Διπλή χαρά για μένα η Κυριακή του Πάσχα γιατί όπως καταλάβατε και από το θέμα έχω στην κατοχή μου ένα υπέροχο ρολόι HAMILTON jazzmaster open secret! Ο 2ος λόγος είναι ότι το ρολόι είναι δώρο της κοπέλας μου (τώρα αρραβωνιαστικιάς μου!!) για τους αρραβώνες μας που έγιναν την Κυριακή του Πάσχα!! Φυσικά την ύπαρξη του ρολογιού την γνώριζα εδώ και 2 εβδομάδες λόγω του ότι πηγαμε μαζί και το πήραμε από την Λεμεσό, αλλά το κρατούσε για να μου το παραδώσει την Κυριακή! Το ρολόι είναι απλά τέλειο και το semi-skeleton καντραν του, του δίνει ένα μοναδικό look! Οπως πολλοί θα θυμάστε από αυτό το post
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,3499.0.html προσανατολιζόμουν για την αγορά ή του jazzmaster day-date ή του χρονογράφου της steinhart! Οταν το είδα όμως το open secret και με τη συμβουλή ενός πολύ καλού φίλου,εκπληκτικού ανθρώπου και πολύ έμπειρου στο θέμα ρολόι το πήρα και όσο το βλέπω όλο και περισσότερο μου αρέσει! Μερικές photos του HAMILTON :
By
antonis_chBy
antonis_chBy
antonis_chΥΓ 1. Ευχαριστώ τους συμφορουμίτες που μου είπαν την γνώμη τους στο προηγούμενο ποστ που έχω παραθέσει πιο πάνω!
2. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τον φίλο Στέφανο, ο οποίος είναι το άτομο που γίνετε αναφορά πιο πάνω, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ στο να βρούμε το κατάστημα στην Λεμεσό, ήταν μαζί μας για περισσότερο από 4 ώρες ακούραστος και γυρνούσαμε τα καταστήματα με ρολόγια της Λεμεσού και άφησε Σαββατιάτικα την οικογένεια του για να είναι μαζί μας! Πρόθυμος να βοηθήσει λες και με ήξερε χρόνια! Σπάνιος άνθρωπος στις μέρες μας!! Στέφανε σε ευχαριστούμε για όλα !!
Φιλικά,
Αντώνης- Γεωργία