Θα δω το ζαφείρι σύντομα και αν μου αρέσει αυτό που θα δω θα το χτυπήσω.. αν και είδα ένα βίντεο με το πλαστικό και το dome του είναι υπέροχο.. πραγματικά δύσκολη απόφαση, το ρολόι που πήγε στην Σελήνη ήταν άλλο anyway (άλλη μηχανή και μπρασελέ σίγουρα), έχω μπερδέψει τα μπούτια μου
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Καλησπέρα σε όλους!!!
Θα ήθελα να πω την εμπειρία μου πάνω σε αυτό το θέμα.
είχα στο παρελθόν το plexi, ειχα παρασυρθεί από την ιστορία
του μοντέλου κ από τα forum που όλοι έλεγαν plexi, Κ το πήρα κ αρρώστησα...κάθε μέρα ανακάλυπτα κ μια καινούργια γρατζουνιά!
Δε μου άρεσε να έχει γρατζουνιές βαρέθηκα να το γυάλιζω κάθε τόσο Μέχρι που το έδωσα, κ πηρα το sapphire, το έχω 5 χρόνια κ ούτε μία μέρα δεν μου έχει λείψει το plexi, το ρολόι είναι ακριβώς το ίδιο όπως το αγόρασα, κ αυτή είναι κ η αρρώστια μου να είναι αμετάβλητο στη καθημερινή χρήση,
Δε με ενδιαφέρει καθόλου αν πήγε αυτή η μηχανή ή άλλη στο φεγγάρι αν είχε plexi ή αν δε μοιάζει με το πρωτότυπο, θαυμάζω την ιστορία του Αλλά το ρολόι είναι το δικό μου ρολόι κ το δικό μου ρολόι το θέλω με ζαφειρι κ αν το σπάσω κτυπώντας το κάπου θα το αλλάξω το κρύσταλλο κ ας δώσω πολύ περισσότερα χρήματα από το plexi. Κ αν χρειαστεί να το δώσω ξερω πως δεν ειναι τόσο δημοφιλές όσο το plexi Αλλά ηληκρινα δε με ενδιαφέρει, η γνώμη μου είναι αγοράστε αυτό που σας αρέσει κ αυτό που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας κ μη παρασυρεστε με το τι αρεσει στους άλλους, το συγκεκριμένο ερώτημα ανάμεσα στα δύο είναι το πιο πολυσηζητημενο σε ολα τα forum, πάντως η ωμέγα τα έχει ακόμα κ τα δύο σε παραγωγή άρα είναι καθαρά θέμα επιλογής του αγοραστή!