Αποστολέας Θέμα: LONGINES LEGEND DIVER  (Αναγνώστηκε 134766 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
Απ: LONGINES LEGEND DIVER
« Απάντηση #240 στις: Αύγουστος 28, 2016, 12:41:14 μμ »
Αν μπορεις αγόρασε το!!! Δεν υπάρχουν αρνητικά πλην του γεγονότος ότι δεν ειναι in house η μηχανή του, αλλά όμως έχει πολλή καλή χρονομετρία (+3 δευτερόλεπτα το δικό μου). Πανέμορφο ρολόι και πάει με όλα τα λουριά

Αποσυνδεδεμένος DIMITRIS-MILANO

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #241 στις: Αύγουστος 28, 2016, 12:48:37 μμ »
Ή μηχανή από ότι διάβασα είναι απίστευτα αξιόπιστη μιλάμε για την ETA 2892-2 που θεωρείτε powerhouse. Το μόνο που διαβάζω και με ανησυχεί είναι ότι διαβάζω ότι φαίνεται λίγο στο χέρι, πράγμα που θεωρώ αδιανόητο για 42αρι ρολόι. Κατά τα άλλα εμφανισιακά είναι πραγματικά το μόνο ρολόι που με ενθουσιάζει σε αυτή τη κατηγορία τιμής

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Be plural, like the Universe
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος capt-dim

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #242 στις: Αύγουστος 28, 2016, 12:53:09 μμ »
... δεν το είχα ποτέ ... αλλά το ξέρω αρκετά καλά το ρολόι ... μιας και το είχαν και έχουν αρκετά παιδιά από εδώ μέσα ....

προσωπικά μου αρέσει πολύ .... και θα το ήθελα στην συλλογή μου ... !!!!

το best seller της Longines ... εμβληματικό ρολόι ... μια καλή επανέκδοση  με μοντέρνο ρετρό χαρακτήρα ... τα κάνει όλα ... και πάει με όλα ...!!!!

θα παίζεις και με πολλά λουράκια μιας και του ταιριάζουν απίστευτα ....!!!!

οπωσδήποτε θα πρέπει να το δοκιμάσεις και να το δεις απο κοντά ....
κάθεται κάπως περίεργα σε μερικούς καρπούς ... δεν μου αρέσουν κάπως τα λεπτά μακρυά lugs που έχει ... δεν μου αρέσει το ΟΕΜ λουρί του .... δεν μου αρέσει που το κρυσταλλο του έχει 600 ευρώ ....!!!!

εδώ μερικές πρόσφατες συγκριτικές φωτο μου δίπλα σε moonwatch .... να πάρεις μια ιδέα ....  ;D

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #243 στις: Αύγουστος 28, 2016, 01:00:40 μμ »
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχω πειστεί και θα πάω για το ρολόι με το που γυρίσω από τις διακοπές

www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #244 στις: Αύγουστος 28, 2016, 01:05:43 μμ »
Εξαιρετικό, απλα λιγο ρετρό για τα γούστα μου (το ειχα και το έδωσα)

Sent from my iPad using Tapatalk
Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος physioman

• 46mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #245 στις: Αύγουστος 28, 2016, 01:09:51 μμ »
Το εχω 4 χρόνια και δεν το εχω βαρεθεί ακόμα!!! Ειναι ρολόι που θα το φοράς και μετά απο 40 χρόνια. Ποιοτικό και βίνταζ!! Μ'αρεσει με μαύρο λουρί και κλωστή στο αμμώδες χρώμα της λουμινόβα. Το κρύσταλλο ξεπροβάλει έξω απο την κάσα και το κάνει ακόμα πιο ωραίο!!

Αποσυνδεδεμένος chris5

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #246 στις: Αύγουστος 28, 2016, 01:10:09 μμ »
Φορεσε το οπωσδηποτε στο χερι σου.
Το ειχε ο αδερφος μου.
Οντως καθεται λιγο περιεργα σε μερικους καρπους.
Στον δικο μου καθοταν καλα αλλα οπως προειπωθηκε σε ΕΜΕΝΑ φαινοταν λιγο.
Προς θεου δεν μειωνω την αξια του σαν ρολοι γι'αυτο εγραψα και με κεφαλαια την λεξη "εμενα".
"Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει..." - Θουκυδίδης (460-398 π.Χ.)

Αποσυνδεδεμένος georges

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #247 στις: Αύγουστος 28, 2016, 01:18:21 μμ »
Από τις φωτό είχα ψηθεί να το πάρω πριν κάποια χρόνια. Όταν πήγα να το δοκιμάσω, η μαγεία χάθηκε. Δεν ξέρω ακριβώς το γιατί, αλλά γενικά δεν μου έκατσε...

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ  = ΔΩρητής ΡΟλογιών

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #248 στις: Αύγουστος 28, 2016, 01:21:42 μμ »
Το είχα. Εξαιρετικό ρολόι. Φοριέται με τα πάντα. Παίρνει κάθε λουρι που υπάρχει και του πάνε τα πάντα.

Μονο αρνητικό το ότι μαζεύει ευκολα hairlines λόγω γυαλισμενης επιφάνειας.

Θέλει μια σχετική προσοχή ή capecod συχνά.

Δεν θα το χαρακτήριζα δυτη πάντως με την κλασική έννοια το ρολόι. Είναι βινταζοδυτης βέβαια και με πολύ καλά χαρακτηριστικά αλλά δεν είναι σκληρός δυτης για καταπόνηση.

Στα λεφτά του δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο
Γαυρος οπαδος....

Αποσυνδεδεμένος batman1345

• Tourbillion
  • Δημήτρης
    • Προφίλ
« Απάντηση #249 στις: Αύγουστος 28, 2016, 01:22:54 μμ »
Για μένα το πιο κ@υλα caseback που φοράει ρολόι από γνωστές εταιρίες του χώρου ( είναι μερικές microbrand που έχουν βγάλει μερικά απίστευτα ) ενώ το είχαν και έχουν τόσα παιδιά από το φόρουμ ποτέ δεν το είδα από κοντά... Αλλά λόγω ότι είναι στα 1500€ καινούργιο έχω ακούσει το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου... Αλλά σαν τελευταία αγορά... προηγούνται άλλα πρώτα... το μοναδικό που με χαλάει λίγο είναι ο δείκτης της ώρας...

Sent from my Huawei P8 using Tapatalk

Panerai is not just a watch... It's a lifestyle!

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #250 στις: Αύγουστος 28, 2016, 01:45:51 μμ »
Πάντως Σύμφωνω απόλυτα ότι είναι κάσα που φοριέται με τα πάντα και πάντα. Θέλω ένα ρολόι να αντέχει νερά και κάποια ψιλό reckless συμπεριφορά και να φοριέται με κουστούμι. Δεν έχω βρει άλλο που να με ενθουσιάζει τόσο.

www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος agelosSoul

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #251 στις: Αύγουστος 28, 2016, 02:15:14 μμ »
Ή μηχανή από ότι διάβασα είναι απίστευτα αξιόπιστη μιλάμε για την ETA 2892-2 που θεωρείτε powerhouse. Το μόνο που διαβάζω και με ανησυχεί είναι ότι διαβάζω ότι φαίνεται λίγο στο χέρι, πράγμα που θεωρώ αδιανόητο για 42αρι ρολόι. Κατά τα άλλα εμφανισιακά είναι πραγματικά το μόνο ρολόι που με ενθουσιάζει σε αυτή τη κατηγορία τιμής

Το ρολοι φοραει eta 2824-2 με κωδικο L633 και οχι 2892-2 που ειναι η L619, χωρις αυτο να ειναι κατι αρνητικο.Ισα ισα για πιο σκληρη χρηση η 2824-2 θεωρειται καλυτερη μηχανη.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #252 στις: Αύγουστος 28, 2016, 02:22:37 μμ »
Το ρολοι φοραει eta 2824-2 με κωδικο L633 και οχι 2892-2 που ειναι η L619, χωρις αυτο να ειναι κατι αρνητικο.Ισα ισα για πιο σκληρη χρηση η 2824-2 θεωρειται καλυτερη μηχανη.

πολυ σωστες παρατηρησεις, ευχαριστω πολυ.
www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος Stratos

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #253 στις: Αύγουστος 28, 2016, 03:07:18 μμ »
Πολύ ωραίο ρολόι αλλά έχω ίδια άποψη-εμπειρία με το Γιώργο...

Από τις φώτος το θέλησα, από κοντά μου φάνηκε τελείως άλλο ρολόι.
Σε μικρούς καρπούς φαίνεται "ξένο".

Επίσης έχει ακριβύνει πολύ.
Αν δεν κάνω λάθος έχει αρχική κοντά στα 1700.

Επειδή μου φαίνεσαι άνθρωπος που φοράει ένα ρολόι και ξεχνάει να το βγάλει και έχεις δηλώσει πως το grail σου είναι το Hulk.
Μήπως να δώσεις το 216570, να βάλεις και τη διαφορά του LLD και να πας για Hulk που είναι καθημερινό, πάει με όλα και είναι και δύτης?
Παράθεση από: blackbird
Αμήν. Αντικείμενα είναι γαμώτο μου. Όχι άνθρωποι για να τα θρηνούμε.
Το φόρεσες, το χάρηκες, άμε στο διάλο τώρα.

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #254 στις: Αύγουστος 28, 2016, 03:14:07 μμ »
Όχι αυτο δεν θα το έκανα με τίποτα. Το Hulk ειναι μικρό στο χέρι μου (περισσότερο σαν αίσθηση μετα απο χρονια με μεγάλα ρολόγια και λιγότερο αντικειμενικά ). Κατα συνέπεια οτιδήποτε κάτω απο 42 εχει αποκλείστει. Η λογική ειναι να μην φοράω καθημερινά το Rolex σε Αθήνα κα αεροδρόμια και γενικά μη ελεγχόμενους χώρους. Με απλά λόγια ψάχνω ενα δεύτερο ρολοι που στην ουσία ειναι τρίτο καθώς το Speedy reduced λόγω hesalite δεν μπορεί να παίξει. Την λίστα συμπληρώνουν το Oris 65, Sinn U1 , ίσως κάποιο fortis, Doxa αλλα και το zodiac Seawolf . Απο όλα μονο το lld και το Seawolf άντε και το Sinn φοριούνται αξιοπρεπώς με κοστούμι........είμαι πολύ puzzled

www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος Aris2176

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #255 στις: Αύγουστος 28, 2016, 03:33:54 μμ »

Πολύ ωραίο ρολόι αλλά έχω ίδια άποψη-εμπειρία με το Γιώργο...

Από τις φώτος το θέλησα, από κοντά μου φάνηκε τελείως άλλο ρολόι.
Σε μικρούς καρπούς φαίνεται "ξένο".

Επίσης έχει ακριβύνει πολύ.
Αν δεν κάνω λάθος έχει αρχική κοντά στα 1700.

Επειδή μου φαίνεσαι άνθρωπος που φοράει ένα ρολόι και ξεχνάει να το βγάλει και έχεις δηλώσει πως το grail σου είναι το Hulk.
Μήπως να δώσεις το 216570, να βάλεις και τη διαφορά του LLD και να πας για Hulk που είναι καθημερινό, πάει με όλα και είναι και δύτης?

Η retail εχει φτάσει στα 1900 ευρω.

Watches; I am not an addict. I can stop any time I want to...

Αποσυνδεδεμένος exDIVER600

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #256 στις: Αύγουστος 28, 2016, 03:52:30 μμ »
Όχι αυτο δεν θα το έκανα με τίποτα. Το Hulk ειναι μικρό στο χέρι μου (περισσότερο σαν αίσθηση μετα απο χρονια με μεγάλα ρολόγια και λιγότερο αντικειμενικά ). Κατα συνέπεια οτιδήποτε κάτω απο 42 εχει αποκλείστει. Η λογική ειναι να μην φοράω καθημερινά το Rolex σε Αθήνα κα αεροδρόμια και γενικά μη ελεγχόμενους χώρους. Με απλά λόγια ψάχνω ενα δεύτερο ρολοι που στην ουσία ειναι τρίτο καθώς το Speedy reduced λόγω hesalite δεν μπορεί να παίξει. Την λίστα συμπληρώνουν το Oris 65, Sinn U1 , ίσως κάποιο fortis, Doxa αλλα και το zodiac Seawolf . Απο όλα μονο το lld και το Seawolf άντε και το Sinn φοριούνται αξιοπρεπώς με κοστούμι........είμαι πολύ puzzled

Για τη χρήση που το θέλεις & σε αυτό το budget, τα LLD & ORIS65 είναι εξίσου καλές εναλλακτικές.
Το είχα & εγώ αρκετό καιρό το LLD, τώρα το έχει αποκτήσει ένας συμφορουμίτης.
Του κάνουν σχεδόν όλα τα λουριά, κατά γενική ομολογία το χειρότερο λουρί είναι το...δικό του :lol:
Δές τα και τα δύο (LLD & 65) και πάρε όποιο σου κάνει "κλικ".
Το LLD είναι 42-άρι με αρκετά μεγάλο lug to lug, το 65 είναι 40-άρι, αλλά λόγω λεπτής κάσας και λεπτού bezel φαίνεται μεγαλύτερο.
Θεωρώ ότι οποιοδήποτε από τα δύο επιλέξεις, δε θα χάσεις :up:

Sent from my i-phone, using my fingers

Αποσυνδεδεμένος karteo

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #257 στις: Αύγουστος 28, 2016, 03:53:12 μμ »

Η λογικη να μη φορας το ρολεξ σε Αθήνα και αεροδρόμια και γενικά μη ελεγχομενους χώρους, επέτρεψε μου να σου πω πως είναι παραδοξη για μένα. Δεν είμαστε μπογκοτα και δεν υπάρχει κανένας τέτοιος φόβος.

Φόρα το άφοβα. Αν πάλι θέλεις να πάρεις ένα ρολόι καθημερινό και παντως καιρού και τα πάντα όλα, δες και στις αγγελίες του φόρουμ όπου θα βρεις ενδιαφέροντα πράγματα

Το lld εξαιρετικό ρολόι αλλά αν θες κάτι μεγάλο στον καρπό σου, δεν σου κάνει.
Γαυρος οπαδος....

• 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #258 στις: Αύγουστος 28, 2016, 04:07:18 μμ »
Χρησιμοποιώ πολύ μέτρο και λεωφορείο. Επισης περπατάω μόνος μου , τηνς ανηψιας μου πήραν προχτές το iPhone στο κέντρο της Αθήνας αφού πρώτα με απειλή μαχαιριού την υποχρέωσαν να κάνει factory restore....

www.rolexmagazine.com

Αποσυνδεδεμένος Johnny

• Tourbillion
  • Ειναι εκει ο Μπεμπης;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #259 στις: Αύγουστος 28, 2016, 04:09:24 μμ »
Οταν λες ελεγχόμενους χώρους τι εννοεις;