0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα εγώ θα φανώ υπερβολικός αν πω οτι μου αρέσουν όοοοοοοοοοοοολα τα Omega και όοοοοοοοοοοοοοοοοολα είναι μαμάτα?...φυσικά και οχι δεν θα φανώ υπερβολικός γιατί είναι η αγαπημένη μου (εγώ πάντως όταν πάρω, θα πάρω το speedmaster professional moonwatch Uploaded with ImageShack.us )
Φίλε μου Κώστα στο υπόσχομαι ότι ΑΝ κερδίσω το Joker θα σου του αγοράσω εγώ ΌΛΑ και θα πάμε να αγοράσουμε μαζί 2 speedmaster (μακάρι να γίνει!!!!!)
Α θα με κεράσεις εσύ δηλαδή?? Τέλεια! Παρομοίως αν κερδίσω, εγώ κερνάω!!
Λίγοι είναι αυτοί που καταλαβαίνουν την κάψα μας με το είδος ...οπότε πρέπει να υπάρχει αλληλουποστήριξη
Ρε Κώστα γιατί μου το κάνεις αυτό? Γιατί?? Κάθομαι και γράφω assignment για Industrial Systems Management....και συ με πας μια σελήνη , μια πίσω ... εεε ρε ζημιά που πάθαμε
Καλησπερα παιδια!Μπορει καποιος να μου στειλει pm για καταστηματα στην Αθηνα που κανουν μεγαλες εκπτωσεις διοτι καποιος φιλος ενδιαφερεται για το καινουριο seamaster po το απλο το καινουριο.Ευχαριστω!
Εισαι σιγουρος οτι αυτο http://www.omegawatches.com/gents/seamaster/planet-ocean/23230422101003 εχει τιμη καταλογου μονο τοσο?Παρολα αυτα σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!