Αποστολέας Θέμα: About Rolex gmt ii ceramic bezel  (Αναγνώστηκε 5543 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Yoshitoshi

• 38mm case
    • Προφίλ
About Rolex gmt ii ceramic bezel
« στις: Μάιος 20, 2009, 01:02:20 μμ »
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.

Όπως φαίνεται και από το τίτλο του θέματος ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός gmt ii ceramic.
Η ερώτηση μου αφορά τη τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου μιας και σε πρόσφατη επίσκεψή μου σε κατάστημα μου έδωσαν τη τιμή των 5.500 Ευρώ.
Γνωρίζει κάποιος αν η συγκεκριμένη προσφορά είναι λογική ή υπερκεκτιμημένη?

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: About Rolex gmt ii ceramic bezel
« Απάντηση #1 στις: Μάιος 20, 2009, 01:43:50 μμ »
τιμη καταλογου ?μπορει να βρεις με εκπτωση,οσο ξερω.οι πιο ειδικοι θα σου αναφερουν λεπτομερειες

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μάιος 20, 2009, 01:58:01 μμ »
George όντως αυτή πρέπει να είναι η τιμή καταλόγου μιας και ο υπάλληλος άνοιξε το ντοσιέ του, κοίταξε τη τιμή και μου είπε την προαναφερθείσα ακόμαι κα όταν τον ρώτησα αν αυτή είναι η τελική του τιμή.

Θέλω να πιστεύω πως παίζουν προσφορές αλλά περιμένω και άλλες γνώμες.
Σε ευχαριστώ πάντως :)

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μάιος 22, 2009, 07:37:13 μμ »
Καλησπερα φιλε μου,εγω πιστευω οτι ενα 25% στην αναγραφομενη τιμη μπορεις να το πετυχεις με λιγο ψαξιμο,εγω τουλαχιστον στο μαγαζι απο το οποιο αγοραζω ρολογια τοση εκπτωση εχω.Το συγκεκριμενο ρολοι το εχω βρει ελαφρως μεταχειρισμενο σε μαγαζι απολυτης εμπιστοσυνης με τα χαρτια του και εναν χρονο εγγυηση γυρο στα 3800-3900 αν θυμαμαι καλα.

Φιλικα,Φανης

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μάιος 23, 2009, 09:49:56 πμ »
Φάνη όπως διάβασα σε διάφορα posts εδώ στο forum ένα 15%-20% μπορεί κάποιος να το βρει.....εδώ στην Κόρινθο δυστυχώς το παίζουν μάλλον πονηροί!
Κακό δικό τους αφού προκαλούν η αγορά να γίνει αλλού ;)

Αποσυνδεδεμένος Wolf-

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μάιος 23, 2009, 08:31:13 μμ »
Καλησπερα,εγω συνεχιζω να επιμενω στο 25% ουτε 15% ουτε 20% γιατι αυτο το 5% παραπανω ειναι αρκετα χρηματα...!Σημερα αγορασα το καινουριο μου ρολοι..  ενα FORTIS b-42 cosmonauts chronograph(καιρο τωρα με βασανιζε στα ονειρα μου....  και σημερα επιτελους θα κοιμηθω ησυχος....!!!) και με την ευκαιρια ρωτησα για το submariner το οποιο εχει βαλει στο ματι ο προπονητης μου,... 

Φιλικα,Φανης
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 24, 2009, 05:18:29 μμ από nin »

ilias_k

• Επισκέπτης
« Απάντηση #6 στις: Μάιος 24, 2009, 03:12:25 μμ »
καλησπερα και απο'μενα.εγω πηρα το submariner απο μαγαζι της θεσσαλονικης και δεν δεχοντουσαν καμια αλλη εκπτωση.Τα 3800 που αναφερεις ειναι μια παρα πολυ καλη τιμη.και οντως αλλο ενα 5% ειναι αρκετα χρηματα,300 ευροπουλα μειον..
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 24, 2009, 05:16:57 μμ από nin »

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Μάιος 26, 2009, 12:02:22 μμ »
Να μου λύσει κάποιος την απορία αν γνωρίζει....επίκειται πολύ σύντομα ένα ταξίδι στην Ευρώπη...αν το βρω σε καλή τιμή σε duty free στο αεροδρόμιο....ισχύει η παρεχόμενη εγγύηση και εδώ στην Ελλάδα?και πως μπορώ να είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται για fake?

Αποσυνδεδεμένος tabme0

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Μάιος 26, 2009, 05:23:01 μμ »
Να μου λύσει κάποιος την απορία αν γνωρίζει....επίκειται πολύ σύντομα ένα ταξίδι στην Ευρώπη...αν το βρω σε καλή τιμή σε duty free στο αεροδρόμιο....ισχύει η παρεχόμενη εγγύηση και εδώ στην Ελλάδα?και πως μπορώ να είμαι σίγουρος πως δεν πρόκειται για fake?

Τα duty free εχουν 100%  γνησια items  και τα χαρτια τους παρεχουν εγγυηση -
Μοναχα δεν ειμαι σιγουρος εαν το κομματι ειναι τις καινουργιας σειρας 2009 κτλ.

Οι τιμες ειανι σχετικα καλες ( για το ρολεξ GMT εαν θυμαμαι σωστα γυρο στα 3300) στιν Ολλανδια - και δεν νομιζω οτι μπορουν να κανουν καλυτερη τιμη......

φιλικα
Βοβ

Αποσυνδεδεμένος ErnestoPap

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Μάιος 27, 2009, 01:54:42 πμ »
Oντως οι εκπτωσεις αυτη την περιοδο για αγορα με μετρητα μπορει να φτασουν και το 20-25% παντα απο εξουσιοδοτημενο καταστημα...
Για το gmtIIc ομως δεν νομιζω να πεσουν τοσο πολυ μιας και ειναι σχετικα καινουριο ρολοι (το ατσαλινο προτοβγηκε Απριλη 2007 αν δεν κανω λαθος)..Μια τιμη γυρω στα 4300-4400 θεωρω πως ειναι καλη...
Για Κορινθο παντως που λες, ειναι ενα μαγαζι που ειναι διπλα στο σταθμο των ΚΤΕΛ για Αθηνα(δεν θυμαμαι το ονομα του) που κανει εκπτωση 25% για αγορα μετρητοις...Κοιταξε και αυτον αν θες... ;)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Μάιος 27, 2009, 09:27:14 πμ »
Αν μιλάς για τον Ελευθερίου, τότε προφανώς άλλαξε την πολιτική του μιας και δεν μου προσέφερε καμία έκπτωση!

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Μάιος 28, 2009, 02:39:02 πμ »
Δεν Θυμαμαι το ονομα του..Θυμαμαι οτι ειναι επισημος εμπορος αρκετων απο τις Ελβετικες μαρκες Υψηλης Ωρολογοποιιας οπως Rolex,Omega,Vacheron Constantin κλπ..
Kαι δεν νομιζω αυτος που λεω να αλλαξε πολιτικη σε μια περιοδο που οι πωλησεις δεν ειναι και στο ζενιθ τους... ;)
Παντως σου λεω ειναι απεναντι απο τον σταθμο των υπεραστικων λεωφορειων για Αθηνα και κανει εκπτωση της ταξης του 25%...
Παντως θα τσεκαρω το ονομα και θα επανελθω... :)

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Μάιος 28, 2009, 08:48:22 πμ »
Φίλε Ernesto ο μοναδικός εδώ στην Κόρινθο που εμπορεύεται τις συγκεκριμένες εταιρείες είναι ο προαναφερθής.
Επιβεβαιώνω την πολιτική του μιας και η επίσκεψη μου έγινε μόλις πριν μια εβδομάδα.
Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία σύντομα και αν επιμένει η αγορά θα γίνει από την Αθήνα πλέον.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Μάιος 28, 2009, 01:00:59 μμ »
Μου κανει εντυπωση γιατι σε επισκεψη μου στο μαγαζι του πριν απο 2 περιπου μηνες μου οταν ρωτησα για αγορα ενος Rolex με πληρωμη μετρητοις μου ειπε οτι κανουν 25% εκπτωση απ την αρχη χωρις να κανω ΚΑΘΟΛΟΥ παζαρια... ;)
Γι'αυτο το να αλλαξε πολιτικη μου κανει εντυπωση... :-\

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Μάιος 30, 2009, 10:52:06 πμ »
Επανέρχομαι με update μιας και επισκέφθηκα το κατάστημα πάλι εχθες....

Ενώ η γυναίκα του μου είπε την πρώτη φορά πως οι τιμές είναι τελικές χώρις καμία έκπτωση...εχθές ο σύζηγος της μου προσέφερε ένα ποσοστό 25%.

Άλλα ο ένας,άλλα ο άλλος δηλάδή!!

Όπως και να έχει όμως όταν σου δίνει brand new το ceramic στα 4100 είναι ιδιαίτερα ελκυστικό ;)

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μάιος 30, 2009, 12:09:57 μμ »
πάρτο λοιπόν τί περιμένεις να καλοκαιριάσει για τα καλά και να μην μπορείς να βρεις κομμάτι μετά; ;) τσίμπατο,μην χάνεις την ευκαιρία θα το αρπάξουν άλλοι  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μάιος 30, 2009, 12:23:07 μμ »
Σωστός as always ο konakis με εύστοχο point ;)