0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το Μαρίνμάστερ είναι η φυσική ομορφιά "Αρτεμη Αλεξανδρατου" που συμφέρει, ενώ το Ρέιλμάστερ είναι η "Σασα Μπαστα" που έχει κοστίσει ένα σκασμό λεφτά για να φτιαχτεί;ΦιλικάΔημήτρης
(Με τίποτα ο φαρμακωμένος )
ρε παιδια το ειδα και εγω τι γινετε αληθευει?ή θα κατεβουν οι μαιμουδες να μας παρουν στο κυνηγι?παντως ας τσεκαρει καποιος γνωστης απο εξωτερικο ή και εσωτερικο να πει και σε εμας
Το Μαρίνμάστερ είναι η φυσική ομορφιά "Αρτεμη Αλεξανδρατου" που συμφέρει, ενώ το Ρέιλμάστερ είναι η "Σασα Μπαστα" που έχει κοστίσει ένα σκασμό λεφτά για να φτιαχτεί;
Οι τιμες 1500 και 2350 ειναι η τιμη που μου ειπε ο AD Λαρισας για μετρητα.Γιαυτο ρωταω για τιμη καταλογου για να δω τι εκπτωση μου εκανε(αν μου εκανε)
Στην αρχή είπα να το κρατήσω κλειστό για καμμιά μέρα, αλλά θέλει η ....... να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει Καλημερα και απο εμενα ως νεο μελος του forumΘα ηθελα να κανω μια ερωτηση που αφορα με την τιμη του παραπανω ρολογιουΕπειδη σκεφτομαι να το αγορασω στις επομενες μερες οποιος γνωριζει καποιο μαγαζι οπου θα μπορουσα να το παρω πιο φτηνα αποτι στην βουκουρεστιου παρακαλω πολυ ας μου στειλει πμΕννοειται οτι μιλαω για γνησιοΣας ευχαριστω πολυ