Φίλοι μου θα προσπαθήσω να εξηγήσω το θέμα με απλά λόγια γιατί κι εγώ παιδευόμουν και τελικά ήταν απλό. Και αφού το κατάφερα εγώ, που δεν είμαι καλός στους υπολογιστές, σίγουρα θα το καταφέρετε όλοι
Πρώτα πάτε πχ στο
www.imageshack.us και το κάνετε "προσθήκη στα αγαπημένα" για να το έχετε εύκαιρο.
Όταν λοιπόν γράφετε μια απάντηση στο φόρουμ και θέλετε να ανεβάσετε φωτογραφία κάνετε τα εξής.
Πήγαινετε στον "υπολογιστή μου" ή "στην επιφάνεια εργασίας" και άνοιξτε άλλον έναν internet explorer
Επιλέξτε από τα αγαπημένα το
www.imageshack.us Ετσι θα έχετε δύο σελίδες ανοικτές, την απάντηση στο φορουμ και το imageshack
Στο imageshack η σελίδα που θα σας ανοίξει θα είναι έτσι
Θα πατήσετε αρ. κλικ στο "Browse" και θα σας ανοίξει ένα πινακάκι του υπολογιστή σας όπου θα βρείτε και θα επιλέξετε με διπλό κλικ τη φωτο που θέλετε να ανεβάσετε. Μόλις την επιλέξετε θα κλείσει μόνο του το παράθυρο και θα δείτε την ονομασία της φωτο υπο μορφή αρχείου στο παραλληλόγραμμο.
Πρίν την φορτώσετε θα πάτε στο "resize image" θα κάνετε κλικ στο τετραγωνάκι και θα επιλέξετε 800επι600 ή 640επί480 ή όποιο μέγεθος θέλετε.
Τώρα θα πατήσετε το "start upload"
Θα αρχίσει να φορτώνει το αρχείο
Τότε το πρόγραμμα θα αλλάξει μόνο του σελίδα και θα δείτε αυτό
Πάτε στο 4ο παραλληλόγραμμο(αυτό που γράφει
Forum Code), αριστερό κλικ γίνεται μπλέ, πατάτε δεξί κλικ και "αντιγραφή".
Πάτε στην σελίδα της απάντησης και στο σημείο που θέλετε, δεξί κλικ και "επικόλληση"
Θα εμφανιστεί η φωτογραφία σας υπό μορφή αρχείου.
Επιλέξτε προεπισκόπηση και θα την δείτε κανονικά όπως θα εμφανιστεί στην απάντησή σας.
Αν είναι μεγάλη ή μικρή, σβήστε την και επανέλαβετε την διαδικασία με την ανάλογη ρύθμιση στην αρχική σελίδα του imageshack στο "resize image"
Ίσως τα παραείπα αναλυτικά, όμως δεν ξέρω που μπορεί να κολλάει ο καθένας
Ελπίζω να βοήθησα...
Φιλικά Γιάννης