Αποστολέας Θέμα: Περίεργος θόρυβος...  (Αναγνώστηκε 859 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tamis

• Just Registered
    • Προφίλ
Περίεργος θόρυβος...
« στις: Ιούλιος 11, 2009, 01:24:12 μμ »
Καλησπέρα σε όλους σας,

Σε συνέχεια τους post  που έκανα εδώ:
http://www.mywatch.gr/index.php/topic,1333.360.html
πριν μερικούς μήνες έχω να κάνω μια ερωτισούλα.

Καταρχήν θέλω να σας πληροφορήσω ότι από σήμερα είμαι περήφανος κάτοχος ενός Omega speedmaster day date.
Μετά από πολύ ψάξιμο μετά από πολλές γνώμες και αρκετές βόλτες στα μαγαζιά το αγόρασα. Μπορώ να πω ότι ένιωσα κάπως όταν τα έσκασα αλλά τώρα νιώθω και κάπως που το φοράω  ;D ;D.

Τεσπά πάμε στην ερώτηση.

Όταν κουνάω το ρολόι πέρα δώθε για να το κουρδίσω ακούγετε πολύ έντονα από μέσα ένας περίεργος μηχανικός θόρυβος. Ένα χρουτς χρουτς, προφανώς θα είναι το αντίβαρο αλλά δικαιολογείται να ακούγετε τόσο δυνατά? Δε θα έπρεπε να είμαι λαδωμένο και να μην ακούγετε τίποτα??

Είναι το πρώτο μου μηχανικό ρολόι και επειδή τα λεφτά είναι πολλά ε θέλω να είμαι 100% σίγουρος. Το κατάστημα που το αγόρασα είναι οι Β κ Γ Αλεξόπουλοι πάνω στην Πανεπιστημίου και νομίζω είναι αξιόπιστο κατάστημα. Μου έκανε και μια αρκετά καλή έπτωση πιστεύω.

Μπορείτε να με καθησυχάσετε ότι αυτό που ακούω είναι φυσιολογικό??
Όταν πάω σπίτι θα προσπαθήσω να ποστάρω και μερικές φώτο.

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Περίεργος θόρυβος...
« Απάντηση #1 στις: Ιούλιος 11, 2009, 02:40:21 μμ »
πολυ σχετικο!δεν μπορουμε να το ακουσουμε!λογικο ειναι να κανει θορυβο.....εαν το ρολοι δεν σου παρουσιαζει κανενα μηχανικο προβλημα ,τοτε λογικα εισαι οκ.παρολαυτα,εαν εχεις αμφιβολιες,καλο θα ηταν να το πας στο μαγαζι που το αγορασες και να τους ρωτησεις
καλοριζικο!!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Tamis

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Ιούλιος 11, 2009, 03:25:27 μμ »
Στο μαγαζί πήγα αμέσως, μιας και το άκουσα αμέσως όταν άρχισα να περιεργάζομαι το ρολόι περισσότερο όταν βγήκα από το μαγαζί, και μου είπαν ότι είναι φυσιολογικό. Αλλά εντάξει τι θα σου πουν ότι ακούγεται χαλασμένο? Όλα καλά στα λένε οι πωλητές. Πάντως για την ώρα όλα δουλεύουν μια χαρά. Και η ώρα και το χρονόμετρο.

Θα δούμε στο τέλος της μέρας πόσο θα έχει χάσει. Ελπίζω όχι πολύ!

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιούλιος 11, 2009, 03:41:44 μμ »
Mη βιαστείς να κρίνεις την ακρίβειά του φίλε μου. Είναι πολύ νωρίς. Θέλει στρωσιματάκι πρώτα. (Φυσικά μιλάμε για δευτερόλεπτα και όχι για κανένα λεπτό)