Αποστολέας Θέμα: OMEGA  (Αναγνώστηκε 1964559 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
Απ: OMEGA
« Απάντηση #120 στις: Απρίλιος 02, 2007, 07:34:42 μμ »
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κολλήματα τρώτε εσείς οι ρολεξάκηδες και γιατί φανατίζεστε τόσο που δεν παραδέχεστε ούτε τα προφανή. Τα ίδια μου κάνει κι ο dimatha στο myphone :) Λοιπόν ναι, προφανώς δεν βελτιώνονται οι φθορές στα υπόλοιπα γρανάζια, αλλά η Omega ποτέ δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερος από της Rolex? Σε ότι αφορά τα διαστήματα συντήρησης του συγκεκριμένου τμήματος του μηχανισμού, ναι είναι καλύτερος και αυτό είναι κάτι που είναι αποδεκτό από τους πάντες. Επίσης μπορεί η ιδέα να ήταν του Daniels αλλά η Omega ήταν η μοναδική εταιρεία που είχε τα κότσια να δοκιμάσει να την βάλει σε μαζική παραγωγή. Γιατί άλλο να φτιάχνεις ένα-δυο κομμάτια στο εργαστήριο κι άλλο μερικές χιλιάδες. Απ' ότι έχω διαβάσει χρειάστηκε η Omega να φτιάξει νέου τύπου εργαλειομηχανές με αυξημένες ανοχές προκειμένου να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο. Αυτές είναι αποφάσεις που εμπεριέχουν εμπορικό ρίσκο και κόστος και προσωπικά τουλάχιστον το αναγνωρίζω αυτό στην Omega.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Απρίλιος 02, 2007, 07:46:20 μμ »
ωραια μειωσε την φθορα μονο σε ενα σημειο του μηχανισμου.. απο 5 σε 10χρονια.καλο αυτο οκ.
ομως αυτο το πληρωνεις εσυ ο καταναλωτης. πιστευεις αξιζει? για πες μου ποσο κανει ενα ομεγα seamaster πχ με co-axial μηχανη κ ποσο ενα semaster με την απλη μηχανη? κ ποσο θα κανει πιστευεις ενα ομεγα με την δικη τους in house μηχανη?

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: Απρίλιος 02, 2007, 08:11:42 μμ »
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος :) θέλω να πιστεύω ότι η διαφορά τιμής οφείλεται στην απόσβεση της επένδυσης που έγινε για το νέο μηχανισμό. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να μειωθεί η ψαλίδα (ξέρω, ξέρω: ταυτόχρονα θα εμφανιστούν και πιγκουίνοι στη Σαχάρα...)

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #123 στις: Απρίλιος 02, 2007, 08:18:13 μμ »
+1000 χαχαχαχχα!!!
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Απρίλιος 02, 2007, 08:18:41 μμ »
υπηρχε εδω και χρονια,ο εν λογω ρολογας εχει κανει και μια ωραια διαφημηση για γαντια και αλλα προιοντα,δε κανει κατι αλλο απο το να προσφερει το image του,το ολο εγχειρημα ειχε πολυ μαρκετινγκ και απο τις δυο πλευρες που σιγα σιγα επανηλθε στη σωστη διασταση που του αρμοζει.η ομεγα πηρε κατι ετοιμο και σιγουρα πιο φτηνο απο την σε λευκο χαρτι εξελιξη κατι απο το μηδεν.ειναι κατι ενδιαφερον κανεις δε διαφωνει γι αυτο.

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #125 στις: Απρίλιος 02, 2007, 08:21:46 μμ »
Παράθεση από: "ferengi"
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος :) θέλω να πιστεύω ότι η διαφορά τιμής οφείλεται στην απόσβεση της επένδυσης που έγινε για το νέο μηχανισμό. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να μειωθεί η ψαλίδα (ξέρω, ξέρω: ταυτόχρονα θα εμφανιστούν και πιγκουίνοι στη Σαχάρα...)

:) ε δεν εγινε κ καμια τρελη επενδυση.. ετοιμο το βρηκαν..

Αποσυνδεδεμένος OMEGAMAN

• 34mm case
  • Όταν μεγαλώσω...θα πάρω Vacheron!
    • Προφίλ
« Απάντηση #126 στις: Απρίλιος 08, 2007, 09:53:24 μμ »
XRONIA POLLA   STO FORUM KAI XRISTOS ANESTH!   :cheers:

Αποσυνδεδεμένος Nanagno

• Owner/Co-Founder
  • Administrator
  • 50mm case
  • Time Will Only Tell...
    • Προφίλ
    • http://www.mywatch.gr
« Απάντηση #127 στις: Απρίλιος 09, 2007, 08:42:56 πμ »
Παράθεση από: "ferengi"
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κολλήματα τρώτε εσείς οι ρολεξάκηδες και γιατί φανατίζεστε τόσο που δεν παραδέχεστε ούτε τα προφανή. Τα ίδια μου κάνει κι ο dimatha στο myphone :) Λοιπόν ναι, προφανώς δεν βελτιώνονται οι φθορές στα υπόλοιπα γρανάζια, αλλά η Omega ποτέ δεν ισχυρίστηκε κάτι τέτοιο. Είναι καλύτερος από της Rolex? Σε ότι αφορά τα διαστήματα συντήρησης του συγκεκριμένου τμήματος του μηχανισμού, ναι είναι καλύτερος και αυτό είναι κάτι που είναι αποδεκτό από τους πάντες. Επίσης μπορεί η ιδέα να ήταν του Daniels αλλά η Omega ήταν η μοναδική εταιρεία που είχε τα κότσια να δοκιμάσει να την βάλει σε μαζική παραγωγή. Γιατί άλλο να φτιάχνεις ένα-δυο κομμάτια στο εργαστήριο κι άλλο μερικές χιλιάδες. Απ' ότι έχω διαβάσει χρειάστηκε η Omega να φτιάξει νέου τύπου εργαλειομηχανές με αυξημένες ανοχές προκειμένου να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο. Αυτές είναι αποφάσεις που εμπεριέχουν εμπορικό ρίσκο και κόστος και προσωπικά τουλάχιστον το αναγνωρίζω αυτό στην Omega.

Να πείς του dimatha να ερθει εδώ να τα γραψει αυτα, αλλά να ειναι φρόνιμος!!!

Και δευτερον παρακαλώ εδώ δεν ειναι διαξιφισμοι! Υπάρχει ανάλογο thread.
Ludwig van Beethoven said that a great poem is more difficult to set to music than a merely good one, because the composer must improve upon the poem T I M E S.

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Απρίλιος 10, 2007, 06:43:19 μμ »
Στό γνωστό αυτό site www.thewatchquote.com  και συγκεκριμένα στη σελίδα αυτή
Αυτός ο διαφορετικός για τη ΩMEΓA χρονογράφος μου αρέσει πολύ
ειδικά σε αυτή την εκδοχή
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος ferengi

• 42mm case
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #129 στις: Απρίλιος 10, 2007, 06:57:20 μμ »
@marketer: δεν τον γνωρίζω καλά τον dimatha, νομίζω υπάρχουν εδώ μέλη που τον ξέρουν πολύ καλύτερα και πιστεύω είναι πιο σωστό να επικοινωνήσουν αυτοί μαζί του. Όσο για τους διαξιφισμούς έχεις δίκιο, αλλά τουλάχιστον τα μηνύματά μου είχαν και γενικές πληροφορίες για Omega οπότε τεχνικά ήμουν on-topic :D

@stardrive: συμφωνώ με την επιλογή σου, το λευκό καντράν είναι το πιο αρμονικό, τα άλλα δύο φορτώνουν με την αντίθεση των χρωμάτων το ήδη βαρυφορτωμένο από ενδείξεις καντράν.

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Απρίλιος 11, 2007, 01:39:45 πμ »
Παράθεση από: "stardrive"
Στό γνωστό αυτό site www.thewatchquote.com  και συγκεκριμένα στη σελίδα αυτή
Αυτός ο διαφορετικός για τη ΩMEΓA χρονογράφος μου αρέσει πολύ
ειδικά σε αυτή την εκδοχή

Κατά την γνώμη μου αλλά και το γούστο μου, μακράν το πιο όμορφο ρολόι της Ω !!! Εμενα μ' αρεσει και στο κοκκινάκι, κάτι διαφορετικό !
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος trelovet

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Απρίλιος 20, 2007, 12:00:17 πμ »
Ενα εξαιρετικά περίεργο αλλά και σπάνιο Ω.

Είναι το μοντέλο Bullhead του 1969 με αυτόματη μηχανή Lemania Cal.930
ΓΙΩΡΓΟΣ-ΦΛΩΡΙΝΑ
Αν η δουλειά ήταν καλή δεν θα μας πλήρωναν για να την κάνουμε !!!

Αποσυνδεδεμένος garefal

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Απρίλιος 21, 2007, 09:16:28 μμ »
καλησπερα παιδια..Αφου αυτοκαλωσορισω τον εαυτο μου στο φανταστικο αυτο site θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματακια..
Πρωτα πρωτα το ρολοι των ονειρων μου ειναι το speedmaster broad arrow. -Στη boutique της omega κοστολογειται 3990 ευρω. Ξερετε καποιο καταστημα κατα προτιμηση στο κεντρο της Αθηνας οπου αν πληρωσω μετρητα να μου κοψουν κατι ?
-Οταν το φορεσα (με μπρασελε εννοειται) μου φανηκε λιγο βαρυ. Ισχυει ή ιδεα μου?
Ευχαριστω εκ των πρωτερων  \:D/

Αποσυνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Απρίλιος 21, 2007, 09:36:26 μμ »
καλωσορισες και απο μενα φιλε στο φορουμ μας και καλη διαμονη..
καλη η επιλογη σου, σιγουρα για μετρητοις θα βρης μαγαζι που να σου κανει καλυτερη τιμη..

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Απρίλιος 21, 2007, 10:13:17 μμ »
Φίλε garefal καλώς ήρθες. Πολύ  Καλή  θα έλεγα η επιλογή σου αλλά γιατί κοίταξες μονο Στη boutique της omega!!!!!.  Στο κέντρο έχει μαγαζιά....
Πότε ή Ποτέ

Αποσυνδεδεμένος vsk

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Απρίλιος 21, 2007, 11:18:10 μμ »
Καλώς όρισες φίλε μου! :)
Πολύ ωραίο το ρολόι, δε λέω, αλλά αν αποφασίσω να ξοδέψω τόσα χρήματα για ρολόι, προσωπικά θα στραφώ προς Rolex μεριά!

Από την Omega πάντως μου αρέσει πάρα πολύ το μαύρο Seamaster Aqua Terra Chronometer (ref. 2503.50.00):

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Απρίλιος 22, 2007, 12:43:15 πμ »
Vsk,ελπιζω μονο να μην εισαι η αιτια για μια νεα κοντρα Ω-Rolex,δε θα τ αντεξω :lol:  :lol:  :lol: Καλοσωρισες κι απο μενα garefal!!

Αποσυνδεδεμένος vsk

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Απρίλιος 22, 2007, 09:13:27 πμ »
Μπααα, μη φοβάσαι! :lol:
Μου αρέσουν και οι δύο μάρκες εξίσου. Απλά -προσωπικά μιλώντας- αν ήμουν διατεθειμένος να δώσω 4000 ευρώ θα έπαιρνα σίγουρα Rolex. Αν όμως μιλάμε για τα μισά χρήματα περίπου, τότε επειδή δεν υπάρχει Rolex σ' αυτήν την τιμή, θα επέλεγα ένα Omega.
Και η αλήθεια είναι ότι έχω "κολλήσει" πολύ με αυτό το Aqua Terra... :rolleyes:

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Απρίλιος 22, 2007, 12:26:38 μμ »
Συμφωνω,κι εγω ετσι σκεφτομαι!!Garefal ενα 20% εκπτωση ειναι το λιγοτερο που θα απαιτησεις αν μιλαμε για cash.Απο κει και περα εισαι τυχερος γιατι την εταιρεια την εμπορευονται πολλα μαγαζια σε Αθηνα-Πειραια,οποτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξαμολυθεις για να παρεις την καλυτερη τιμη!!Οταν το χρημα ειναι ζεστο και το παζαρι καλο,ολα γινονται. ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Απρίλιος 22, 2007, 12:48:39 μμ »
http://www.uhrmageriet.dk/nye_omega_ure/

φωτο απο διαφορα μοντελα της μαρκας.