Αποστολέας Θέμα: Milgauss  (Αναγνώστηκε 1895 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
Milgauss
« στις: Μάιος 17, 2009, 08:33:23 μμ »
Καλησπερα στα μελη του forum,
Με την σειρα μου τηα ηθελα να  να ανεβασω και εγω ενα θεμα.
Σκεφτομαι να παρω ενα ρολοι για την κοπελα μου (δωρο αρραβωνα....... με το καλο χεχεχε) και προς το παρον καταλληγω στο Rolex Milgauss- επηδει το οποιο εχει
resistant to magnetic flux density of 1,000 gauss- η επιλογη εχει γινει διοτι ειναι ακτινολογος και θα ηθελα να το εχει την δυνατοτητα να το φορα  κατα τις  ωρες εργασιας της.
Υπαρχει περιτωση να αντεχει το ρολοι σε τετοιες συνθηκες εργασιας? η να στραφω σε κατι αλλο  στο ιδιο κοστος?

Καθε σχολιο ειναι καλοδεχουμενο

Φιλικα

Bob

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
Απ: Milgauss
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 17, 2009, 08:53:55 μμ »
πολύ ωραία επιλογή!και σε άσπρο και σε μαύρο,μηχανισμός ΑΑ,κούμπωμα και μπρασελές άψογα,καντραν καθαρό λιτό(λίγο περίργος ο δευτερολεπτοδείκτης) και φυσικά ολίγον τί θα το φοράς κι εσύ  ;)  :D
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 17, 2009, 09:07:18 μμ »
Milgauss σε γυναικα?πολυ καλη επιλογη!!! ;)

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 18, 2009, 01:52:16 μμ »
Thx παιδια,
Σημερα πηγα στα μαγαζια και το βρηκα στις £3,860*1.08=4,168 euro χωρις ημερομινια τι λετε ειναι καλη τιμη απο αντιπροσωπο?

Ακομα με αποσχολη η αντοχη του σε μηχανιματα τις ακτινολογιας- λετε να τα καταφερη?

φιλικα

Bob

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 18, 2009, 02:05:04 μμ »
Thx παιδια,
Σημερα πηγα στα μαγαζια και το βρηκα στις £3,860*1.08=4,168 euro χωρις ημερομινια τι λετε ειναι καλη τιμη απο αντιπροσωπο?

Ακομα με αποσχολη η αντοχη του σε μηχανιματα τις ακτινολογιας- λετε να τα καταφερη?

φιλικα

Bob

ναι,οσον αφορα την τιμη θα σε ενημερωσουν πιο ειδικοι..κονακις που εισαι?

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 18, 2009, 02:07:50 μμ »
Na κάνω μια ποντιακή ερώτηση; Γιατί θα πρέπει να μπει μια τέτοια ρολογάρα δίπλα σε μηχανήματα ακτινολογικού εργατηρίου;

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 18, 2009, 02:16:06 μμ »

Και βεβαια να κανεις φιλε μου,
 Διοτι δεν θα ηθελα να τιs παρω κατι αλλο και φαντασου να  εκτεθει /ξεχαστη κατα λαθος στην εργασια τις και να τρεχουμε για service. και να τιν δαγκωσω στο λαιμο (χαχαχαχα).

Καλη ν ποντιακη απαντηση ( εντελος τυχαια ειμαι και ποντιος- με καταλληλη θεραπεια).

να εισαι καλα

Φιλικα
Βοβ

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 18, 2009, 02:21:19 μμ »
Αυτό που εννοούσα είναι, παρτης το Milgauss για εκτός εργαστηρίου που είναι ρολογάρα και θα το έχει για πάντα, και για το εργαστήριο όλο και κάτι φθηνό θα βρεθεί που να αντέχει και να μην το λυπάστε

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 18, 2009, 02:27:46 μμ »
Ειμαι σιγουρος οτι θα ξεχαστη  καποια φορα μεσα στον φορτο εργασιας - τι να κανουμε ετσι τις επλασε ο παντοδυναμος και εξακολουμε να τις θελουμε.

Ειναι και λιγακη αποθημενο μου ....δεν θελω να αγοραζω κατι για να το χρησιμοποιο σπανια- μου θυμιζει τους γονεις μου ξερεις κατι σερβιτσια τις μαμας τα οποια δεν τα εχουμε χρησιμοποιηση ποτε μα ποτε..... ποιος ο λογο να τα εχουμε εαν δεν το ευχαριστιθουμε τωρα.....

αλλα καλυτερα  ας  το αποθεση στο χερακι μου ξερεις πως θα μου πηγενει (χαχαχαχαχα).

φιλικα
Βοβ
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 18, 2009, 02:33:44 μμ από tabme0 »

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 18, 2009, 03:55:08 μμ »
με την πικρη εμπειρια που εχω απο ακτινολογικα εργαστηρια (η γυναικα μου δεν χρειαζεται φως το βραδυ για να διαβασει λαμπω ολοκληρος) οι ακτινολογοι προστατευονται πληρως κατα την διαρκεια της εξετασης ....πρεπει δηλαδη να ξεχασει το ρολοι διπλα στον εξεταζομενο για να γινει η ζημια ....αν δεν της το κλεψουν .....αλλα να κανω μια ερωτηση  1000 gauss ?
To δικο μου αντιμαγνητικο ειναι για 15000!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 18, 2009, 04:07:58 μμ »
Στην βρετανια οι ακτινολογοι κανοuν μονο διαγνωση- δεν βγαζοuν ακτινογραφιες -MRI- κτλ- τουλαχιστον ετσι μου λεει...

Oσον αφορα τα 1000 Glauss ετσι εμφανιστικε στα  watch descriptions-δεν γνωριζω κατι παραπανω.

Το δικο σου με 15Κ το εχεις φορεσει σε ακτινοβολια- εαν ναι ειχες κανενα προβλημα?

Thx in advance
Bob

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 18, 2009, 06:28:23 μμ »
tabmeo0,kai η τιμή είναι μια χαρά και το ρολόι αυτό είναι φτιαγμένο για τέτοιες καταστάσεις,μην κολλάς χτύπατο να το ευχαριστηθεί η κυρά σου και να το καμαρώνει,όπως είπε κι ο george_ milgauss kai γυναίκα=συνδυασμός που σκοτώνει!(δεν το βλέπεις κάθε μέρα σε γυναικείο καρπό!) ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

Αποσυνδεδεμένος ACIDBLACK

• 50mm case
  • δεν ελπιζω τιποταδεν φοβαμαι τιποταΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 18, 2009, 06:30:12 μμ »
....οποτε ουτε καν το χρειαζεται το αντιμαγνιτικο .....αν κανει απλως διαγνωσεις ....

το δικο μου το πηρα πριν απο 6 βδομαδες ....και δεν προλαβα να το τεσταρω σε αυτο το θεμα ειναι αλλωστε συλεκτικο κομματι και
δεν το φοραω καν ....δεν ειναι rolex ....ειναι citizen αλλα γραφει απο κατω ANTIMAGENTIC 16000
(Το εβγαλα απο το κουτι και το κοιταξα καλυτερα....)
αλλα ειπαμε σου αρεσει το παιρνεις και ασε τους υπολοιπους να ......... ;D κουρευονται!
Τα ρολογια ειναι σαν τις μπιλιες του ΑIRSOFT πανε και ερχονται ...