Αποστολέας Θέμα: πεθερος..  (Αναγνώστηκε 5567 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

ilias_k

• Επισκέπτης
πεθερος..
« στις: Μάιος 15, 2009, 11:20:07 πμ »
Καλησπερα στο forum.Ερωτηση..Ολοι μας εδω μεσα εχουμε μια τρελα για το αντικειμενο ποθου μας που ειναι το ρολοι.Εκτος αυτου οι περισσοτεροι εχουμε στην κατοχη μας απο ενα ρολοι που μπορει να ειναι αρκετα ακριβο και να κυμαινεται σε αρκετες χιλιαδες ευρω.Ορισμενοι απο εμας μπορει να εχουμε πολλα τετοια ρολογια στην συλλογη μας.Δυσκολα κατανοει καποιος μη γνωστης και μη λατρης του αντικειμενου τετοιες δαπανηρες αγορες.Ομως εμεις ειμαστε πορωμενοι και δεν καταλαβαινουμε απο τετοια..Ερωτω λοιπον...Σε περιπτωση γαμου,αν ο πεθερος η πεθερα αποφασισουν να μας κανουν δωρο ενα ρολοι χωρις να μας ρωτησουν,το οποιο ειναι ΑΚΥΡΟ κατ'εμας..Πως αντιδρουμε?Τι θα κανατε?Περιμενω γνωμες(χωρις να βιαζομαι να παντρευτω ακομη!!!)

φιλικα Ηλιας

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: πεθερος..
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 15, 2009, 01:35:24 μμ »
αν η γυναικα σου γνωριζει την τρελλα που εχεις με τα ρολογια,τοτε απο μονη της θα πει στους γονεις της να πατε μαζι για την επιλογη!!!Τουλαχιστον αυτο εγινε στην δικη μου περιπτωση!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος adisson

• 45 mm case (τουλαχιστον)
  • 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 15, 2009, 02:51:16 μμ »
μια απο τα ιδια εκανα και εγω...εχω το ποσο διαθεσιμο και προβω εγω στην αγορα...

ilias_k

• Επισκέπτης
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 15, 2009, 02:53:56 μμ »
να που υπαρχουν και συννενοησημα πεθερικα!

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 15, 2009, 03:17:05 μμ »
.............ο κουνιάδος μου επέμενε στον αρραβώνα για ρολόι,εγώ έλεγα είμαι περίεργος με τα ρολόγια διότι έχω "ακριβά" γούστα....τί να κάθομαι να του εξηγώ λέω από μέσα μου τότε....όπου τελικά αφού ήταν ανένδοτος τα βρήκαμε μια χαρά στο CITIZEN DIVERS 200M AUTOMATIC,έτσι όλοι είμασταν ευχαριστημένοι κι εγώ που βρέθηκα με ωραίο καθημερινό μηχανικό ρολογάκι και οι άλλοι ησύχασαν αφού τελικά μου πήραν ρολόι  ;) :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 15, 2009, 04:09:29 μμ »
μια μανια με τα ρολογια  και τους αραβωνες .....εμενα ο πεθερος μου μου εδωσε ενα φακελο ...μεσα ειχε τιτλους ιδιοκτησιας .....
για κατι χωραφια σε 1600 μετρα υψομετρο  ;D
μετα μου εδωσε ενα κουτι μεσα ειχε ενα σιδερικο .....και 100 "κουφετα" για το καλο ....
και το χωραφι εμεινε εκει που ειναι και το σιδερικο ....τα κουφετα τα "φαγα" στον αραβωνα  ;D
για ρολοι ουτε τσιμουδια ....με πιασανε μακακα? >:(
ηλια αγορι μου τα πραγματα ειναι πολυ απλα ....μαθε με πλαγιες μεθοδους το ποσο που διαθετουν ....
εξηγησε του οτι το ρολοι για σενα ειναι μουρλα ....και μετα βγαλε φορα παρτιδα τους καταλογους !!! :D :D :D :D
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος lefteris31

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 15, 2009, 09:33:24 μμ »
αν η γυναικα σου γνωριζει την τρελλα που εχεις με τα ρολογια,τοτε απο μονη της θα πει στους γονεις της να πατε μαζι για την επιλογη!!!Τουλαχιστον αυτο εγινε στην δικη μου περιπτωση!!!!!!!!!!!!!!! ;)
+1 ;D

ilias_k

• Επισκέπτης
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 18, 2009, 11:03:45 πμ »
Απλα θελω να πω πως αν καποιος εχει μια συλλογη με 1 rolex,1 vacheron,1 iwc και 1 omega(τυχαια brands) και ο πεθερος του παρει ενα tissot(δεν εχω κατι με την μαρκα,αναφερομαι μονο στην αξια) εν αγνοια του,ισως ειναι καλυτερο να μην του παρει ρολοι.Θα μπορουσε να του παρει κατι αλλο.Βεβαια ο υποψηφιος γαμπρος θα πρεπει με εμμεσο τροπο να γνωστοποιησει την τρελα για τα ρολογια και το μεγεθος της συλλογης για να μην βρεθει κανεις στην δυσκολη αυτη θεση.Ο γαμπρος να φορεσει κατι που δεν του αρεσει και ο πεθερος να ζοριστει με την επιλογη ενος ρολογιου χωρις να γνωριζει το αντικειμενο..

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 18, 2009, 02:00:42 μμ »
xa xa xa- μπραβο φιλε μου για την ερωτηση στο ιδιο διλημμα ειμαι και εγω- γιαυτο αποφασισα να τις παρω εγω ενα Milgauss να μπορει να το φοραει εκεινη στην δουλεια τις λογο τον αντοχον τοθ ρολογιου στα μαγνητικα πεδια αλλα και εγω.... τι λες?

το πολυ πολυ να μου παρουν και εμενα ενα του γουστου μου και να αυξηθη η συλλογη μου.....διαφορετικα δεν προκειτε να ζητησω τιποτα εγω την κοπελλα μου θελω  και μονο  τα αλλα θα δουλεψουμε και θα τα αποκτησουμε..... καλα να ειμαστε

καλη συνεχεια και η ωρα η καλη

Bob

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 18, 2009, 03:49:01 μμ »
xa xa xa- μπραβο φιλε μου για την ερωτηση στο ιδιο διλημμα ειμαι και εγω- γιαυτο αποφασισα να τις παρω εγω ενα Milgauss να μπορει να το φοραει εκεινη στην δουλεια τις λογο τον αντοχον τοθ ρολογιου στα μαγνητικα πεδια αλλα και εγω.... τι λες?

το πολυ πολυ να μου παρουν και εμενα ενα του γουστου μου και να αυξηθη η συλλογη μου.....διαφορετικα δεν προκειτε να ζητησω τιποτα εγω την κοπελλα μου θελω  και μονο  τα αλλα θα δουλεψουμε και θα τα αποκτησουμε..... καλα να ειμαστε

καλη συνεχεια και η ωρα η καλη

Bob
ετσι μπραβο υγεια να εχουμε και τα ρολογια επονται ...το millgauss με το πρασινο ζαφειρι ....και αμα θελει κανα φτηνο αντιμαγνητικο κατι θα βρουμε φταενει να ρωτησεις .....που δουλευει αν επιτρεπεται?

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 18, 2009, 04:46:31 μμ »
Ακτινολογος ειναι. 

• 50mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 18, 2009, 06:21:05 μμ »
ναναι καλα και αχρειαστη .....παντως τα 1000 gauss ειναι λιγα παρε της κοπελας ενα αντιμαγνιτικο ρολοι
κατα βαση για την δουλεια και το rolex για εκτος ....και βασικα θα σου προτεινα μιας και θα ειναι με κοσμο  σε επαφη να μην εχει πανω της κατι flashy....για λογους ασφαλειας...

Αποσυνδεδεμένος takis63

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 18, 2009, 08:52:18 μμ »
Ωραίο θέμα.

Εμένα στις δύο περιπτώσεις που μου έτυχε, με ρώτησαν : Ποιο ρολόι θές μέχρι αυτά τα λεφτά;
Αυτό, μου το πήραν κι είμασταν όλοι ευχαριστημένοι. 'Ηξεραν βέβαια την τρέλα μου με τα ρολόγια αλλά κι εγώ ήξερα τα οικονομικά τους.

ilias_k

• Επισκέπτης
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 19, 2009, 08:10:07 πμ »
Το γεγονος οτι σε ρωτησαν φιλε μου ειναι απο τα καλυτερα σεναρια που μπορει να συμβουν σε αυτην την περιπτωση.δεν νομιζετε παιδια?Ετσι μπορεις να κινηθεις πιο ευελικτα συμπληρωνοντας καποια δικα σου χρηματα για να αποκτησεις αυτο που θελεις.

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 19, 2009, 08:17:29 πμ »
είναι κι αυτό μια άποψη....σωστή θα έλεγα ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 19, 2009, 12:51:47 μμ »
Το γεγονος οτι σε ρωτησαν φιλε μου ειναι απο τα καλυτερα σεναρια που μπορει να συμβουν σε αυτην την περιπτωση.δεν νομιζετε παιδια?Ετσι μπορεις να κινηθεις πιο ευελικτα συμπληρωνοντας καποια δικα σου χρηματα για να αποκτησεις αυτο που θελεις.

Ilias_k
Να ρωτησω και εγω κατι,  χωρις παρεξηγηση βεβαια,  Τι δωρακι θα παρετε στον κουμπαρο?

ilias_k

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 20, 2009, 07:18:20 πμ »
ο κουμπαρος παιρνει,δεν του παιρνουν δωρο.κανω λαθος μηπως?ρωταω γιατι τον χειμωνα παντρευω ενα ζευγαρι....

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μάιος 20, 2009, 10:18:28 πμ »
Τωρα μπερδευτικα, ειχα την ιδεα οτι το ζευγαρι περνει δωρο στον κουμπαρο ( ζω χρονια στην Βρετανια)

μηπως θα μπορουσε κανενα μελλος να μας το ξεκαθαρισει λιγακι?

Ευχαριστω εκ τον προτερον

Βοβ

Αποσυνδεδεμένος houston

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μάιος 20, 2009, 10:32:44 πμ »
Καλημέρα στην παρέα!
Πρόσφατα λογοδόθηκα και αντιμετώπισα την ίδια κατάσταση. Τη λόξα μου με τα ρολόγια την γνώριζαν τα "πεθερικά", χωρίς βέβαια να ξέρουν το ακριβές κόστος των ρολογιών μου. Βασικό ρόλο παίζει η άνεση στην επικοινωνία, η εν γένει οικειότητα. Είναι κομματάκι άκομψο και απαξιωτικό να ακυρώσεις την επιλογή τους, πόσο μάλλον αν δε γνωρίζεστε καλά. Εγώ έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους, οικειότητα και εκφράζομαι ελεύθερα. Είχα βρει ένα ρολόι που κόστιζε λίγο περισσότερο από 1000 ευρώ, αλλά ήταν κοινό μυστικό ότι μου άρεσε πολύ το planet ocean. Αποφάσισαν λοιπόν οι άνθρωποι να κάνουν την υπέρβαση και μου το πήραν. Αλλά, παιδιά, μη βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος.... ;)

Αποσυνδεδεμένος takis63

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μάιος 20, 2009, 04:49:44 μμ »
Τωρα μπερδευτικα, ειχα την ιδεα οτι το ζευγαρι περνει δωρο στον κουμπαρο ( ζω χρονια στην Βρετανια)

μηπως θα μπορουσε κανενα μελλος να μας το ξεκαθαρισει λιγακι?

Ευχαριστω εκ τον προτερον

Βοβ

Το ζευγάρι δίνει ένα δώρο στον κουμπάρο στο τραπέζι της δεξίωσης μετά το μυστήριο.
Ο κουμπάρος παίρνει ένα δώρο στο ζευγάρι πρίν το γάμο (τουλάχιστον έτσι συνηθίζεται στα μέρη μου)

Το έχω κάνει τρείς φορές και ξέρω

Ελπίζω να βοήθησα

Τάκης