Αποστολέας Θέμα: riseman -προβλημα στο γραφημα απο τη μερα αγορας (προφανως)  (Αναγνώστηκε 8376 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος psofioskorios

• Just Registered
    • Προφίλ
καλησπερα σε ολους κ ολες. εχω μια εβδομαδα περιπου που πηγα χωρις πολυ σκεψη να αγορασω το g-shock gw9200 RISEMAN. για καθε μερα, στη δουλεια, και στις βουνισιες εξορμησεις. (και στο μπανιο φυσικα)...
χωρις αναβολες λοιπον πεταγομαι μεχρι τον κωτση (δεν διαφημιζω αλλα με βολευει αυτο το καταστημα) και το παιρνω.
κατοπιν 4-5 ημερων, το γραφημα που δειχνει το βαρομετρο, δεν ολοκληρωθηκε ποτε! το μανιουαλ συμβουλευει πως εαν συμβαινει κατι τετειο εχουμε σιγουρα τρελο σκαμπανεβασμα θερμοκρασιας, η... εχει φτυσει ο σενσορας...
το ρολοι το πηγα πατησια για σερβις... παιδια ειμαι ο πρωτος που του συνεβει κατι τετειο? το εχετε ξαναδει το προβλημα?
το σερβις (το γνωστο) θα αναγκαστει να "ανοιξει" το ολοκαινουργιο ρολοι... και θα το παρω σε σωστη κατασταση η...
απ οσα εχω ακουσει, ολοι μου λεν να μην ανησυχω... εσεις τι λετε? πρωτη φορα που ποσταρω εδω και χαιρομαι για τη γνωριμια. ::)

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: riseman -προβλημα στο γραφημα απο τη μερα αγορας (προφανως)
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 07, 2009, 03:16:23 μμ »
ναι,μπορει να συμβει
η ερωτηση μου ειναι,γιατι δεν το πηγες στο μαγαζι που το αγορασες και να ζητησεις αντικατασταση?

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 07, 2009, 03:21:09 μμ »
διοτι συνοδευται απο 2ετη εγγυηση και οπως με ενημερωσαν απο το μαγαζι πρεπει να παει στην αντιπροσωπεια στα πατησια οπου εκει θα με ενημερωσουν. κακως??? >:(

Αποσυνδεδεμένος konakis

• Tourbillion
  • Rolex.
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 07, 2009, 08:15:10 μμ »
o george_ εννοεί ότι θα μπορούσες να διαπραγματευτείς την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του διότι το πρόβλημα εμφανίστηκε πάρα πολύ σύντομα.....πάντως μην ανυσηχείς όλα Ok θα πάνε  ;)
konakis.
Rolex,Panerai,JLC,Oris,Steinhart,Alpina,Citizen,Orient.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιούλιος 08, 2009, 08:56:30 πμ »
ε ναι δεν ηταν και πολυ δεκτικοι και δεν ηταν και η μερα μου να κανω φασαρια...ειχα φαει καλο πρωινο :'( απλα μου ειπαν το αναμενομενο. βασικα δεν κατανοησαν ΚΑΝ το προβλημα. "..ποιο κοκκινο κυκλο... που δειχνει βελακια...ποιος..." και φυσικα τους ειπα ευχαριστω παω αντιπροσωπεια. βασικα να σου πω τη γνωμη μου... κατοπιν 7 (με το ΣΚ) ημερων και εφοσον δεν τους ενοχλησα τουλαχιστον την επομενη εργασιμη, ε καλα εκαναν και ειπαν να το παω χελμι. αλλα οκ αφου εγκρινετε με καθησυχαζετε παιδια. αυριο μεθαυριο θα δειξει.  ::)

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Ιούλιος 10, 2009, 01:24:02 μμ »
ωραια το παρελαβα σημερα το πρωι. ενας κυριουλης εκει με ενημερωσε πως αλλαχθηκε μηχανισμος και μπαταρια κι εγινε ελεγχος προφανως στη στεγανωτητα.
το παραστατικο εγραφε πως αλλαχτηκε ΜΟΝΟ η μπαταρια και μετα απο 2 ωρες ενω πατησα τη θερμοκρασια το γραφημα παλι δειχνει κουκουρουκου. μαλιστα...
κριμα και δεν ειμαι αρνητικος εξ αρχης. >:( τωρα πλεον ειμαι... επρεπε να το περιμενω παιδια... δυστυχως. :'(

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιούλιος 10, 2009, 01:27:09 μμ »
τωρα ?παλι απο την αρχη!κουραγιο!ελπιζω να βρεις ακρη!

;)

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιούλιος 10, 2009, 01:31:28 μμ »
Μια γνώμη απλώς. Ένα τηλέφωνο στο 1520 (Γραμμή Καταναλωτή) για να μιλήσεις με την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιούλιος 10, 2009, 07:17:47 μμ »
πιθανο ειναι να ξαναπαω τη δευτερα με αρκετη υπομονη (διοτι δεν γνωριζω εαν φταιει καποιος...) και να εξηγησω πως το γραφημα απο τη στιγμη που πατησα mode εξαφανιστηκε παλι και παρουσιασε διαφορες αναρχες κουκιδες που μονο γραφημα δεν ειναι. (οπως και πριν) και απο εκει κ περα βλεπουμε... εντομεταξυ σε μετρησεις και αποκριση ειναι απλα κορυφη! γιατι αραγε να κολαει στο να ολοκληρωσει ενα γραφημα? καθε 2 λεπτα δεν μετραει δεδομενα αυτο ρε παιδια? ???

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Ιούλιος 14, 2009, 08:42:12 πμ »
και παλι καλημερα σας. σημερα και μετα απο δυο 24αωρα το ρολογακι αρχισε να ολοκληρωνει γραφημα. τελικα δεν θα ξαναπαω στην ελμι διοτι απ οσο εχω δει online ειναι πολυ σχετικο το θεμα του γραφηματος και το ρολοι μπερδευεται εντονα πολλες φορες (και λογω της θερμοκρασιας σωματος και λογω σκαμπανεβασματος θερμοκρασιας οπως δηλωνει η casio).
για το συγκεκριμενο θεμα μην βασιζεστε και πολυ στις μετρησεις του twin sensor, αν και λιγες φορες κανει λαθος.
βεβαια αν σας τυχει να ΜΗ ΔΕΙΧΝΕΙ καθολου γραφημα και στις μετρησεις να "πεταει" ERR [error] τοτε να πατε να το ελεγξουν ΑΜΕΣΑ! αυτα για την ωρα. εγω συνεχιζω να παρακολουθω συμπεριφορα και θα σας ενημερωνω.
πολυ σουπερ το ρολογακι παιδια! δεν το εχω αφησει σε ησυχια μιλαμε! :-*

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Ιούλιος 15, 2009, 06:19:23 μμ »
ακριβως οπως τα λες!

μην ανησυχεις!
παντως απορω και στο οτι αλλαξαν την μπαταρια  :-\

ομως θα σε μαλωσω...

που ειναι οι φωτο??

καλα..καλα..

αντε παρτε μερικες απο το δικο μου..

το ρολογακι παντως ειναι φανταστικο!!!

Shot with DSC-W55 at 2009-07-15

φιλικα
γιωργος

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Ιούλιος 15, 2009, 09:10:28 μμ »
Καλοφόρετο φιλαράκι  :2thumbs: Καλές ορθοπεταλιές.

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Ιούλιος 16, 2009, 05:48:15 πμ »
να σαι καλα φιλαρακι!! ;D

σ ευχαριστω πολυ  :smt039

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: Ιούλιος 16, 2009, 09:15:40 μμ »
ετσι! με προλαβες διοτι η φωτογραφικη ειναι σε αλλη πολη και αυτη της γυναικας μου δεν μου αρεσει! ;D
λοιπον, την μπαταρια την αλλαζουν (λεει) στις περιπτωσεις που ο σενσορας δεν μετραει τιποτα παραπανω απο τα γραμματα του ERR :o. κι επειδη το συνηθες προβλημα (λεει) επικεντρωνεται στις νεες ηλιακες-μεικτες μπαταριες... στην αλλαζουν. δεν πειραζει κονομησα και ολοκαινουργια μπαταρια (ΙΣΩΣ) κι ελεγχο στεγανωτητΑς.
στο ψητο τωρα... μπορεις να μου πεις αν εχεις καλιμπραρει το G σου σε καμια παραλια την ωρα του μπανιου? δεν ειναι βεβαια το σουπερ βαρομετρο που το μηδενιζεις στην ακρη της θαλασσας και γραφει τελεια, αλλα αν το κανεις εχεις πιο εγκυρες ενδειξεις. και για τη θερμοκρασια? μετρησες υδραργυρο εντος των τοιχων? ...αληθεια ασχοληθηκες καθολου με ολα αυτα που λεω... :-X ?/?

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #14 στις: Ιούλιος 17, 2009, 06:01:04 πμ »
οχι..
2 μερες το εχω  ;)

φιλικα
γιωργος

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιούλιος 17, 2009, 09:42:03 πμ »
οχι..
2 μερες το εχω  ;)

φιλικα
γιωργος

οκ οταν πας για μπλουμ και πριν το βρεξεις (εννοειται πως βουτας με το G) μηδενισε το αλτιμετρο μερικα μετρα πανω απο την παραλια. οσο για το θερμομετρο θελει ρυθμιση βαση ενως απλου υδραργυρου και κανενα μισαωρο αφορετο πριν το κανεις αυτο. και θα περιμενω νεα σου (τουλαχιστον για το αλτιμετρο).

thnx
αποστολος

Αποσυνδεδεμένος Darth

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Ιούλιος 18, 2009, 07:35:38 μμ »
οκ οταν πας για μπλουμ και πριν το βρεξεις (εννοειται πως βουτας με το G) μηδενισε το αλτιμετρο μερικα μετρα πανω απο την παραλια. οσο για το θερμομετρο θελει ρυθμιση βαση ενως απλου υδραργυρου και κανενα μισαωρο αφορετο πριν το κανεις αυτο. και θα περιμενω νεα σου (τουλαχιστον για το αλτιμετρο).

thnx
αποστολος

φιλε Αποστολε χτες καλιμπραρισα το αλτιμετρο με βαση το gps φιλαρακου μου  ;D
ειχε 25 μετρα διαφορα  :o
και το θερμομετρο επισης  ;)
ειχε 0.4 βαθμους διαφορα  ;D

φιλικα
Γιωργος

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιούλιος 20, 2009, 11:48:58 μμ »
εχουμε αποκληση! :o  :P κατσε να βρω το αλτιμετρο που εχω χαντακωσει και θα δεις καλιμπρα 99% ;D ψαχνω...

Αποσυνδεδεμένος tsagieras

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Αύγουστος 28, 2009, 12:28:03 πμ »
εχουμε αποκληση! :o  :P κατσε να βρω το αλτιμετρο που εχω χαντακωσει και θα δεις καλιμπρα 99% ;D ψαχνω...

πεδεσ καλιμερα...προτι φορα μπενο εδο και απλα για να με διαφοτισετε με το κενουργιο ρολοη που πιρα το οπιο ινε αυτο που προαναφερατε και διξατε στισ φοτοσ... ΑΛΛΑ ιπαρχι ενα προβλιματακι.....ΣΕΝ ΕΧΟ ΚΑΤΑΛΑΒΙ Τ-Π-Τ για τισ λιτουργιεσ βαρομετρο και αλτιμετρο....ΟΣΕΣ ΜΑΟΣΕ φορεσ και να διαβασο το μανοθαλ και το ελινικο και το αγγλικο δε καταλαβενο τισ ορολογιεσ που χρισιμοπιη και τι σιμενουν.ποτε δουλευη κατι και ποτε οχι?ποτε βγαζι γραφιμα και που και ιπο πιεσ σινθικεσ,ριθμισισ απαρετιτεσ  κτλπ κτλπ....ποσ θα κανο τσεκ απ οτι ολα δουλευουν και μετρανε σοστα οποσ πρεπι?

τι γινετε ρε γμτ?βοιθιστε με σασ παρακαλο γιατι θα τα πεξο...

Αποσυνδεδεμένος tsagieras

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Αύγουστος 28, 2009, 12:31:53 πμ »
και κατι ακομα....ποσ θα ξερο ποσ ι σενσορεσ ινε μια χαρα και δουλευουν?