Καλωσήρθες και από εμένα!
Έχω το προηγούμενο μοντέλο με μαύρο καντράν, αυτό του link δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι υπάρχει ήδη στα μαγαζιά. Οπότε να σου πω τις εντυπώσεις μου από αυτό που έχω.
Η τιμή καταλόγου ήταν 2150 ευρώ, με λίγη προσπάθεια το πήρα 1890. Η ακρίβειά του είναι πολύ καλή, κερδίζει 3 και κάτι λεπτά τον μήνα, αυτό που δείχνεις στο link θα είναι ελαφρώς καλύτερο, αφού είναι COSC.
Oi λόγοι που το αγόρασα ήταν κυρίως συναισθηματικοί (δεν είναι της ώρας να τους αναλύσω), αλλά μου άρεσε κιόλας που σε αυτά τα χρήματα έχει τόσες πληροφορίες στο καντράν, αν και μερικές δεν είναι και απαραίτητες (24ωρη ένδειξη, ίσως και ο μήνας). Εμφανισιακά μου ταίριαξε πολύ.
Από μειονεκτήματα; Θα ήθελα, αφού έδωσα τόσα χρήματα, να έχει βιδωτό καπάκι, βιδωτή κορώνα και ένα λίγο πιο στιβαρό κούμπωμα. Όχι ότι μου έχει απασφαλίσει ποτέ, αλλά για ψυχολογικούς λόγους θα το ήθελα λίγο πιο ρωμαλέο. Αλλά μάλλον δεν μπορείς να θέλεις Omega με τόσες λειτουργίες σε αυτά τα χρήματα και να θέλεις και υψηλή στεγανοποίηση...
Πιθανόν να μην ξαναγοράσω άλλο ακριβό ρολόί. Αλλά αν πάθει ποτέ κάτι αυτό που έχω, μάλλον το ίδιο θα ξαναπάρω.