Φιλε konakis
οι πληροφοριες και οι φωτο σου, για μια ακομα φορα εξαιρετικα ενδιαφερουσες.
Σου ευχομαι (και σε μενα επισης ) να προσθεσεις στη συλλογη σου και ενα ROO με μια καινουργια in house μηχανη ,που ειμαι σιγουρος οτι συντομα στο μελλον θα αντικαταστησει την υπαρχουσα με το DD module. (και ευχομαι να εχει και το καινουργιο AΡ esc.)
Στον george τωρα:
Δεν θα ειμαι εγω εκεινος που θα αμφισβητησει τον papi και νομιζω οτι με τα τελευταια σου post, τα πραγματα καπως ξεκαθαρισαν. Συμφωνα με τον papi λοιπον οταν το module βρισκεται αναμεσα στο dial και στο mainplate η μηχανη ονομαζεται modular. Αν βρισκεται στο πανω μερος της μηχανης ( με το balance δηλ κατω απο το plate του χρονογραφου)
ονομαζεται κατα τον papi, semi-modular.
Σε καθε περιπτωση απαιτειται το module να υλοποιειται σε ενα plate ,που να μπορει να αφαιρεθει σαν μια ολοτητα
χωρις να επηρεαζεται η λειτουργια της μηχανης (αρα το ειναι )
Εδω βλεπουμε τον7750 με το module του χρονογραφου (3) πανω απο την κυρια μηχανη. Συμφωνα με τον papi ειναι semi-modular.
Ομως, οπως βλεπεις στη δευτερη φωτο, η μηχανη περιλαμβανει και ενα αλλο module ,αυτο της ημερομηνιας (2)
που βρισκεται κατω απο το mainplate . Θα μπορουσαμε λοιπον να πουμε οτι ως προς τον χρονογραφο η μηχανη ειναι semi-modular ,και ως προς το ημερολογιο , modular;;;;
Που εισαι κυριε papi; Γιατι δεν απαντας και κανεις το...παπι;;;