Casio G-Shock
Gravity Defier GW-A1000-1ADR:
Είναι αυτό που εικονίζεται στο εξώφυλλο του καταλόγου G-Shock 2012 της Casio. Αγοράστηκε πριν ένα δίωρο, κόστος 660,000 KRW (ήτοι περίπου 468 Eur). Δοκίμασα κι ένα
Frogman (το μπλέ-γκρί), αυτά είναι όλα limited production runs αλλά την άλλη εβδομάδα πάω Τόκυο και θέλω να ψάξω μήπως και βρω το κόκκινο-χρυσό Frogman (επετειακό για τα 30 χρόνια G-Shock που συμπληρώνονται τον Απρίλιο του '13). Οπότε επιφυλάσσομαι...
Η συλλογή πάντως δε μεγάλωσε αφού έδωσα σήμερα στο φιλαράκι μου εδώ ένα πολύ καλό
Protrek που είχα. Το Protrek αν και πάρα πολύ καλό δεν χρησιμοποιούσα συχνά τα functions του - ένδειξη πρόγνωσης καιρού, πυξίδα, κλπ. οπότε ας πάει σε ένα σπίτι που θα το χρησιμοποιούν περισσότερο. Ο φίλος μου είναι συλλέκτης (G-Shock, Rolex, κλπ.) και θα το φοράει κυρίως όταν πάει πάνω στα βαπόρια, η ένδειξη από το βαρόμετρο είναι πολύ χρήσιμη. Ρολόι-σκυλί βέβαια όπως όλα τα Casio, το είχα πάρει στην Ιαπωνία το '07, ηλιακό, σβήνει τα βράδια μόνο του, κλπ.
Θα μου λείψει αλλά τώρα που είδα ότι το Frogman έχει moon phase προτιμώ ένα τέτοιο όπως και το ευκολοδιάβαστο καντράν του Gravity Defier που πήρα σήμερα (που έχει επίσης ωραία κάσα αλλά και functions με πιό μεγάλη ευκολία στο χειρισμό).