Αποστολέας Θέμα: OMEGA  (Αναγνώστηκε 1964792 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eisenberg

• On the balance wheel
    • Προφίλ
Απ: OMEGA
« Απάντηση #460 στις: Απρίλιος 13, 2008, 06:22:36 μμ »
'Ενα νέο μοντελάκι, μούρλια.
[url]http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=140839[/url]

Φιλικά
Δημήτρης

Αλλη μια εκδοχη του speedy,δεν ειναι κακο,αλλα γενικα δεν ανηκω στους fun του τιτανιου...και μαλλον θα ναι και ακριβο.

Αποσυνδεδεμένος stardrive

• 50mm case
  • The clock is ticking!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #461 στις: Απρίλιος 13, 2008, 09:26:35 μμ »
καθαρα διαφημιση,δυστυχως,ασε δε που καποιοι νομσαν οτι ειναι solar power το ρολοι!

Μου αρέσει πολύ "παρά τη διαφήμιση" και κάτι μου λέει πως η κάσα  των 44.3 δείχνει και λίγο!!!? το μέλλον...

Και κάποιοι νόμισαν... πριν ψάξουν βεβαίως βεβαίως...
Πότε ή Ποτέ

Λιγότερες λέξεις οδηγούν σε λιγότερες σκέψεις  «Δος μοι πα στώ και ταν γαν κινήσω»

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #462 στις: Μάιος 05, 2008, 06:48:25 μμ »
Omega has been providing timekeeping and data-handling services to the Olympic Games since 1932. In addition to Beijing 2008, their long-term contract with the IOC extends to Vancouver 2010 and London 2012.

At this year’s Olympic and Paralympics Games in Beijing, they are committed to the Official Timekeeping and data-handling for 28 different sports at 37 venues. Their presence at the Games will be impressive: 450 on-site professionals, 420 tons of equipment including 70 public scoreboards as well as 322 sport-specific scoreboards, 175 km (105 miles) of cables and optical fibre, 65 TV generators and state-of-the-art timekeeping and data-handling technology developed by Omega and adapted to the requirements of each sport.

Speedmaster 5-Counters Chronograph

An exclusive world premiere: five counters form Olympic rings on dial!

For the first time ever, five counters are displayed on the dial of a mechanical wristwatch . . . but there’s more!

The five black counters are spread across a bright black dial in the form of the Olympic rings. Starting at the 3 o’clock position, they include 1) a small seconds counter, 2) a 7-day chronograph recorder, 3) a day indicator, 4) a 12-hour chronograph recorder and 5) a 30-minute chronograph recorder.

It has a sapphire crystal with anti-reflective treatment on both sides. Movement is the Omega automatic caliber 3888 with Co-Axial Escapement. It has a power reserve of 52 hours.

The 44mm case is available in 18kt rose or yellow gold, all numbered editions with leather straps or a stainless steel bracelet. The steel model has a black aluminium ring on the stainless steel bezel.

αυτα τα σχεδια βλεπω και λεω να παρω κανα moonwatch vintage...(αποψη μου παντα)

Συνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #463 στις: Μάιος 05, 2008, 09:33:11 μμ »
αυτα τα σχεδια βλεπω και λεω να παρω κανα moonwatch vintage...(αποψη μου παντα)

Γιωργο μαζι σου 100%
μου θυμιζει τα ''κινεζικου μηχανισμου'' german watches  :P

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #464 στις: Μάιος 05, 2008, 09:42:10 μμ »
εχουν και με λεμανια 5100 ;)

Συνδεδεμένος Megalos

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #465 στις: Μάιος 05, 2008, 10:00:07 μμ »
 :axe: :axe: :blah:

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #466 στις: Μάιος 05, 2008, 10:07:22 μμ »
Το παραπανω speedy μπορει να χρονομετραει 7 μερες σερι??

Αποσυνδεδεμένος EL GATO

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #467 στις: Μάιος 07, 2008, 07:53:37 πμ »
Το ομεγα planet ocean ποιο eta μηχανισμο φοραει?

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #468 στις: Μάιος 08, 2008, 05:30:48 μμ »
Το ομεγα planet ocean ποιο eta μηχανισμο φοραει?

2892

Αποσυνδεδεμένος EL GATO

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #469 στις: Μάιος 08, 2008, 10:05:53 μμ »
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.αν και ρωταω κατοπιν εορτης, μια και ειμαι πλεον κατοχος του omega planet ocean το αγορασα απο τον ιγγλεση μετα απο προτροπη σας και σας ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σας, μια και ο κυριος ευθυμιος ειναι πολυ ευγενικος και με αγαπη για τα ρολογια.
Να κανω αλλη μια ερωτηση, διαβασα σε ξενα review οτι το κρυσταλλο του εν λογο ρολογιου ειναι αχαρακτο αλλα εχει μια επεξεργασια κατι σαν μεβρανη αν καταλαβα καλα το οποιο χαρασεται και δειχνει σαν να εχει χαραχτει το κρυσταλλο και το οποιο βγαινει με καποιο τροπο ισχιει κατι τετοιο η λεω χαζομαρες?
http://rolexreferencepage.com/SDPO/sd%20vs%20po.html

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #470 στις: Μάιος 08, 2008, 10:41:34 μμ »
Με απλά λόγια, ο τύπος λέει ότι το ζαφειρένιο κρύσταλλο έχει διπλή επίστρωση κατά της αντανάκλασης, δηλ. τόσο από μέσα όσο και στην εξωτερική επιφάνεια (απ' έξω).
Αυτή η επίστρωση στην εξωτερική επιφάνεια είναι που χαράσσεται.

Λέει επίσης ότι αν σκόπευε να αγοράσει ένα PO, θα πλήρωνε αναγκαστικά για να αφαιρέσει την anti-reflective επίστρωση.

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #471 στις: Μάιος 08, 2008, 10:46:26 μμ »
Η συνηθιζεις τις χαρακιες,η αμα μαζευτουνε καμποσες αφαιρεις την επιστρωση και ησυχαζεις.Ενταξει εδω που τα λεμε δε χαραζεται και για ψιλου πηδημα.Ειναι το ιδιο με την αντιανακλαστικη επιστρωση που εχουν τα γυαλια μυωπιας.
Μεγεια και καλοφορετο το ΡΟ....

Αποσυνδεδεμένος EL GATO

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #472 στις: Μάιος 08, 2008, 10:51:29 μμ »
Και πως αφαιρητε?

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #473 στις: Μάιος 08, 2008, 10:53:49 μμ »
έλα ρε gato......θα κάνει το μαστοράκι μια "γατήσια" κίνηση και τσουκ.....θα την αφαιρέσει ;D....μη κολάς ρε μάγκα ΟΛΑ φτιάχνονται!
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #474 στις: Μάιος 11, 2008, 07:47:29 μμ »
Το νέο OMEGA De Ville Hour Vision Annual Calender με ετήσιο ημερολόγιο
είναι το αποτέλεσμα 160 ετών εμπειρίας στην τέχνη της κατασκευής των
μηχανικών ρολογιών.
Στην καρδιά του OMEGA De Ville Hour Vision Annual Calender έχει τον
αποκλειστικό OMEGA  Caliber 8611, μια περαιτέρω ανάπτυξη- εξέλιξη
του OMEGA Caliber 8500/8501.
Όπως οι OMEGA Caliber 8500/8501 έτσι και ο OMEGA  Caliber 8611 είναι COSC πιστοποιημένος χρονομέτρης.
αλλά έχει μια πρόσθετη λειτουργία το ετήσιο ημερολόγιο που αναγνωρίζει αυτόματα τους μήνες με 30 και 31,
Mε την προϋπόθεση ότι το ρολόι λειτουργεί συνεχώς, πρέπει να διορθωθεί χειροκίνητα
μόνο μία φορά το χρόνο, στην 1η Μαρτίου.
Η ημερομηνία και ο μήνας παρουσιάζονται σε χωριστά ανοίγματα στο 3.
Το νέο OMEGA De Ville Hour Vision Annual Calender θα είναι διαθέσιμο σε μια περιορισμένη σειρά
"Limited Series" 160 κομματιών.

Movement

OMEGA  Manufactured Caliber 8611with Annual Calender compication.
A 13-line movement with 18-carat red gold rotor
and balance bridge, the Omega 8611
has two barrels with a 55-hour power reserve
and a bi-directional self-winding mechanism.

Τιμή αναμένετε γύρο στα 18.950 ευρώ.

Φωτογραφία: http://i290.photobucket.com/albums/ll245/StefanosMac/Watches/DV50_AN_150108_high1.jpg
Πηγή: http://journal.hautehorlogerie.org/en/media/new-models/omega-ville-hour-vision-annual-calendar-limited-series.html

Στέφανος.  ;D
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος azaas

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #475 στις: Μάιος 15, 2008, 07:46:32 πμ »
Το νέο OMEGA De Ville Hour Vision Annual Calender με ετήσιο ημερολόγιο
είναι το αποτέλεσμα 160 ετών εμπειρίας στην τέχνη της κατασκευής των
μηχανικών ρολογιών.
Στην καρδιά του OMEGA De Ville Hour Vision Annual Calender έχει τον
αποκλειστικό OMEGA  Caliber 8611, μια περαιτέρω ανάπτυξη- εξέλιξη
του OMEGA Caliber 8500/8501.
Όπως οι OMEGA Caliber 8500/8501 έτσι και ο OMEGA  Caliber 8611 είναι COSC πιστοποιημένος χρονομέτρης.
αλλά έχει μια πρόσθετη λειτουργία το ετήσιο ημερολόγιο που αναγνωρίζει αυτόματα τους μήνες με 30 και 31,
Mε την προϋπόθεση ότι το ρολόι λειτουργεί συνεχώς, πρέπει να διορθωθεί χειροκίνητα
μόνο μία φορά το χρόνο, στην 1η Μαρτίου.
Η ημερομηνία και ο μήνας παρουσιάζονται σε χωριστά ανοίγματα στο 3.
Το νέο OMEGA De Ville Hour Vision Annual Calender θα είναι διαθέσιμο σε μια περιορισμένη σειρά
"Limited Series" 160 κομματιών.

Movement

OMEGA  Manufactured Caliber 8611with Annual Calender compication.
A 13-line movement with 18-carat red gold rotor
and balance bridge, the Omega 8611
has two barrels with a 55-hour power reserve
and a bi-directional self-winding mechanism.

Τιμή αναμένετε γύρο στα 18.950 ευρώ.

Φωτογραφία: http://i290.photobucket.com/albums/ll245/StefanosMac/Watches/DV50_AN_150108_high1.jpg
Πηγή: http://journal.hautehorlogerie.org/en/media/new-models/omega-ville-hour-vision-annual-calendar-limited-series.html

Στέφανος.  ;D

Ειλικρινά,εμφανισιακά,δεν μου άρεσε καθόλου :( Αυτός ο συνδυασμός rose gold σε δείκτες και marks,σε stainless steel κάσα με σκοτώνει σε όποιο ρολόι και να το δώ.Ελπίζω το βράδυ να μην βρω έναν οργισμένο όχλο να με περιμένει στην είσοδο της αυλής,έτοιμο να με ρίξει στην πυρά ως μίαν άλλη Ιωάννα της Λωραίνης :P Αν και κάτι φωνές μεσ΄το μυαλό μου,μου ψιθιρίζουν οτι σε αυτά τα χρήματα χτύπαγα ένα Breguet ή ένα Lange και οτι δεν αξίζει να τα δώσω ποτέ σε ένα omega χιχιχιχι  ;D [αστειάκι!!!!]
you cannot kill what you did not create

Αποσυνδεδεμένος StefMac

• On the balance wheel
    • Προφίλ
« Απάντηση #476 στις: Μάιος 15, 2008, 08:14:12 μμ »
Ειλικρινά,εμφανισιακά,δεν μου άρεσε καθόλου :( Αυτός ο συνδυασμός rose gold σε δείκτες και marks,σε stainless steel κάσα με σκοτώνει σε όποιο ρολόι και να το δώ.Ελπίζω το βράδυ να μην βρω έναν οργισμένο όχλο να με περιμένει στην είσοδο της αυλής,έτοιμο να με ρίξει στην πυρά ως μίαν άλλη Ιωάννα της Λωραίνης :P Αν και κάτι φωνές μεσ΄το μυαλό μου,μου ψιθιρίζουν οτι σε αυτά τα χρήματα χτύπαγα ένα Breguet ή ένα Lange και οτι δεν αξίζει να τα δώσω ποτέ σε ένα omega χιχιχιχι  ;D [αστειάκι!!!!]

Ενδιαφέρουσες απόψεις περί Breguet και για Α. Lange & Shone,
αλλά δεν θα έχουν το complication Annual Calendar ...
Επίσης είναι μια από της ολοκαίνουργιες in-house μηχανές της OMEGA ...

Βέβαια περί ορέξεως ... ;D

Φιλικά Στέφανος.
_Jaeger Le Coultre_
The first Manufacture
 in Valle'e de Joux.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #477 στις: Μάιος 15, 2008, 09:25:32 μμ »
Αν τα ρολόγια έκαναν παιδιά, αυτό το De Ville θα έμοιαζε με παιδί του Polaris (βλ. διάταξη του καντράν).

Αποσυνδεδεμένος likos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #478 στις: Μάιος 16, 2008, 06:42:07 μμ »
παιδιά ξαναγράφω γιατί έχω μπλέξει. πίστευα ότι για να αγοράσεις ένα ρολόι απλά κοίταζες την τιμή του και τελείωνε το θέμα. συμμετέχοντας όμως στο forum άρχισα να διαβάζω και να το ψάχνω βαθύτερα το θέμα, κι εδώ τα 'παιξα πραγματικά. έτσι δεν μπορώ να καταλήξω πουθενά. επειδή όμως η αγορά του επείγει κατέληξα σε τρία ρολόγια της OMEGA.
1. Seamaster 300 M Chronometer (2254.50.00)
2. Seamaster 300 M GMT (2535.80.00)
3. Seamaster Planet Ocean, Black Dial, 42mm, (2201.50.00)
και τα τρία μου αρέσουν φορεμένα στο χέρι, έχουν παραπλήσια τιμή αλλά θα ήθελα μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση αν κάποιος φίλος έχει άποψη γι' αυτό.
επίσης έχω ακούσει ότι η OMEGA θα σταματήσει την παραγωγή του Seamaster 300 M Chrono Diver Black Dial (2594.52.00), αν δεν την έχει σταματήσει ήδη. λέτε αυτό να έχει σχέση με το μηχανισμό του; αν αυτό δεν ισχύει, τι γνώμη έχετε γι' αυτό το ρολόι;

Αποσυνδεδεμένος EL GATO

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #479 στις: Μάιος 30, 2008, 08:32:02 μμ »
Τελικα οπως εγραφα και πιο πανω πηγα στην αντιπροσωπια και μου αφαιρεσαν την ανακλαστικη επιστρωση στο omega. ;)
Ενα πραγμα που με ενοχλουσε εκτος απο οτι πιστευα οτι σε λιγο καιρο θα γεμισει χαρακιες, ενα αλλο ηταν οτι   στο κρυσταλλο η παραμικρη δαχτυλια φαινοταν πολυ ετσι σε λιγες ημερες το κρυσταλο του ρολογιου να φαινοταν πολυ βρωμικο. κατι που και μετα την αφαιρεση δυστηχως δεν διορθωθηκε :(
και μου κανει εντυπωση γιατι στα αλλα ρολογια που εχω δεν συμβαινει αυτο.....