κι ομως στην συγκεκριμένη έχει δίκιο ο Κώστας γιατί η χαζοβιόλα εκεί μου είπε ότι θα το γυαλίσουν και της είπα φυσικά και όχι κυρά μου γιατί το ρολόι το είχα μόλις τρεις μήνες! Και όταν το πήρα και την ρώτησα μου είπε ότι το γυάλισαν αλλά κι εγώ δεν το πρόσεξα να τους κάνω φασαρία τρελή...δλδ θα είχα βγει κανάλια κτλ! Όπως και να έχει είναι σαν να έχεις πάρει μία καρφίτσα και με την άκρη της την καλή να έχεις κάνει σημαδάκια μικρά μικρά οπότε μάλλον δεν είναι αυτό που θεωρείς hairlines...και ερωτώ εγώ.. αν λοιπόν το γυάλισαν ποιος μ@^#Ανδρέας το έκανε έτσι και το άφησε έτσι και επίσης ρωτώ αν ξέρετε, αυτό τώρα θεωρείτε γυάλισμα??? Θα προσπαθήσω αύριο να βγάλω φώτο και να σας δείξω τι εννοώ ακριβώς ρε παιδιά...
Φυσικά και δεν είναι γυαλισμα αυτο. Κανονικά θα έπρεπε το ρολόι να μην έχει ούτε τριχούλες.
Πάντως το πρόβλημα που σου παρουσιαστηκε τότε Ευθύμη (ολο το ρολόι να μη δουλεύει), αναγκάζει την εταιρεία να αποσυναρμολογησει το ρολόι και να το συναρμολογησει απο την αρχή, προκειμένου να τοποθέτησει το upgrade kit που είχες αναφέρει. Για την εταιρεία αυτο λέγεται overhaul service ( λεπτομερής ανάλυση και επισκευή ), που σημαίνει
και γυαλισμα.
Πάντως για βγάλε καμία φώτο να το δούμε τότε φίλε. Μα τόσο μ....ς δηλαδή; Γυάλισμα είναι, όχι καμία επιστήμη.