0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
kalhsperaτο ΡΟ μου (3500) μεσα στον αυγουστο το βρηκα 2 φορες σταματημενο στο χερι μου μετα απο πρωινο ξυπνημα!το φοραω 3+χρονια ΣΥΝΕΧΩΣ και κερδιζει σχεδον μισο λεπτο το μηνα απο την πρωτη μερα μεχρι σημερα !(παρολο τα 2 συμβαντα)πρεπει να ανησυχω?
Το 3500 στην παρένθεση τι είναι;;
Η μηχανη ρε κακομοιρη.Ασχολεισαι και με ρολογια.Sent from my LG-Optimus L7 usingTapatalk 2
Καλυτερα να μασας παρα να μιλας... Ξερεις καμια μηχανη 3500;
Δεν του μιλας καθολου καλα και θα κανει κανα εξαμηνο να ξαναγραψει!!!
>ΠαράθεσηΚαλυτερα να μασας παρα να μιλας... Ξερεις καμια μηχανη 3500;
Επι τη ευκαιρια που αναφερεις μασα,ποτε θα παμε ταβερνα;αντε να ξαναβρισκουμε την φορμα μας
Παράθεση από: andrey_ στις Σήμερα στις 09:48:56 μμΕπι τη ευκαιρια που αναφερεις μασα,ποτε θα παμε ταβερνα;αντε να ξαναβρισκουμε την φορμα μας
Η μηχανη ρε κακομοιρη.Ασχολεισαι και με ρολογια.
Αφου τα γυρευει ο κωλος του, εγω φταιω;
Ναι μωρε, τη 2500 εννοουσα. Ο αλλος ο χασοδικης ταχα μου δεν καταλαβε οτι αναφερεται σε μηχανη και ρωταει με υφακι "το 3500 στην παρενθεση τι σημαινει;"Βρε ουστ..........
Εισαι γραφικοτερος κι απ'τη Σαντορινη...
Εμ βεβαια ταβερνα θελουμε, την παρασκευη ομως ξενοτρωγαμε και δεν εμφανιστηκαμε!!!
Στο γάμο του
Eχεις απολυτο δικιο,οταν τα διαβαζεις ολα μαζι ειναι ποιημα!!!
Η 2500, στις αρχικές εκδόσεις, είχε βγάλει κάποια προβληματάκια τα οποία λύθηκαν με τις αναβαθμίσεις. Μπορεί στο μαγαζί που το πήρες να είχε ξεμείνει κάποιο παλαιότερο κομμάτι. Να το πας στο service να το αναβαθμίσουν & επί τη ευκαιρία να του κάνουν και μια συντήρηση.Η χρονομετρία του είναι εξαιρετική, ενδεικτική του ακρίβειας του coaxial.