Αποστολέας Θέμα: Καταστήματα στην Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 411086 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Καταστήματα στην Ελλάδα
« Απάντηση #380 στις: Μάιος 12, 2011, 08:42:24 πμ »
"Από εκλεκτό σε εκλεκτότερο το πας..." που έλεγε και ο αείμνηστος Βέγγος στο Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης.

Φιλικά,

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

Αποσυνδεδεμένος Watch-Collector

• Reviews/Super Moderator
  • Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #381 στις: Μάιος 19, 2011, 12:58:05 πμ »
Άν θες να πάρεις hamilton φρόντισε να πας σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα.Υπάρχουν αρκετοι που κάνουν παραεμπόριο όπως ένας στη στοά φέξη.Όχι πως τα ρολόγια τους είναι ελαττωματικά αλλά αν παρουσιάσουν πρόβλημα δεν ξέρω κατα πόσο θα σε καλύψει η swatch group.

[-X

Στη στοά Φέξη είναι δυο που πουλάνε hamilton.Άν το πήρες απο το Γώγα δεν έχεις πρόβλημα.Είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας.Άν το πήρες απο αλλού...............

Πως προκυπτει κατι τετοιο?!
Βασιζεται σε καποια πληροφορια που σου εδωσαν (πιθανοτερη αλλα εσφαλμενη εκδοχη), ή απλως σε δικη σου εικασια?...   ???

Ποιο μαγαζί στη Στοά Φέξη κάνει παραεισαγωγή?

Σε HAMILTON απολυτως κανενα!
Απλως τα καταστηματα στη Στοα Φεξη ειναι πολλα με αποτελεσμα να υπαρχει εντονος ανταγωνισμος, πολυ περισσοτερο δε σε εταιριες κοινες οπως, η TISSOT (εδω οντως υπηρξε καταστημα στο παρελθον που προμηθευτηκε ρολογια μεσω συναδελφου του επαγγελματια), η HAMILTON, η ORIS ή η LONGINES!...

Για τη σωστη ενημερωση και την αποφυγη παρεξηγησεων, η οποια -στην προκειμενη περιπτωση- μπορει να αδικει εμας οσον αφορα τις εκτιμησεις μας αλλα και καποιους επαγγελματιες του χωρου, δημιουργωντας εσφαλμενες εντυπωσεις...  ;D

Στη στοα Φεξη υπαρχουν δυο καταστηματα που πουλουν HAMILTON.
Το γωνιακο (εισοδος απο Γλαδστωνος), το οποιο και υπηρξε το πρωτο καταστημα στην Αθηνα που τοποθετησε στη βιτρινα του ρολογια της εταιριας αλλα πλεον η συνεργασια τους εχει παγωσει (αν οχι διακοπει) και απλως εχουν μεινει stock καποια μοντελα και το τριτο καταστημα στη σειρα (με πλουσια γκαμα - νεοτερο εξουσιοδοτημενο καταστημα), το οποιο και συστηνεται παραπανω.
Μεταξυ των δυο υπαρχει ακομη ενα, ομως δεν ειναι ουτε υπηρξε ποτε εξουσιοδοτημενο απο τη ΗΑΜΙLΤΟΝ και στις εσω-πλα'ι'νες προθηκες του βρισκονται ενα ή δυο μοντελα της εταιριας, εαν ακομη δεν εχουν δοθει!...

Τελος σε καποια καταστηματα της στοας, οντως υπαρχουν και ρολογια -κυριως ιαπωνικων εταιριων- τα οποια ερχονται ειτε απο την παραλληλη αγορα ειτε μεσω συνεργασιας με αλλα καταστηματα... 

Φιλικα,
Watch-Collector
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 19, 2011, 02:15:40 πμ από Watch-Collector »
Eνας Ελλην σοφος, ειπε καποτε:

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Συνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #382 στις: Μάιος 20, 2011, 12:01:48 πμ »
μπορεί κάποιος να μου προτείνει με pm κάποιο κατάστημα στη θεσσαλονίκη.;κυρίως ελβετικά είναι τα ρολόγια που με ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή.σε κάποια που πήγα είναι πολύ μικρές οι εκπτώσεις σε σχέση με αυτές που έχω διαβάσει ότι συνηθίζονται..ευχαριστώ προκαταβολικά..

Αποσυνδεδεμένος xartogiakas

• 48mm case
  • Ο χρόνος δε νικιέται, μόνο μετριέται!
    • Προφίλ
« Απάντηση #383 στις: Μάιος 20, 2011, 09:03:46 πμ »
Καλημερα...
Στειλε μου π.μ. να μου πεις σε ποια μαγαζια εχεις παει και για ποια ρολογια ενδιαφερεσαι, για να μπορεσουμε πιο ευκολα να σε βοηθησουμε.
Φιλικα
Γιαννης.
''Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.''...Blackbird.

Αποσυνδεδεμένος Progster

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #384 στις: Μάιος 26, 2011, 09:43:01 πμ »
Καλημέρα σε όλους!
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Glycine και θα ήθελα να μάθω αν πέρα απο τον AD στο Κολωνάκι που ξέρω και ενα κατάστημα στην στοά Φέξη που επίσης ξέρω ότι τα εμπορεύεται αν υπάρχει και άλλο κατάστημα στην Αθήνα με Glycine.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #385 στις: Μάιος 26, 2011, 11:15:26 πμ »
Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός Glycine και θα ήθελα να μάθω αν πέρα απο τον AD στο Κολωνάκι που ξέρω και ενα κατάστημα στην στοά Φέξη που επίσης ξέρω ότι τα εμπορεύεται αν υπάρχει και άλλο κατάστημα στην Αθήνα με Glycine.

Προς το παρον αυτα τα δυο ειναι, δεν υπαρχουν αλλα.

Φιλικα,
Watch-Collector

«Η Δημοκρατια μας αυτοκαταστρεφεται διοτι κατεχρασθη το δικαιωμα της ελευθεριας και της ισοτητας, διοτι εμαθε τους πολιτες να θεωρουν την αυθαδεια ως δικαιωμα, την παρανομια ως ελευθερια, την αναιδεια του λογου ως ισοτητα και την αναρχια ως ευδαιμονια».

Αποσυνδεδεμένος Progster

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #386 στις: Μάιος 26, 2011, 11:56:42 πμ »
Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση!

Αποσυνδεδεμένος makfil

• 46mm case
  • Αθήνα
    • Προφίλ
« Απάντηση #387 στις: Μάιος 26, 2011, 01:20:47 μμ »
Καλημέρα σε όλους!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπάρχει και ο Άρης Μίχας στο Μενίδι (2445476) www.michas-watches.gr
Sub 16613 LN

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #388 στις: Μάιος 26, 2011, 01:59:27 μμ »
Υπάρχει και ο Άρης Μίχας στο Μενίδι (2445476) www.michas-watches.gr

Πολυ σωστα Μακη, στις εσω-πλα'ι'νες προθηκες!
Απλως δεν αναφερθηκα παραπανω, μιας και ζητηθηκαν καταστηματα στην Αθηνα...

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος Progster

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #389 στις: Μάιος 26, 2011, 02:11:12 μμ »
Ναι έχεις δίκο ανέφερα Αθήνα οπότε σωστά και έμεινες στα 2 καταστήματα αλλά θα ενδιαφερόμουν είναι αλήθεια και για καταστήματα άλλων περιοχών που εντάσσονται στον νομό Αττικής.
Ευχαριστώ και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος K2LINOS

• 46mm case
    • Προφίλ
Εμπειρια απο πασιγνωστο καταστημα στην Θεσ/κη
« Απάντηση #390 στις: Ιούνιος 03, 2011, 09:41:21 μμ »
Θα ηθελα να μοιραστω μια ασχημη εμπειρια που ειχα απο παρα πολυ γνωστο καταστημα ρολογιων στην Θεσ/κη >:( >:( >:( >:(
Μετα απο αγορα 2 ρολογιων και χρυσαφικων αρραβωνα απο εκει ξανα πηγα πριν απο μερικες ημερες μαζι με τον κουμπαρο μου ωστε να δω ρολοι για τον κουμπαρο μου(Hamilton το οποιο μαλιστα πηρε επιτοπου,με καλη εκπτωση) και εγω ενδιαφερθηκα για το Oris Col Moschin.Οταν ρωτησα ποσο εκανε,μου ειπε οτι επειδη δεν ηρθε ακομα Ελλαδα δεν ηξερε σιγουρα τιμη(αυτο ηταν αληθεια γιατι το δευτερο καταστημα που θα αναφερω αργοτερα μου ειπε το ιδιο) θα ρωτουσε και θα μου ελεγε.Μετα απο 2 μερες μου ειπε τιμη και εκπτωση.Τιμη 3850 και θα μου το αφηνε αποκλειστικα και καλα για μενα,χωρις να το πω πουθενα,3000!!!!!!!!!!Φιλικη τιμη!!!!
Βεβαια εγω εψαξα και αλλου γιατι ετσι ειμαι γενικα οταν θελω να αγορασω κατι,υπερβολικα σπαστικος και πιεστικος!!!!Ειδικα για αγορα ρολογιου και αυτοκινητου θα παρω 100 τηλ/να και θα περασω απο το καταστημα αλλες 100 φορες!!!
Μετα απο προταση αλλου καταστηματος στην Αθηνα,απο μελος του φορουμ,εμαθα το εξης!!!!Το ρολοι κοστιζει 3200 ευρω και με την εκτωση μου το αφησε 2300!!!!!!!!!!!!!!!Πραγματικα τρελλαθηκα οταν το ακουσα!!!Και το καταστημα στην Αθηνα με ακουσε πρωτη φορα και μαλιστα τηλεφωνικα!!!!!Και οταν ηρθε το ρολοι,πριν απο μερικες μερες με θυμηθηκε και με πηρε τηλ/νο μηπως ακομα ενδιαφερομαι!!!!
Το μονο που εχω να πω ειναι οτι πραγματικα λυπαμαι για καθε ευρω που τους εδωσα!!!!!!!!
Οποιος θελει να μαθει πιο καταστημα ειναι μπορω να στειλω pm αν και νομιζω σχεδον ολοι το καταλαβατε
Fortis B42 Black titanium-Sinn U2-Seiko kinetic- Ingersoll-PAW 1500GB-GW-5000B-1JR-Pam 312-Steinhart limited silver edition-Casio Frogman-GWF-1000-Longines Legend Diver-Ω Planet ocean 45,5mm-Breitling-Seawolf-Benarus Megalodo-GPR-b1000-🍎watch 4-Vostok energia bronze-GF-1000-Seiko zimbe srpa47j1

Αποσυνδεδεμένος stavros n.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #391 στις: Ιούνιος 08, 2011, 03:59:55 μμ »
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το πολύ αξιόλογο forum!Eίμαι μέλος εδώ και ένα χρόνο περίπου και ομολογώ οτι απο τις δημοσιεύσεις σας με έχετε βοηθήσει να μάθω πολύ χρήσιμες πληροφορίες για το χώρο της υψηλής ωρολογοποιίας.Δεν είχε παρουσιαστεί η ανάγκη να γράψω μέχρι σήμερα επειδή θεωρούσα οτι στην αγορά ρολογιού υπάρχουν κάποιοι κανόνες που ακολουθούνται απο τα μαγαζιά που δραστηριοποιούνται στο χώρο.Ο λόγος που κάνω σήμερα το πρώτο μου post  είναι ο απίστευτος εκνευρισμός που μου προκάλεσε μία αγγελία στην ιστοσελίδα πολύ γνωστού μαγαζιού το οποίο 'εχει αναφερθεί πολλές φορές σε αυτόν τον χώρο, ασχολείται με μεταχειρισμένα ρολόγια και βρίσκεται στο Κολωνάκι.
Πρίν ένα χρόνο περίπου είχα παει στο εν λόγω  μαγαζί γιατί ενδιαφερόμουν για ένα panerai που έδινε.Επειδή έχω ένα Omega speedmaster automatic date το οποίο θα παροπλιζόταν του πρότεινα να γίνει ανταλλαγή και να πληρώσω τη διαφορά.Ο υπεύθυνος εκεί άρχισε να λέει οτι δεν είναι δημοφιλές μοντέλο,οτι θα έχει προβλημα να το δώσει, οτι η διάμετρος του δεν ήταν στη "μόδα" (37 mm) κτλ οπότε στο τέλος προσφέρθηκε να το κρατήσει για 600 ευρω.Δεν συμφώνησα και δεν προχώρησε η ανταλλαγή.
Μπαίνωντας σήμερα στο site του παρατηρώ με μεγάλη μου έκπληξη οτι πουλάει ακριβώς το ίδιο ρολόι 3 χρόνια παλαιότερο απο το δικό μου 1299 euro τη στιγμή που ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ το είχα αγοράσει το 2005 1350 euro.Nα σημειωθεί οτι το ρολόι μου ήταν σε άψογη κατάσταση,(το βγάζω ακόμα και όταν πλένω τα χέρια μου για να μην έρθει σε επαφή με το νερό) και 6 μήνες πριν σκεφτώ να κάνω την ανταλλαγή το είχα δώσει στην Οmega για σέρβις και γυάλισμα οπότε το ρολόι ήταν σε κατάσταση βιτρίνας.
Μπήκα στη διαδικασία να γράψω αυτο το post προκειμένου τα μέλη να  είναι πολύ προσεκτικά στις αγοραπωλησίες!

φιλικά
stavros

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #392 στις: Ιούνιος 08, 2011, 07:26:01 μμ »
   Σταύρο καλωσόρισες. Αυτό που περιγράφεις είναι δυστυχώς κανόνας στις αγοροπωλησίες τέτοιου είδους. Τα ίδια αντιμετώπισα κι εγώ θέλοντας να δώσω ένα Broad Arrow για ένα 112. Γι'αυτό συμφέρει πάντα να πουλάς ο ίδιος το ρολόι σου και μετά να τους "πεθαίνεις" στα παζάρια  ;) ;D

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος stavros n.

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Ιούνιος 10, 2011, 05:18:21 μμ »
Σε ευχαριστώ πολυ Γιάννη και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και για έναν επιπλέον λόγο!Επειδή το ρολόι που φοράμε είναι πολύ προσωπικό αντικείμενο,όταν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί να το ανταλλάξουμε ή να το πουλήσουμε θέλουμε να δούμε και να εγκρίνουμε αυτόν που θα το πάρει για να είμαστε σίγουροι οτι θα του φέρεται καλά όπως ο πατέρας που γνωρίζει αυτόν στον οποίο θα εμπιστευτεί την κόρη του!!Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν χρειαζόταν να πουλήσω το ρολόι μου να το δώσω και πιο φτηνά σε καποιον που θα καταλάβαινα οτι θα το εκτιμούσε και θα το πρόσεχε και όχι σε έμπορο που το παίζει ειδικός και θέλει να σε κοροιδέψει.
Οσον αφορά κάποιους εμπόρους θα πρέπει να καταλαβουν οτι ο κόσμος έχει ξυπνήσει χάρη σε τέτοιες ιστοσελίδες και οτι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτά που κάνουν γιατι αρχίζουμε  να οργανωνόμαστε  και να  δημιουργούμε καταναλωτική συνείδηση!Καιρός να αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα να επιβιώσουν αυτοί που πραγματικά αξίζουν!

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Ιούλιος 02, 2011, 09:00:58 μμ »
Εχετε να προτεινετε καποιο η καποια μαγαζια στη Ζακυνθο,να παω να χαζεψω μιας και θα μαι εκει μια εβδομαδα?Ισως παιξει και καμια αγορα,θα δειξει :D

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Ιούλιος 02, 2011, 09:27:15 μμ »
Άμα θες καμιά παραλία Στέργιο κάτι γίνεται  ;D

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Ιούλιος 02, 2011, 09:28:34 μμ »
Χαχαχα παραλιες και Ζακυνθος ειναι ενα και το αυτο,μαγαζια ψαχνουμε :D

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Ιούλιος 02, 2011, 09:29:58 μμ »
Έχουμε μέλος από Ζάκυνθο,αυτός μπορεί να σου πει.

• Tourbillion
  • 8/10/08 - 21/12/08
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Ιούλιος 03, 2011, 01:03:40 πμ »
Χαχαχα παραλιες και Ζακυνθος ειναι ενα και το αυτο,μαγαζια ψαχνουμε :D

Μικρε, εμενα θα ρωτας...  ;D
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ και ΚΥΒETOΣ (στο κεντρο της πολης), ειναι τα πιο γνωστα και αξιολογα.

Καλο ταξιδι!

Φιλικα,
Αρης

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Ιούλιος 03, 2011, 04:50:55 πμ »
Ευχαριστω πολυ!Θα περασω σιγουρα για μπανιστηρι :D