Αποστολέας Θέμα: online καταστήματα εμπιστοσύνης (Ε.Ε.)  (Αναγνώστηκε 2198 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
online καταστήματα εμπιστοσύνης (Ε.Ε.)
« στις: Απρίλιος 20, 2009, 01:08:25 μμ »
Έριξα μια ματιά στις τιμές online και βρήκα πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις . Θα ήταν χρήσιμο λοιπόν να έχουμε μια λίστα με site έγκυρα εντός Ε.Ε. για αποφυγή δασμών κτλ.

Παρακαλώ δημοσιεύστε καταστήματα που είναι δοκιμασμένα και σχολιάστε

Αποσυνδεδεμένος Alexandris

• 38mm case
  • Seiko 7T59 is the worlds FIRST 1/100s Chronograph.
    • Προφίλ
Απ: online καταστήματα εμπιστοσύνης (Ε.Ε.)
« Απάντηση #1 στις: Απρίλιος 20, 2009, 01:18:49 μμ »
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφικτό αυτό που ζητάς.
Μπορεί σε κάποιους το Χ online κατάστημα να ηταν ok και σε κάποιους άλλους το ιδιο κατάστημα να δημιουργησε πρόβλημα η με την αποστολή η με το ίδιο το ρολόι.

Όταν με το καλό φτάσει το Raymond στα χέρια μου απο Αγγλία και δώ οτι τα πράγματα ειναι οπως μου τα περιεγραψαν για το ρολογάκι τότε θα ανεβάσω το link στο thread σου.

Τωρα οτι αφορά τιμές σίγουρα βρίσκουμε καλές τιμές στα online καταστήματα.
Υπάρχουν όμως και μαγαζιά στην Αθήνα που δέχονται μεγάλα παζάρια !!! Όπως υπάρχουν και άλλα που ειδικεύονται στην πώληση μεταχειρισμένων. Εκεί να δεις τρελές τιμές.

Αν έχεις με λίγα λόγια το ρευστό στο χέρι την ευκαιρία θα την βρείς.

Τις καλύτερες online τιμές παντως τις βρίσκω στην Αμερική. Δυστυχώς ομως υπάρχει αυτο το τελωνείο που μας κόβει τα όνειρα...

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απρίλιος 20, 2009, 02:16:34 μμ »
Έχεις δίκαιο σ'αυτά που λες . Ας πει ο καθένας την δική του εμπειρία και απο ποιό κατάστημα για να ξέρουμε πότε μια καλή τιμή αξίζει να αποτελεί κίνητρο για αγορά . Η δική μου εμπειρία στα ελληνικά (φυσικά) καταστήματα είναι πως έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες τιμές  :(

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απρίλιος 23, 2009, 04:00:35 μμ »
Λοιπόν.
Εγώ θα ανα΄φερω το watchfinder.co.uk γιατι χθές παρέλαβα το Raymond.
Οι τύποι το είχαν μέσα σε μια τεράστια συσκευασία όσο η κούτα απο τα παπούτσια. Το κουτι του ρολογιού ήταν μέσα σε ειδικό νάιλον και τυλιγμένο τόσες φορές έτσι ωστε ο όγκος του γέμιζε το πρώτο κουτί.
(Και απο το αεροπλανο να τους επεφτε το ρολογακι, δεν θα παθαινε τιποτα δηλ...)

Μου πήρε 2 λεπτά να το ξετυλίξω.

Το ρολογάκι ήταν σε άψογη κατάσταση. Όπως μου το περιέγραψαν.
Δεν έχω κανένα παράπονο.

Τους μίλησα και τηλεφωνικός και μεσω e-mail πριν το κλείσω και οι ανθρωποι ηταν ευγενέστατοι. Το πλήρωσα μεσω λογαριασμού τραπέζης με κατάθεση γιατι εκτός UK δεν κάνουν συναλλαγές με κάρτες απο άλλες χώρες.
Αν έχεις όμως internet banking, να κάνεις το έμβασμα απο εκει για να γλυτώσεις τα χρήματα της προμήθειας που θα σου ζητήσει η τράπεζα. Ειναι αρκετα καπου στα 30 ευρώ. (απατεώνες)

Ενώ μεσω e-banking η ιδια τράπεζα σου, σου κρατά μόνο 0,50 λεπτά.

Αυτά ομως έγιναν με την δική μου περίπτωση, με την δικη μου αγορα. Μπορεί να τύχει κάποιος άλλος κύριος απο εδω μέσα να έχει ψωνίσει απο το συγκεκριμένο ιντερνετικό κατάστημα και να έχει παράπονα.

(Ίσως και γω. Οταν σταματήσει να λειτουργεί σε λίγες μέρες.  :dielaughing:)
« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 23, 2009, 04:10:11 μμ από Alexandris »

Αποσυνδεδεμένος Vagos

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απρίλιος 23, 2009, 04:07:31 μμ »
καλοφόρετο φίλε μου !! οπότε το watchfinder.co.uk εχει +1
Ας ακούσουμε και άλλους . . .

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απρίλιος 23, 2009, 10:11:00 μμ »
Λοιπόν.
Εγώ θα ανα΄φερω το watchfinder.co.uk γιατι χθές παρέλαβα το Raymond.
Οι τύποι το είχαν μέσα σε μια τεράστια συσκευασία όσο η κούτα απο τα παπούτσια. Το κουτι του ρολογιού ήταν μέσα σε ειδικό νάιλον και τυλιγμένο τόσες φορές έτσι ωστε ο όγκος του γέμιζε το πρώτο κουτί.
(Και απο το αεροπλανο να τους επεφτε το ρολογακι, δεν θα παθαινε τιποτα δηλ...)

Μου πήρε 2 λεπτά να το ξετυλίξω.

Το ρολογάκι ήταν σε άψογη κατάσταση. Όπως μου το περιέγραψαν.
Δεν έχω κανένα παράπονο.

Τους μίλησα και τηλεφωνικός και μεσω e-mail πριν το κλείσω και οι ανθρωποι ηταν ευγενέστατοι. Το πλήρωσα μεσω λογαριασμού τραπέζης με κατάθεση γιατι εκτός UK δεν κάνουν συναλλαγές με κάρτες απο άλλες χώρες.
Αν έχεις όμως internet banking, να κάνεις το έμβασμα απο εκει για να γλυτώσεις τα χρήματα της προμήθειας που θα σου ζητήσει η τράπεζα. Ειναι αρκετα καπου στα 30 ευρώ. (απατεώνες)

Ενώ μεσω e-banking η ιδια τράπεζα σου, σου κρατά μόνο 0,50 λεπτά.

Αυτά ομως έγιναν με την δική μου περίπτωση, με την δικη μου αγορα. Μπορεί να τύχει κάποιος άλλος κύριος απο εδω μέσα να έχει ψωνίσει απο το συγκεκριμένο ιντερνετικό κατάστημα και να έχει παράπονα.

(Ίσως και γω. Οταν σταματήσει να λειτουργεί σε λίγες μέρες.  :dielaughing:)
Μέσω e-banking δεν είναι πάντα εφικτό, λόγω της διαφοράς νομίσματος.

Αποσυνδεδεμένος anastasios101

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απρίλιος 24, 2009, 12:06:32 πμ »
δε είναι απαραίτητο να εμβάσεις ευρώ......μπορείς να επιλέξεις σε ποιό νόμισμα θα κάνεις το έμβασμα....δεν υπάρχει πρόβλημα

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απρίλιος 24, 2009, 10:46:42 πμ »
Κύριοι εγώ στην αρχή πλήρωσα με κάρτα.
Μετά έλαβα ενα e-mail που με ενημέρωνε πως εκτός UK δεν γίνονται δεκτές συναλλαγές με κάρτες. Κάτι μου ειπαν για secure member κτλ αλλα δεν έδωσα και μεγάλη βάση μιας και το ποσό ενω στην αρχή τραβήχτηκε απο την κάρτα μου στην συνέχεια το έβαλαν πίσω. (φανηκε στην κινηση του λογαριασμου της κάρτας.)

Στη συνέχεια μιλήσαμε στο τηλέφωνο (εχω δωρεαν κλησεις προς 30 χώρες. Να που χρειάστηκε τελικά και έλεγα τόσο καιρό τι θα τις κάνω ολες αυτές τις χώρες? Ποτε θα παρω και γω ενα τηλέφωνο να χαρώ?)  :dielaughing:

Στη τηλεφωνική επικοινωνία μας λοιπόν, μου έδωσαν τον αριθμο λογαριασμού τους για να στείλω τα χρήματα. Το IBAN δηλ...
Πήγα στην Εθνική και με έστειλαν σε ένα γραφείο απο το ταμείο. Απευθείας απο το ταμειο δεν γίνεται η πληρωμή.
Στο γραφείο η υπάλληλος με ενημέρωσε οτι η προμηθεια της τράπεζας για το έμβασμα στο λογαριασμό του watchfinder που θα έστελνα ανερχοταν στο ποσο των 30 ευρώ. Δηλ 310 το ρολόι + 30 τα μεταφορικά + 30 η προμήθεια, θα μου πηγαινε όλο 370 ευρώ.

Μου έκοψε όμως και την ρώτησα αν το κάνω μεσω e banking εθνικής ?
Και μου απαντά...

Αν το κάνετε μεσω e-banking Κ.Αλεξανδρή γλυτώνετε και την προμήθεια εδώ. Θα πληρώσετε μόνο 0,50 λεπτά.

Φυσικά δεν το έψαξα. Με το μου το είπε αυτό έγινα μπουχός και έκανα την συναλλαγή μου μέσω του e-banking. Και εννοείται οταν επέλεξα έμβασμα σε τράπεζα του εξωτερικού μου άνοιξε η καρτέλα η οποια με ενημέρωνε πως η προμήθεια ηταν μονο τα 50 λεπτα του ευρώ οπως σας είπα.

Το πρόβλημα ειναι οτι η αντιστοιχία ευρώ - λίρας κάθε λεπτό αλλάζει. Έτσι ενημερώθηκα για την ισοτιμία απο ένα έγκυρο site και έβαλα και δύο λιρες παραπάνω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

'Ετσι λοιπόν έγινε η δική μου συναλλαγή.