Αν αντιλαμβάνομαι καλά σύμφωνα με όσα διαβάζω, τότε δηλαδή ο ρόλος ενός ρολογιού δεν πραγματεύεται τίποτα που να έχει σχέση με πρακτικότητα, χρηστικότητα, αξιοπιστία, τεχνογνωσία, εξέλιξη, αισθητική κ.α. αλλά αποκλειστικά και μόνο με την ματαιόδοξη, και κενή περιεχομένου, αντίληψη ότι θα αναδειχθεί η οικονομική επιφάνεια του ιδιοκτήτη μέσω ενός ρολογιού(!).
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις πως κατάφερες με το 5ο μόλις μήνυμα, την πρώτη μέρα που αποφάσισες να γίνεις μέλος της παρέας μας ,να χαρακτηρίσεις το 99% των μελών ματαιόδοξους και κενούς περιεχομένου.
Ένα πανάκριβο και ιδιαίτερα αξιόπιστο, σε πολύ δύσκολες συνθήκες, Omega είναι εξαιρετική επιλογή για έναν πιλότο της πολεμικής αεροπορίας, ένας επιχειρηματίας όμως που λιώνει καρέκλες στο γραφείο είναι "λίγος" για ένα τέτοιο ρολόι, Casio και πολύ του πέφτει.
Ως άνθρωπος που κάνει δουλειά γραφείου το μόνο που θα απαντήσω είναι ότι το τι μου πέφτει πολύ ή λίγο δεν αφορά κανέναν άλλο εκτός από την οικογέννειά μου και εμένα.
Υπόψιν το casio g-shock ίσως να μην έχει τίποτα να ζηλέψει στις δύσκολες συνθήκες που αναφέρεις.
Και φυσικά όταν αναφερόμαστε σε ποιότητα ρολογιού θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε και τον εαυτό μας.
Αυτό δεν μπορώ ή δεν θέλω να το καταλάβω.
Δεν πρόκειτε να επιχειρηματολογίσω υπέρ κάποιων ρολογιών γιατί απλά δεν έχω καμμία πρόθεση να αρχίσω τις (νυχτερινές) αντιπαραθέσεις. Αυτό που ζητάω είναι λίγος σεβασμός, λίγη μετριοπάθεια και να αντιλαμβανόμαστε ότι τα πιστεύω και οι επιθυμίες κάποιων (το μηχανικό ρολόι στον χώρο που μας φιλοξενεί) δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού. Φόρα αυτό που σου αρέσει (και εγώ φοράω συχνά το casio duro 200m wr μου) χωρίς να επικρίνεις.
Φιλικά Κώστας.