Aγαπητοι φιλοι
μετα απο μια συντομη διαδρομη , καταφεραμε να δουμε τα δυο απο τα τρια μεγαλα κεφαλαια αξιολογησης μιας μηχανης δηλαδη την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και την ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ των μηχανισμων της. Τα χωρισαμε σε κυριους ΤΟΜΕΙΣ αξιολογησης και εξετασαμε -σε γενικες γραμμες ειναι αληθεια-
τα βασικα επιστημονικα-τεχνικα ΚΡΙΤΗΡΙΑ που μας βοηθουν να αξιολογησουμε τον καθε τομεα.
Παρολο που δεν αγγιξαμε ακομα το τριτο μεγαλο κεφαλαιο αξιολογησης δηλ. το ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ-ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ της μηχανης νομιζω οτι οσοι με παρακολουθησαν προσεκτικα (και "επιασαν" απο την αρχη το νοημα του thread) θα εχουν απο τωρα καταλαβει οτι την "καλυτερη μηχανη του κοσμου ολων των εποχων" την εχω ηδη ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ.!!!
Το μονο που δεν εχω κανει ακομα ειναι να βαλω απο κατω ενα ονομα.
Μια μαρκα και ,εναν αριθμο.! Δεν θα το κανω ομως. Οι λογοι ειναι δυο.:
Ο πρωτος ειναι οτι δεν θελω απειλητικα τηλεφωνηματα απο τις μεγαλες εταιρειες του χωρου και κουραστικους δικαστικους αγωνες.(αν και ξερω οτι θα με στηριξετε)
Ο δευτερος ειναι οτι θελω , τα στοιχεια αυτα να τα συμπληρωσετε μονοι σας. !
Αν παλι δεν μπορειτε , μην αγχωνεστε καθολου.
Τωρα που ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ την " καλυτερη μηχανη του κοσμου ολων των εποχων " ( και ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι την " ανακαλυψατε" ) το καλυτερο που εχετε τα κανετε ειναι να συνεχισετε το ....ψαξιμο.
Και που ξερετε;; Μπορει καποια μερα να τη δειτε μπροστα σας και να την ...αναγνωρισετε.
Δεν ξερω ομως αν σας το ευχομαι ...πραγματικα.
Γιατι παραφραζοντας την ρηση του eisenberg (χωρις την αδεια του ,ομολογω ) θα ελεγα οτι:
Ψαχνω την καλυτερη μηχανη του κοσμου ολων των εποχων.
Ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...."ποια ειναι"
Ευχομαι ομως να μην τη βρω ποτε!!
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΣ - ΛΥΡΙΚΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Φιλοι μου, οπως συνηθιζω να λεω και στη γυναικα μου , φιλοσοφωντας λιγακι ( μην νομιζετε οτι κι εμεις οι τεχνικοι δεν φιλοσοφουμε που και που) :
Η Υψηλη Ωρολογοποιια ειναι ομορφη και ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΗ, ακριβως γιατι ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. "Βγηκε" απλως για να κανει την ζωη μας πιο ομορφη και να μας γοητευει, με το απιαστο κυνηγι του ανεφικτου. Εγω ομως αυτο το "κυνηγι" , θα το συνεχισω.
ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΠΟΤΕ.!!!
Σας ευχαριστω που με παρακολουθησατε και ευχομαι να μην σας απογοητευσα.
Ελπιζω να τα πουμε απο Σεπτεμβριο με το κεφαλαιο φινιρισμα- διακοσμηση ,αν αντεχετε φυσικα.!
Μεχρι τοτε... Καλο Καλοκαιρι!
(οσο ειμαι ακομα Αθηνα , θα προσπαθησω να απαντησω στις οποιες παρατηρησεις σας. Διαφορετικα υπαρχουν και internet-cafe. Δεν θα χαθουμε τελειως!)