Σημερα εφτασε το casio που θα μου κανει παρεα στη σκοπια σε 2-3 μηνες...
Ειναι πολυ τιμιο ρολοι και δεν το περιμενα οτι παιζουν τετοια ρολογια με τετοιες τιμες.
Εχει αρκετα καλη εφαρμογη στο χερι μου και καλο εφαρμοστο λουρακι.
Η στεφανη του περιστρεφεται πολυ καλα και ευκολα και δεν δειχνει να εχει κενα η να κινειται ανεξελεγκτα.
Οι δεικτες ειναι πολυ ομορφοι και ο ξιφιας στο κεντρο ειναι ολα τα λεφτα.
Η ημερομηνια 00.05 και τωρα κανει να αλλαξει...
Η κορωνα ειναι βιδωτη και εχει φοβερη πραγματικα αισθηση και το καλυτερο απ ολα ειναι το led που με το πατημα του πανω πληκτρου φωτιζει....τρελο gadget-μπορεις να βρεις και την κλειδαρια στο σπιτι αν εχεις πιει λιγο παραπανω
Ειναι επισης παναλαφρο και δεν κουραζει καθολου στον καρπο...Απο μεταλλα δεν περιμενα κατι το εξαιρετικο αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι κακης ποιοτητας.
Για να δειτε περισσοτερα οριστε και μερικες φωτο...
και η καρπισια με σωστη τριχα..οχι σαν κατι αλλους που λενε οτι φταιει ο φακος...
δε θα μπορουσα να μην ανεβασω και μια πατροπαραδοτη με το ψαροτουφεκο...καινουριο και αυτο...
Στον τομεα της αδιαβροχοτητας θα εχουμε αληθινο τεστ τις προσεχεις ημερες και θα δουμε ποιος θα μαζεψει περισσοτερα ψαρια...εγω η το ρολοι?
επισης ο πωλητης ηταν μοναδικος και το ρολοι εφτασε αμεσα με το γνησιο κουτι του, μια βαση, οδηγιες κλπ και με ενα σωρο ζελατινες πανω