Καλησπερίζω το forum.Ονομάζομαι Ηλίας.Σήμερα αγόρασα το rolex submariner με ενδειξη ημερομηνίας και καθώς το φορούσα στο χέρι μου για να φύγω από το μαγαζί,κοιτάω ένα το rlex gmt σε χρυσό και της ζήτησα από περιέργεια να το δοκιμάσω.Ήθελα να μου φύγει η περιέργεια,να το νιώσω πάνω στο χέρι μου.Και έπαθα πλάκα..νιώθεις άλλος άνθρωπος! Ότι και να πούμε,όσο και να πιστεύουμε πως τα rolex είναι δείγμα νεοπλουτισμού για πολλούς,νομίζω ότι παραμένουν μία διαχρονική αξία στον χώρο της ωρογολοποίας.Εσείς τι γνώμη έχετε?
Ηλία μου, πρώτα απ'όλα καλώς ήλθες στην παρέα μας!
Κατά δεύτερον με υγεία να το φοράς πάντα το ρολόι σου και εάν γίνεται πόσταρε καρπίσιες φωτογραφίες να το θαυμάσουμε κιόλας
Τώρα όσο αφορά την Rolex παρά το γεγονός οτι τόσα χρόνια όλη η κοινότητα κάνει συζητήσεις επί συζητήσεων για την εταιρία, υπάρχουν ένα δυο πράγματα που είναι δεδομένα και άλλα είναι καλά και άλλα κακά. Η εταιρία παράγει μόνη της
τα πάντα ... από τις βίδες μέχρι τις κάσες και τους μηχανισμούς. Η αξία μεταπώλησης ενός ρολογιού από την συγκεκριμένη εταιρία είναι από τις μεγαλύτερες στο χώρο! Την στιγμή που αγοράζεις ένα Rolex δεν κάνεις απλά μια αγορά, αλλά και μια επένδυση! Τώρα τις τιμές τους για αυτά που προσφέρουν μπορείς να τις σχολιάσεις ποικιλοτρόπως... άλλοι λένε οτι είναι η πιο προσιτή manufacture και άλλοι οτι είναι τουλάχιστον κοροϊδία ένα καινούριο μοντέλο που φοράει ένα base caliber της εταιρίας να κάνει 6 και 7 χιλιάρικα. Σε αυτό γνώμη δεν έχω... Ένα άλλο, για άλλους θετικό και για κάποιους άλλους, συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου αρνητικό, είναι τα σχέδια της εταιρίας τα οποία είναι εκνευριστικά όμοια στην πάροδο του χρόνου. Είπαμε κλασσικός σχεδιασμός αλλά να δει και το ματάκι μας κάτι άλλο βρε παιδάκι μου!!!
Όπως και να έχει το να πάρεις κάποια στιγμή στην ζωή σου ένα rolex είναι " χρέος " του κάθε watch enthusiast. Και ένα είναι σίγουρο... δεν θα σε απογοητεύσει, θα μείνεις " κάγκελο " με την ακρίβειά του, την αντοχή του στις κακουχίες και το πέρασμα του χρόνου και μετά από κάθε service στην αντιπροσωπεία θα το παίρνεις πίσω καινούριο... ε και όταν θα το πουλήσεις θα έχεις πάρει πίσω ένα τεράστιο μέρος των χρημάτων που έδωσες για να το αποκτήσεις.
Φιλικά Κωνσταντίνος
ΥΓ Συγνώμη για το μεγάλο ποστ