος χρόνος....
Φίλος των ρολογιών κι εγώ (μηχανικά ρολόγια πάντοτε, δεν έχω καλή σχέση με τα quartz τελικά), με μία τάση πρός τα Panerai ( :-*), Breitling και IWC....:)

Πραγματικά καλή προσπάθεια, συνεχίστε έτσι, όλοι οι πραγματικοί λάτρες των ρολογιών....

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Σεπτέμβριος 08, 2008, 01:45:02 μμ »
Καλως τον,προσπαθησε να μη χανεσαι  :)

Αποσυνδεδεμένος jaco

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Σεπτέμβριος 26, 2008, 09:16:20 πμ »
   Καλημέρα σε όλους. . .Με λένε Στέφανο και μόλις σήμερα έκανα εγγραφή... Το forum είναι καταπληκτικό . . .Συγχαρητήρια, κάνετε πολλή καλή δουλειά..