η ερωτηση της ψηφοφοριας ειναι σαφης
ποιο σας αρεσει πιο πολυ?
η μηχανη δεν εχει να κανει με την ομορφια του ρολογιου,εκτος και εαν ειχαμε καποιο Lange με open back 
Οχι φιλε Γιωργο,
Ο μηχανισμος ειναι αναποσπαστο κομματι του ρολογιου και βασικο κριτηριο επιλογης, οποτε ολα εχουν σημασια κι ας μην ειναι ορατος...
Διαφορετικα θα μπορουσαμε να αναφερθουμε σε πολλες εταιριες του χωρου -οπως και σε αλλες των οποιων οι δραστηριοτητες 'αγγιζουν' και το ρολο'ι', ακομη και απο 'απιθανες' χωρες προελευσης- που καποια μοντελα τους -τοσο απο θεμα αισθητικης, οσο και απο ποιοτητας κατασκευης ή και αξιοπιστιας μηχανισμου- μπορουν ή εχουν σιγουρα κατι να πουν!...
Εαν με ρωτας ποια απο τις δυο εταιριες μου αρεσει ή εκτιμω περισσσοτερο, θα σου πω αναμβιβολως η
'SINN'!Σε μια ομως επιλογη για το ποιο ρολο'ι' μου αρεσει και νιωθω ομορφα φορωντας το στο χερι, δεν μπορω να αποκλεισω ή μη λαβω σοβαρα υποψιν μου το μηχανισμο, αφου η επιλογη ενος
quartz -οσο και να μου αρεσε το μοντελο- θα ηταν απλως 'ψευδαισθηση', δε θα με εκανε να νιωθω ανετα μαζι του και τελικα δε θα με ευχαριστουσε ποτε...
μπορεσα να δω και να φορεσω το anonimo millemetri/militare οπως και αρκετα αλλα μοντελα τους
ειδικα σε τοσο μεγαλη διαφορα χρηματων που παιζεις απεναντι απο μια πανεραι...... 
εαν δεν ριξουν το "κασε" τους ,οπως εκανε η Laco,δεν βλεπω μελλον
4250$ για μια selita!!!!ουτε καν ΕΤΑ!
Η laco εριξε το squad απο τα 1200 στα 550 και μετα στα 450-490.ετσι μιλαμε ... 
Συμφωνω απολυτα!

Φιλικα,
Αρης