Αποστολέας Θέμα: casio world  (Αναγνώστηκε 288977 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: casio world
« Απάντηση #300 στις: Αύγουστος 20, 2010, 04:20:46 μμ »
http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/Frogman/

ολα τα frogman

Αλεξανδρε ,υπαρχουν πολλες εκδοσεις και καποια ειναι σε καλες τιμες.Υποθετω οτι ειναι θεμα κατασκευης της κασας.στα νεα μοντελα π.χ

The case is made out of DLC covered stainless steel instead of titanium

casio

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Αύγουστος 21, 2010, 04:16:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
  • Head over heels for 005
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Αύγουστος 22, 2010, 05:14:21 μμ »
Μολις ανακαλυψα τι θα φοραω στις βουτιες μου απο εδω και περα και τι θα εχω παρεα απο το Νοεμβριο στο στρατο...
45€ απο  ebay....

Τελικα ειμαι diver fun.... :nutty:

Φιλε Δημήτρη....Φιλικα Παντα ... με αισθημα φιλιας...

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Αύγουστος 22, 2010, 05:35:14 μμ »
καλοριζικο και να μας κανεις και ενα review!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Αύγουστος 22, 2010, 07:17:31 μμ »
Παράθεση
καλοριζικο και να μας κανεις και ενα review!!!
Κατσε να το παραγγειλω πρωτα...Αρα το εγκρινεις ε? ;D

Αποσυνδεδεμένος neo12

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Αύγουστος 22, 2010, 07:19:52 μμ »
quartz ειναι .....ομορφο ειναι .....τι να εγκρινει ο Giorgio......ειναι για επικινδυνες αποστολες ο George......κτυπα το ..πολυ ωραιο!!!
“Simplicity is the ultimate sophistication”
                 Leonardo Da Vinci

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Αύγουστος 22, 2010, 08:43:17 μμ »
το βασικο ειναι ,οτι το εγκρινει η τσεπη σου   ;)

Αποσυνδεδεμένος ''Viglatoras''

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Αύγουστος 23, 2010, 02:27:02 πμ »

Mε τέτοια τιμή.., ούτε να το συζητάς..! Δες το κι αλλιώς.. Μια απλή έξοδος κοστίζει τόσο..

Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #308 στις: Αύγουστος 23, 2010, 08:56:47 πμ »
Ε ναι, εχει οσο 2-3 ....

Και ειδα σε ενα review οτι εχει και 2χρωμη luminova...Μπλε στοιχεια και πρασινους δεικτες ;)

και ειναι και προσωρινο στον ωρολογιακο πυρετο....

Αποσυνδεδεμένος nyo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Αύγουστος 23, 2010, 12:01:45 μμ »
Δημητρη το εχω εδω και 1+ χρονο το ρολοι! Εχει περασει ηδη δυο καλοκαιρια στον καρπο μου στις δυσκολες αποστολες και μπορω να σου πω πως αξιζει και το τελευταιο cent απο το ευτελες ποσο που σου ζηταει για να γινει δικο σου!
Ασε που ειναι και πολυ πιο ομορφο απο κοντα!!!

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Αύγουστος 23, 2010, 12:38:46 μμ »
Παράθεση
Δημητρη το εχω εδω και 1+ χρονο το ρολοι! Εχει περασει ηδη δυο καλοκαιρια στον καρπο μου στις δυσκολες αποστολες και μπορω να σου πω πως αξιζει και το τελευταιο cent απο το ευτελες ποσο που σου ζηταει για να γινει δικο σου!
Ασε που ειναι και πολυ πιο ομορφο απο κοντα!!!

Κοιτα ηθελα ενα ρολοι να φοραω στο στρατο και επειδη δεν βγαζω ακρη με τα ψηφιακα και με καποιο Q&Q θα με επιανε διπλασια καταθλιψη, ειπα αντι για 30€ να δωσω κατι παραπανω και να παρω κατι ομορφο. Πηρα το οριεντ για βουτιες αλλα το λυπαμαι γιατι ειναι πολυ αξιολογο κατα τη γνωμη μου...Εκει που θα πινα 2 ποτα πηρα αυτο...Ετσι το βλεπω...Το ποσό ειναι αστειο ετσι κ αλλιως.. ;)
Eχει χαραγμενο και τον ξιφια πισω....

δειτε και lunimova... και εχει και φως led μεσα..

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Αύγουστος 24, 2010, 09:43:50 μμ »

Αρκετά τίμια η Casio, τουλάχιστον στα ρολόγια της..! :angel:

Το μηχανικό ρολόι, είναι η πιο μικρή, η μακροβιότερη και η πιο προσωπική μηχανή που μπορεί να φέρει ένας άνθρωπος επάνω του. Μοιάζει σαν ένα μικρό ''εργοστάσιο'' επάνω στον καρπό και όσο πιο πολύπλοκος είναι ο μηχανισμός του, τόσο η αίσθηση αυτή γίνεται εντονότερη!

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Αύγουστος 25, 2010, 08:38:55 πμ »
Καλορίζικο Δημήτρη, το έχω και εγώ. Είναι πολύ value for money, το led είναι όλα τα λεφτά, αλλά η luminova είναι για κλάματα...
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Αύγουστος 25, 2010, 09:05:33 πμ »
Παράθεση
Καλορίζικο Δημήτρη, το έχω και εγώ. Είναι πολύ value for money, το led είναι όλα τα λεφτά, αλλά η luminova είναι για κλάματα...
:hello: Ευχαριστω αλλα ας ερθει πρωτα να δουμε και τι λεει.. :D Οσο για το led φανταζομαι οτι θα σου αρεσε αν αναλογιστω το φετιχ με τους φακους :dielaughing: Αλλα δεν ηξερα οτι το εχει τοσος κοσμος ;D

Αποσυνδεδεμένος guspsoras

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Αύγουστος 26, 2010, 09:33:02 μμ »
Καλησπέρα και καλώς ήρθα στην παρέα σας,

είμαι καινούργιο μέλος του forum σας και μπήκα στην παρέα σας, γιατί
εδώ και 10 μέρες περίπου μου έχει κολλήση να πάρω ένα g-shock που
από μικρός ονειρευόμουν αλλά όλο το ανέβαλα. Τις τελευταίες μέρες
μου μπήκε η ιδέα και το αποφάσισα, δίαβασα και το forum σας και πιστεύω
ότι μάλλον θα μπορέσετε να με βοηθήσετε.

Καταρχήν μου έχει κολλήση το riseman λόγω εμφάνισης και λόγω λειτουργιών,
πήγα σε ένα μαγαζί και το είδα και από κοντά και νομίζω ότι μου κάθεται ωραία
στο χέρι αλλά 255 ευρώ που μου είπε το μαγαζί δεν τα δίνω (υπόψην είμαι Χίο).

Οι απορίες μου είναι οι εξής:
1) Ποιό είναι το τελευταίο μοντέλο του riseman; Θέλω αν ξέρετε ακριβώς τον κωδικό,
2) Υπάρχει πρίπτωση να το βρω κάπου πιο φτηνά; (οχι απο Κίνα και από κάπου που δεν
    θα έχω εγγύηση),
3) Έχετε εσείς να προτείνεται κάποιο άλλο (casio g-shock πάντα) με παρόμοια εμφάνιση
    και λειτουργίες;
4) Όταν λέτε atomic τι εννοείτε;

Σας ευχαριστώ όλους και συγνώμη αν σας κούρασα...

Κώστας

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Αύγουστος 26, 2010, 11:17:59 μμ »
Καλησπέρα πατριώτη! Ο κωδικός είναι GW 9200. Γράψε το στο Google και θα σου βγάλει πολλά.
Η τιμή του είναι αυτή πάνω-κάτω στα καταστήματα. Αλλά μην ξεχνάς ότι είναι ίσως το πιο πλήρες σε λειτουργίες!
Φυσικά και υπάρχουν και άλλα μοντέλα. Γράψε www.casio.com και θα σε παραπέμψει και σε άλλες χώρες του κόσμου, που διατίθενται τα g shock. Μπορείς να επισκευθείς και το www.my-gshock.com και θα έχεις ενημέρωση για όλα τα νέα, που αφορού τα G SHOCK. Στο e-bay, θα βρεις πολλά μοντέλα , σε πολύ καλές τιμές!
Όσο για την εγγύηση από αγορά e-bay, να μην σε πολυαπασχολεί, γιατι στα 2 χρόνια που δίνουν τα casio, δεν θα έχεις 95% κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας και πιστεύω πως σε σχέση με τα χρήματα που γλυτώνεις, ας πάει χαλάλι η εγγύηση.
Καλό ψάξιμο!

Αποσυνδεδεμένος Aquaracer

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Αύγουστος 29, 2010, 05:50:32 μμ »
1. GW 9200 -1ER είναι  η Ευρωπαική έκδοση , πρόσεχε αν το παραγγείλεις απο νετ μην σου δώσουνε την αμερικανική  γιατι κάποιες μονάδες μέτρησης  εκεί αλλάζουν . Δες και εδώ : http://www.g-shock.eu/euro/lineup/gw-9200-1er/

2. Αν το ψαξεις στο Σκρουτζ θα το βρεις στα 210 € . Τα 255που λες ειναι η επισημη τιμή αντιπροσωπιάς . Αν τον ζορίσεις λίγο το εμπορα κάπου εκει θα στο δώσει αν δεν ειναι χαζός να σε χασει απο πελάτη . Τα 210 που σου λεώ ειναι με αποστολή στην πόρτα σου , απο καταστημά κανονικά με εγγυηση κανονική συσκευασια και ελληνικό μανιουαλ . Το δικό μου απο εκει το πήρα

3. Εγώ κοιτάζω  κάποια στιγμή να πάρω αυτό SGW-100-1VEF  , στο ιμπει επαιζε στα 50  € με μεταφορικά. Εχει ωραια κόλπα και ας μην ειναι τζι σοκ . Στην Αθηνα το βρήκα κάπου 80 € . Γενικά προσπαθώ να αγοράζω απο Ελλάδα  αν οι διαφορες δεν είναι τρελές .

4 . ΑΤΟΜΙΚ σημαινει οτι κάθε βράδυ το ρολοι θα δοκιμάζει να συντονιστει σε ώρα UTC . Εσυ απλα θα του δηλώσεις οτι βρίσκεσαι Ελλάδα και αυτό θα κοιτάξει να πιασει Γερμανιά και να συντονίσει στου 77,5 χιλιοκυκλους  αν θυμάμαι καλά . Αν το καταφερει θα σου βγάλει σχετική ενδειξή . Θεωρητικά δηλαδή θα έχεις "τέλειο χρόνο". Αρκει να βρεις ενα σημείο που να λαμβάνει σήμα  . Αν σε ενδιαφέρει το καταστήμα που ψώνισα στειλε πμ να σου πω

καλά ψώνια

Αποσυνδεδεμένος mitsman

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Σεπτέμβριος 01, 2010, 11:11:36 μμ »
Σημερα εφτασε το casio που θα μου κανει παρεα στη σκοπια σε 2-3 μηνες...

Ειναι πολυ τιμιο ρολοι και δεν το περιμενα οτι παιζουν τετοια ρολογια με τετοιες τιμες.
Εχει αρκετα καλη εφαρμογη στο χερι μου και καλο εφαρμοστο λουρακι.
Η στεφανη του περιστρεφεται πολυ καλα και ευκολα και δεν δειχνει να εχει κενα η να κινειται ανεξελεγκτα.
Οι δεικτες ειναι πολυ ομορφοι και ο ξιφιας στο κεντρο ειναι ολα τα λεφτα. 
Η ημερομηνια 00.05 και τωρα κανει να αλλαξει...
Η κορωνα ειναι βιδωτη και εχει φοβερη πραγματικα αισθηση και το καλυτερο απ ολα ειναι το led που με το πατημα του πανω πληκτρου φωτιζει....τρελο gadget-μπορεις να βρεις και την κλειδαρια στο σπιτι αν εχεις πιει λιγο παραπανω :dielaughing:
Ειναι επισης παναλαφρο και δεν κουραζει καθολου στον καρπο...Απο μεταλλα δεν περιμενα κατι το εξαιρετικο αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι κακης ποιοτητας.
Για να δειτε περισσοτερα οριστε και μερικες φωτο...

και η καρπισια με σωστη τριχα..οχι σαν κατι αλλους που λενε οτι φταιει ο φακος...

δε θα μπορουσα να μην ανεβασω και μια πατροπαραδοτη με το ψαροτουφεκο...καινουριο και αυτο...
Στον τομεα της αδιαβροχοτητας θα εχουμε αληθινο τεστ τις προσεχεις ημερες και θα δουμε ποιος θα μαζεψει περισσοτερα ψαρια...εγω η το ρολοι? :dielaughing:

επισης ο πωλητης ηταν μοναδικος και το ρολοι εφτασε αμεσα με το γνησιο κουτι του, μια βαση, οδηγιες κλπ και με ενα σωρο ζελατινες πανω ;)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 12:12:56 πμ »
καλοριζικο λοιπον

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Σεπτέμβριος 02, 2010, 04:20:11 πμ »
Καλοφορετο φιλε να το χαιρεσαι,πανεμορφο :o