0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οντως του STATUS το ενθετο ειναι το πιο αξιολογο και λεγεται ΩΡΕΣ οχι TIMES αν δεν κανω λαθος -μαλιστα εδιδετο δωρεαν στην εκθεση Very Important Watches του Νοεμβριου αλλα εγω δεν πετυχα κανενα
Eπανήλθα στο θέμα περιοδικών. Aναμένουμε στο τέλος του μήνα το καινούριο ChronosOro με ανυπομονησία! Για τα ξένα βρε παιδιά ποιά προτείνετε και από πού μπορώ να τα πάρω?
Παράθεση από: "MHTΣ"Eπανήλθα στο θέμα περιοδικών. Aναμένουμε στο τέλος του μήνα το καινούριο ChronosOro με ανυπομονησία! Για τα ξένα βρε παιδιά ποιά προτείνετε και από πού μπορώ να τα πάρω?Μια και το ανεφερες, μου γνωρισε η γυναικα μου τη Μαιρη που βγαζει το συγκεκριμενο περιοδικο. Θα κανω συναντηση απο Δευτερα να μας κανει προβολη στο περιοδικο. Φυσικα θα την κανω μελος και ελπιζω να μας γραφει και αρθρα η να μας δωσει παλαιοτερα για δημοσιευση. Γενικως θα δω πως μπορουμε να συνεργαστουμε.Α, και εχει ΤΙΣ ακρες στις εταιρειες, οποτε και απο τιμες θα φτιαχτουμε. Υπομονη απο βδομαδα λοιπον.
Έεεεεε, συνέλθετε όλοι, μια γνωριμία είπαμε υπάρχει, κι εσείς γίνατε αμέσως συνιδιοκτήτες του περιοδικού, αρχισυντάκτες, δημοσιογράφοι κλπ. Ε ρε άμα πιάσουν κι οι ζέστες !!!
η φωνη τουμετρου