Αποστολέας Θέμα: OMEGA  (Αναγνώστηκε 1964495 φορές)

0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Voodooman

• 44mm case
    • Προφίλ
Απ: OMEGA
« Απάντηση #200 στις: Ιούλιος 27, 2007, 10:44:44 πμ »
Παράθεση από: "george_"
ηταν προτασεις για την πιο σωστη επιλογη του ρολογιου,χωρις προθεση να θιξω κανενα,δεν νοιμιζω οτι ειναι ρολογια για συλλεκτες αλλα για ολους μας.

Γιατί να θιχτώ;;; Δεν με προσέβαλες κιόλας!!! Το ότι δεν θέλω να έχω πολλά ρολόγια δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων (που  είναι κιόλας...), όσο φιλοσοφίας.
@nilaz:€1890, Θεσσαλονίκη. Πήρα το ακριβώς προηγούμενο,το 35205000, που ήταν όμως κάπως φτηνότερο λόγω μικρότερης στεγανότητας και έλλειψης COSC.
http://209.85.135.104/search?q=cache:v0UOD_lC3MQJ:www.precisiontime.co.uk/omega-35205000-speedmaster-automatic-gents-watch-p-678.html+speedmaster+35205000&hl=el&ct=clnk&cd=4&gl=gr
Η μπούκλα είναι αυτό το ωραίο κούμπωμα που έχουν τα ακριβά δερμάτινα λουράκια: Έτσι μου το είπε η πωλήτρια και το βρήκα και εγώ χάλια, αλλά πίστεψα ότι κάτι παραπάνω θα ήξερε!
http://www.ofrei.com/shop-bin/sc/productsearch.cgi
Λουράκια βρίσκεις πολύ καλύτερα και πολύ φθηνότερα από της omega. Το πρόβλημα είναι το deployment buckle. Υπάρχουν πολύ ποιοτικά,αλλά δεν θα είναι τα γνήσια. Για κάποιους αυτό είναι πρόβλημα, για άλλους όχι. Και κάτι διάβασα ότι το buckle της Omega δεν ταιριάζει με τα περισσότερα μη γνήσια λουράκια. Αυτό έλειπε να ταίριαζαν...
Οι τιμές είναι νορμάλ.To professional και εμένα τόσο μου το έδιναν μετρητοίς.
Το να αλλάζεις μόνος σου λουράκι και μπρασελέ δεν είναι και καμμία επιστήμη, αλλά μια προσοχή την θέλει όσο να'ναι.

Αποσυνδεδεμένος kazushi

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Ιούλιος 28, 2007, 08:01:26 μμ »
ήταν πρωτοποριακό για την εποχή του   :rolleyes:

Παράθεση από: "ferengi"
Παράθεση από: "kazushi"
Το day-date είναι μια παραλλαγή του moonwatch με  σχεδιαστικό στυλ 60’s, αντίθετα το broad arrow έχει γλυκάνει τις γραμμές του και είναι πιο «μοντέρνες».

Μοντέρνες οι γραμές του ΒΑ? Μα είναι ρέπλικα του ομώνυμου μοντέλου από το '57:

So many watches, so little time...

Αποσυνδεδεμένος alkman

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Ιούλιος 29, 2007, 09:37:11 μμ »
καλησπέρα σε όλους..................
είμαι νέο μέλος στο forum αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας εδώ  και αρκετό καιρό.
Θα ήθελα τα φώτα σας για το Omega seamaster pro co axial, το οποίο έχω στην κατοχή μου από τον περασμένο Νοέμβριο.
Το συγκεκριμένο ρολόι από την ημέρα που το αγόρασα πηγαίνει 10'' μπροστά.
Έκανα υπομονή μέχρι και τον Ιούνιο, αλλά τελικά δεν άντεξα, το πήγα στο service στην Συγγρού, όπου και ο υπεύθυνος μου είπε ότι δεν τρέχει και τίποτα και καλό είναι να μην τα πολυσκαλίζουμε!!!
Τέλος πάντων, του εξήγησα ότι έχω και το COSC και δεν αναφέρει πουθενά τέτοια απόκλιση, όταν μου το επέστεψαν από το εργαστήριο, μου είπαν ότι το βρήκαν μέσα στα όρια COSC με απόκλιση +6'' και ότι το ρύθμισαν στο 0<2'' έλα όμως που και πάλι είναι σταθερά +6'' πλέον και είναι μέσα στα όρια COSC.
Tι με συμβουλεύτε να κάνω; :axe:

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #203 στις: Ιούλιος 29, 2007, 09:50:42 μμ »
hi alkman,εσυ οτι εκανες σωστα το εκανες ,αλλα εδω εχουμε μια ελληνικη νοοτροπια αντιμετωπισης,η εν λογω μηχανη δεν ειναι δυσκολο να ρυθμιστει,κανε κατι πιο ακραιο,θα πας εκει και θα τους πεις οτι ρωτησες και σου ωφειλουν μια καλυτερη ρυθμιση εαν την ζητησεις μεσα στην εγγυηση,σε αντιθετη περιπτωση δωστους να καταλαβουν οτι θα στειλεις επωνυμα την εμπειρια σου στην ομεγα ελβετιας.με την ευγενεια μερικες φορες δε βρισκεις ακρη ...δυστηχως...

Αποσυνδεδεμένος alkman

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Ιούλιος 29, 2007, 10:19:35 μμ »
thanks george για την άμεση απάντηση.
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα με βγάλουν τρελλό, αφού το βρωμομηχάνημα τους βρίσκει το ρολόι μου εντός των ορίων COSC.
Τα έχω πάρει πολύ άσχημα και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Anyway, μπορείτε να πείτε την γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρολόι, αν είναι αξιόπιστο, value for money ( για την ιστορία το αγόρασα μετρητοίς 1750Ε ) και όποια άλλη πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε.......

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Ιούλιος 29, 2007, 10:24:46 μμ »
Παράθεση από: "alkman"
καλησπέρα σε όλους..................
είμαι νέο μέλος στο forum αν και παρακολουθώ τις συζητήσεις σας εδώ  και αρκετό καιρό.
Θα ήθελα τα φώτα σας για το Omega seamaster pro co axial, το οποίο έχω στην κατοχή μου από τον περασμένο Νοέμβριο.
Το συγκεκριμένο ρολόι από την ημέρα που το αγόρασα πηγαίνει 10'' μπροστά.
Έκανα υπομονή μέχρι και τον Ιούνιο, αλλά τελικά δεν άντεξα, το πήγα στο service στην Συγγρού, όπου και ο υπεύθυνος μου είπε ότι δεν τρέχει και τίποτα και καλό είναι να μην τα πολυσκαλίζουμε!!!
Τέλος πάντων, του εξήγησα ότι έχω και το COSC και δεν αναφέρει πουθενά τέτοια απόκλιση, όταν μου το επέστεψαν από το εργαστήριο, μου είπαν ότι το βρήκαν μέσα στα όρια COSC με απόκλιση +6'' και ότι το ρύθμισαν στο 0<2'' έλα όμως που και πάλι είναι σταθερά +6'' πλέον και είναι μέσα στα όρια COSC.
Tι με συμβουλεύτε να κάνω; :axe:

Φίλε μου και εγώ είχα παρόμοια "προβλήματα", αλλά όχι ίδια αντιμετώπιση στο service  της TAGHeuer.
Η ακρίβεια των COSC μηχανών είναι -5 +6 ημερησίως που σημαίνει πρακτικά στην δική μου περίπτωση ότι το +2 μετά από κάνα μήνα πήγαινε στο +6 πάλι, όπως και το +4 πάλι στο +6, όπου το καλύτερο ήταν μια ρύθμιση στο -2 ημερησίως όπου το ρολόι το έβαζα 1 λεπτό μπροστά και μετά από κάθε μήνα το ξανά διόρθωνα.
Αλλά δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου ξανά ήρθε σταδιακά στο +2, +4, +6.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Ιούλιος 30, 2007, 02:06:58 πμ »
Παράθεση από: "alkman"
thanks george για την άμεση απάντηση.
Αυτό που φοβάμαι είναι ότι θα με βγάλουν τρελλό, αφού το βρωμομηχάνημα τους βρίσκει το ρολόι μου εντός των ορίων COSC.
Τα έχω πάρει πολύ άσχημα και θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει περίπτωση αντικατάστασης σε παρόμοιες περιπτώσεις.
Anyway, μπορείτε να πείτε την γνώμη σας για το συγκεκριμένο ρολόι, αν είναι αξιόπιστο, value for money ( για την ιστορία το αγόρασα μετρητοίς 1750Ε ) και όποια άλλη πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε.......

ok ειναι στα ορια αλλα εσυ θες καλυτερη ρυθμιση ,δε μπορουν να στο αρνηθουν.κλασσικο μοντελο της εταιρειας,
http://home.xnet.com/~cmaddox/mlsemp.html

http://www.rolexreferencepage.com/seamaster/smp.html

αν καταλαβα αυτο το μοντελο αναφερεις

Αποσυνδεδεμένος alkman

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Ιούλιος 30, 2007, 01:13:27 μμ »
http://omega.watchfinder.co.uk/seamaster_300m_co-axial/2220.80.00/m4657.aspx
αυτό είναι το μοντέλο που έχω, νομίζω ότι οι διαφορά που έχει απο τα links που με παραπέμπεις, είναι το Co-Axial Escapement και Caliber Omega 2500.
Γνωρίζωντας πως για πρώτη φορά η Omega χρησιμοποιεί Co-Axial Escapement σε seamaster, ήταν και ένας από τους λόγους που προχώρησα στην αγορά του.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Ιούλιος 30, 2007, 02:04:34 μμ »
αρα εχεις το Co-Axial ,καταλαβα απο τα γραφομενα σου το ακριβως αντιθετο.

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Ιούλιος 31, 2007, 09:34:55 μμ »
Λοιπον αγαπητοι μου κυριοι... Επειτα απο 10 ημερες μιας σχετικα γρηγορης ερευνας γυρα απο τα ρολογια της Omega κατεληξα να αγορασω το παρακατω:

http://www.omega.ch/index.php?id=300&details=1&ref=32110425001001&no_cache=1

Το συσκεκριμενο ρολοι ειναι καινουργιο μοντελο βασισμενο οπως εσεις μου ειπατε στο original μοντελο του 1957 και φοραει καινουργια μηχανη 3313. Διαβασα στο ιντερνετ οτι καποιες coaxial μηχανες (οταν αυτες πρωτοεμφανιστηκαν) παρουσιασαν καποιες δυσλειτουργιες αλλα η 3313 ειναι η εξελιξη της 3303. Απο οσο μπορεσε να διαβασω και να καταλαβω με τις ελαχιστες γνωσεις μου το συγκεκριμενο ρολοι ειναι το κορυφαιο μοντελο της σειρας speedmaster η ενα απο τα κορυφαια. Η τιμη καταλογου ειναι 4220 Ευρω και το βρηκα σε 2 μαγαζια με εκπτωση 20%. Φανταζομαι οτι αυτη η πολιτικη του 20% ειναι στανταρ οποτε θα προσπαθησω για κατι παραπανω. Θεωρω οτι ισως καταφερω να το παρω στα 3200 Ε. Εαν γνωριζετε καποιο μαγαζι στην Αθηνα ευχαριστως να σας ακουσω.
Θα ηθελα να μου αφιερωσετε λιγο χρονο να μελετησετε τα τεχνικα χαρακτηριστικα του εν λογω ρολογιου και να μου πειτε τι σας αρεσει και τι οχι. Μου ειπε ο πωλητης (που καταλαβε οτι εχω διαβαζει σχετικα με τα omega) οτι οι coaxial μηχανισμοι εχουν εγγυηση της omega 3 χρονια αντι για 3 και οτι το σερβις του ειναι περιπου καθε 4 χρονια αντι για καθε 2 που ειναι για μη coaxial. Τελος μου ειπε οτι στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει καλυτερο ρολοι (ειδικα σε χρονογραφο). Μαλιστα του εκανε εντυπωση οτι το ΒΑ μη coaxial ειχε μονο 300Ε πιο φτηνα και μου ειπε οτι ειναι θεμα χρονου ολες οι coaxial μηχανες να ανεβουν πολυ σε κοστος.

Τελος θα ακολουθησω την συμβουλη σας και θα αγορασω και το δερματινο μαυρο λουρακι με αποτελεσμα να αλλαζει τελειως χαρακτηρα και εικονα το ρολοι.

Θα ηθελα να σας ευχαριστησω προκαταβολικα για οποια βοηθεια και τις γνωσεις σας.
Φιλικα,
Νικος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Ιούλιος 31, 2007, 09:53:48 μμ »
το προβλημα υπηρχε,στο χρονογραφο δε μηδενιζε ακριβως,καποια κομματια μπορει να εβγαζαν προβλημα,αλλα μη κολλας απο προσωπικη εμπειρια,γινεται αμεσα σερβις και  σου λενε ευχαριστωκαι συγνωμη! σου κανουν δωρο και θηκη :weedman:
αγαπητε χαιρομαι για την αρχικη ωθηση που πηρες απο το φορουμ και το ενδελεχες ψαξιμο σου να σε οδηγησει στην πιο καλη αγορα.διαλεξε οποιος  νομιζεις,η COAXIALπερα απο ακριβεια ειναι και για σερβις πιο αραια ,περα απο το στανταρτ των 5 ετων,εχω ακουσει και για δεκαετια .

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Αύγουστος 01, 2007, 02:14:26 μμ »
Καλησπερα,
Μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω τον κωδικο απο το δερματινο γνησιο λουρακι του παρακατω omega? Θα αγορασω μαλλος οπως ολα δειχνουν το ΒΑ με μεταλικο μπρασελε και θα παρω σαν εξτρα το δερματινο λουρακι. Αλλα θα ηθελα τον κωδικο του ωστε να μην γινει καποιο λαθος.
http://www.omegawatches.com/index.php?id=300&pos=7&no_cache=1

Τελος θα ηθελα να μου πειτε ποσο κοστιζει ενα απλο κουτι κουρδισματος / αποθηκευσης.

Αποσυνδεδεμένος alkman

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Αύγουστος 01, 2007, 11:38:14 μμ »
καλησπέρα σε όλους,

διαβάζω στα προηγούμενα post για το πόσο ανώτερες είναι οι co axial μηχανές και έχω μπερδευτεί.
Είναι αξιόπιστες ; γιατί το δικό μου ρολόι, δεν έχει και την πολυδιαφημισμένη ακρίβεια.
Εξακολουθώ να έχω +6'' ημερησιως κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα ακριβές!
Ποιές είναι οι συμβουλές σας......
Γνωρίζει κανείς πόσο κοστίζει το παρακάτω λουράκι ;
http://www.omegawatches.com/index.php?id=286&pos=6&no_cache=1

Αποσυνδεδεμένος nomikosas

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Αύγουστος 02, 2007, 01:10:12 πμ »
το co axial δεν εχει να κανει με την ακριβεια οπως νομιζουν οι πολλοι! αλλα επειδη δεν θα μπορουσαν να dikaiologhsoun alliws thn timh allaksan k ena balance ;) αλλα κ παλι μπροστα σε αλλες μηχανες-ρολογια σε αυτα τα λεφτα δεν πιανει μια...

Αποσυνδεδεμένος nikosl

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Αύγουστος 02, 2007, 08:37:57 πμ »
Φιλε nomikosas τι εννοεις οτι μπροστα σε αλλες μηχανες στα ιδια λεφτα οι coaxial δεν πιανουν μια? Θεωρεις οτι με 4000 Ε που εχει ενα omega coaxial υπαρχουν καλυτεροι μηχανισμοι? Απο οσο εχω ψαξει δεν νομιζω με τιμη καταλογου 4200 Ε που εχει το speedmaster BA να υπαρχει καλυτερος χρονογραφος (τοσο σε τεχνικα χαρακτηριστικα οσο και σε prestige). Ισως να μου διαφευγει κατι αλλα δεν νομιζω. Κατι αντιστοιχο απο rolex (daytona) εχει διπλασια τιμη.

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Αύγουστος 02, 2007, 09:54:33 πμ »
ενταξει εσυ το πας για χρονογραφo. εγω μιλουσα για γενικα.
αφου σε βλεπω ετοιμο να παρεις το BA τι το κουραζεις το θεμα?
ωραιο ρολογακι ειναι αλλα σκεψου γιατι θελεις χρονογραφο? για να φτασεις τα 4200 χωρις λογο? αρα παρε ενα seamaster απλο .. χωρις coaxial να σου βγει καμια 1500 κ εισαι οκ! απο την αλλη αν θελεις να εχει τιμη καταλογου ανω των 4000 ευρω τοτε ρολεξ!!!   αλλα αν πας για ρολεξ το σιγουρο ειναι οτι δεν θα ειναι χρονογραφος... αρα πως ξεπερνας το θεμα χρονογραφος οταν πας για ρολεξ ενω στα ομεγα δεν μπορεις? αρα θελεις να παρεις ρολοι βαση τιμης κ οχι βαση με το τι xrhsimopoihs.!

Αποσυνδεδεμένος xaralampos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Αύγουστος 02, 2007, 05:33:01 μμ »
το co-axial ειναι συστημα διαφυγης και οχι μηχανισμος,το Β.Α εχει μηχανισμο F.PIGUET[3313].Tο συστημα διαφυγης της omega φημιζεται για τις μικρες απαιτησεις λιπανσης αρα μεγαλυτερη μακροζωια του μηχανισμου,μεγαλυτερα διαστηματα servis,λιγοτερες τριβες μεταξυ κινουμενων μερων.Οσο για την ακριβεια θεωρω οτι το +6 sec ειναι πολυ καλη τιμη για μηχανικο ρολοι αν και με σωστη ρυθμιση μπορει να παει στο +2 sec.Φιλε nomikosas μιας και εθιξες την τιμη η rolex πως δικαιολογει τις παλαβες τιμες της?Φιλε nilaz δεν υπαρχει καλυτερος χρονογραφος απο τον Β.Α. σ αυτην την κατηγορια τιμης,αν θελεις μεγαλυτερο prestige παρε rolex η γιατι οχι cartier,αλλα αν θες Ρ Ο Λ Ο Ι τοτε παρε το Β.Α.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Αύγουστος 02, 2007, 06:47:27 μμ »
Στα λεφτα του το ΒΑ ειναι ο καλυτερος χρονογραφος οπως και να το κανουμε,και ειναι και πολυ ωραιο ρολοι.Ειναι το μοναδικο Ω μαζι με το pro που θ αγοραζα.

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Αύγουστος 02, 2007, 08:51:44 μμ »
Παράθεση από: "xaralampos"
το co-axial ειναι συστημα διαφυγης και οχι μηχανισμος,.

ποιος ειπε το αντιθετο?

Tο συστημα διαφυγης της omega φημιζεται για τις μικρες απαιτησεις λιπανσης αρα μεγαλυτερη μακροζωια του μηχανισμου,μεγαλυτερα διαστηματα servis,λιγοτερες τριβες μεταξυ κινουμενων μερων.

καταρχην δεν ειναι της ομεγα.το αγορασε το co-axial από τον George Daniels.( http://journal.hautehorlogerie.org/en/media/news/omega-unveils-its-calibres-8500-8501-2904.html )

ακομα εχουμε πει χιλιες φορες οτι μειωνονται οι φθορες του escapment και anchor wheel δεν σημαινει οτι μειωνονται οι φθορες κ σε ολα τα αλλα γραναζια.. πχ με το ροτορα κτλ τι γινεται? για πες μου?

Οσο για την ακριβεια θεωρω οτι το +6 sec ειναι πολυ καλη τιμη για μηχανικο ρολοι αν και με σωστη ρυθμιση μπορει να παει στο +2 sec.

εγω δεν την θεωρω καθολου καλη. αλλα οκ εγω εχω συνηθισει αλλιως.

Φιλε nomikosas μιας και εθιξες την τιμη η rolex πως δικαιολογει τις παλαβες τιμες της?

καταρχην εγω πιστευω οτι κ φτηνα τα πουλαει.. αλλα ειναι η μοναδικη εταρια που μπορει να κανει κατι τετοιο γιατι πουλαει ποσοτητες κ γιατι ειναι μη κερδοσκοπικος οργανισμος. φαντασου ποσα λεφτα σε ερευνες επενδυσε για να κανει τωρα το parachrom blu .. αντιθετα πχ η ομεγα πηρε ετοιμο
το co-axial... δλδ δεν εγινε κ καμια τρελη επενδυση.. ετοιμο το βρηκαν.. κ για πες μου ποσο κανει ενα απλο seamaster κ ενα seamaster με co-axial.. κ μετα πες μου γιατι να αγορασω το co-axial?  

αυτο ειναι μονο μια (parachrom blu) απο τις πατεντες που εκανε απο το μηδεν η rolex κ ανεβασε το επιπεδο της ωρολογοποιιας.. εχει κανει απο παλαια ποσες αλλες κ οπως βλεπεις ενω θα μπορουσε να σταματησει κ απλα να πουλαει τα ρολογια της μονο κ μονο για το ονομα της , ομως αυτη επενδυει λεφτα για να κανει αυτο που λεμε ρολοι κ ωρολογοποιια ολο κ καλυτερη...

ακομα μια μηχανη ρολεξ ειναι καταρχην in house , δευτερον βρες μαρκα με inhouse μηχανες κ πες μου ποσο τις πουλαει? πχ για πες μου η inhouse μηχανη που εκανε κ καλα η omega ποσο κανει?

τριτον μια ρολεξ μηχανη εχει οπως εχουμε πει εχει Breguet hairspring!(οταν οι αλλοι βαζουν breguet ή ρολεξ φοραει parachrom blu ) , γέφυρα στο Balance! χρυσό Balance! microstela adjusting screws! ρυθμιζόμενη καθύψος γέφυρα Balance! 31 jewels ! snap changing date at 12 midnight! power reserve 50h! αποδοτικότερος αυτόματος μηχανισμός κουρδίσματος!

Φιλε nilaz δεν υπαρχει καλυτερος χρονογραφος απο τον Β.Α. σ αυτην την κατηγορια τιμης,αν θελεις μεγαλυτερο prestige παρε rolex η γιατι οχι cartier,αλλα αν θες Ρ Ο Λ Ο Ι τοτε παρε το Β.Α.

το σε αυτη την κατηγορια τιμης ειναι σχετικο. κ ενα yaris στην κατηγορια τιμης του το καλυτερο ειναι .. τι παει να πει?  το θεμα ειναι αν δεν θα χρειαστεις ενα χρονογραφο γιατι να παρεις? παρε ενα απλο ρολοι αλλα με πολυ καλη τιμη ωπου θα ειναι ας πουμε οντως top.

anyway αλλα χρονο μου για τετοια θεματα δεν σπαταλαω . τα εχουμε πει χιλιες φορες. ο καθενας διαβαζει κ πιστευει οτι θελει. εγω πιστευω αυτα  :weedman:

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Αύγουστος 02, 2007, 09:10:16 μμ »
Φιλε nomikosas συμφωνω κι εγω οτι συγκριτικα με αλλες εταιριες του χωρου,η Rolex πουλαει σε λογικες τιμες,δεδομενων καποιων πλεονεκτηματων που συνοδευουν αυτα τα ρολογια,και τα χουμε αναφερει τοσες φορες.Γιατι δηλαδη ενα GP η ενα UN στα 5χιλ τα θεωρουμε λογικα ποσα,ενω ενα μυθο οπως το SeaDweller κρινουμε ακριβο,δεν το καταλαβαινω.