Αποστολέας Θέμα: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?  (Αναγνώστηκε 194549 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?
« Απάντηση #180 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 10:36:47 πμ »
δεν μπορω να καταλαβω κουβεντες για ρεπλικα ρολογια απο παλια μελη σε φορα ωρολογοποιιας  ???

Ε ναι, ο άνθρωπος τώρα ξεκινάει. Να τον αφήσουμε να πάρει το στραβό το δρόμο;  =)

Vag, ξαναδές το link που παρέθεσα μερικά post πιο πίσω: "Swiss μέχρι 500 ευρώ". Υπάρχει και αντίστοιχο μέχρι 1000 €".

Αποσυνδεδεμένος vassilis

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 10:41:37 πμ »
anyway το site και η ρεπλικες που πουλαει πως σας φενοντε ?http://www.nicecopy.cn/VACHERON-CONSTANTIN_C18965/

απλα φιλε μου τα συγκεκριμενα που αναφερεις δεν ειναι vc οποτε οταν το δει καποιος ο οποιος ξερει λιγο απο vc θα καταλαβει οτι φορας ψευτικο ρολοι και ισως νιωσεις λιγο αμηχανα για να το πω κομψα  ;) ειναι οπως ηπαν και παραπανω σαν να εχεις παρει μια κακια αντιγραφη απο ferari και να ειναι και σε ολα τα αλα επισης κακιστη γιατι τα συγκεκριμενα μονο vc frankestain μπορεις να τα πεις :o

φιλικα
vassilis

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #182 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 10:48:02 πμ »
απλα φιλε μου τα συγκεκριμενα που αναφερεις δεν ειναι vc οποτε οταν το δει καποιος ο οποιος ξερει λιγο απο vc θα καταλαβει οτι φορας ψευτικο ρολοι και ισως νιωσεις λιγο αμηχανα για να το πω κομψα  ;) ειναι οπως ηπαν και παραπανω σαν να εχεις παρει μια κακια αντιγραφη απο ferari και να ειναι και σε ολα τα αλα επισης κακιστη γιατι τα συγκεκριμενα μονο vc frankestain μπορεις να τα πεις :o

φιλικα
vassilis

ok παιδια thnx για την βοηθεια !! Το μετανιωσα παντελως να πω την αληθεια  :P

Αποσυνδεδεμένος blackbird

• Tourbillion
  • Θεσσαλονίκη
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 10:56:04 πμ »

ok παιδια thnx για την βοηθεια !! Το μετανιωσα παντελως να πω την αληθεια  :P

Mην ανησυχείς. Ουδείς γεννήθηκε παντογνώστης.
Και καλύτερα που αναδείχθηκε πάλι το θέμα, για να το βλέπουν τίποτα αδαείς που μας διαβάζουν, πριν γίνουν και εκείνοι θύματα.

Φιλικά
Δημήτρης

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 11:11:56 πμ »
δεν μπορω να καταλαβω κουβεντες για ρεπλικα ρολογια απο παλια μελη σε φορα ωρολογοποιιας  ???
Κάποιος πρέπει να  εξηγήσει στον άνθρωπο πού μπορεί να μπλέξει.

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #185 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 11:57:50 πμ »
Κάποιος πρέπει να  εξηγήσει στον άνθρωπο πού μπορεί να μπλέξει.
+1000 ;)

Αποσυνδεδεμένος kohran

• Just Registered
  • 42mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:16:21 μμ »
Δεν μπορω να καταλαβω τη ματαιοδοξια μερικων ανθρωπων. Τι προσπαθουν να πετυχουν φορωντας μια ρεπλικα?

Είναι ακριβώς όπως το λες. Ματαιοδοξία και τίποτα παραπάνω. Όσο για τις δικαιολογίες του τύπου "μου αρέσει καλύτερα το design του τάδε ακριβού ρολογιού" απλά δεν στέκουν γιατί η replica δεν είναι το ρολόι αυτό. Δεν είναι αυτό που σου αρέσει και θαυμάζεις. Είναι ένα μάτσο κάκιστης ποιότητας υλικά τα οποία έχουν ενωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με κάτι. Υπάρχει περίπτωση ποτέ να εξαπατήσεις τον εαυτό σου με ένα τέτοιο κακέκτυπο; Δεν νομίζω, να εξαπατήσεις κάποιους αδαείς όμως μπορείς. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος να το αποκτήσεις.

Δεν κατακρίνω τον φίλο Vag, γενικά περί της φιλοσοφίας της replicas μιλάω.       

Αποσυνδεδεμένος Alitalia

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Αύγουστος 27, 2011, 10:14:34 μμ »
Καλησπερα, θα προσθεσω κι εγω την γνωμη μου περι των απομιμησεων ρολογιων και γενικοτερα συμφωνω με τον προηγουμενο που ειπε καποια σωστα πραγματα, τωρα οσοι παιρνουν τετοιου ειδους πραγματα (απομιμησεις) ειναι κομπλεξικοι  κι οτι δεν αξιζουν ουτε σεντ.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Αύγουστος 29, 2011, 08:59:16 πμ »
ειχα ασχοληθει και εγω λιγα χρονια με ρεπλικες!μπορω να πω οτι εχουν βελτιωθει σε ποιοτητα αλλα μακρια!!!!!ψευτικα ρολογια!αλλο να παιρνεις ενα γνησιο!αλλη χαρη!εντελως!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kemosabe

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 12:22:56 μμ »
Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα κάποιος φίλος μου αγόρασε αυτό το ρολόι http://www.emarket.gr/item-34080839-e-%20BREITLING%20BENTLEY%2049mm%20VALJOUX%207750

γνωρίζοντας πως είναι ρέπλικα. Θέλει να μάθει σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά του είναι όπως τα αναφέρει ο πωλητής αν το ρολόι αξίζει τα λεφτά του. Ευχαριστώ πολύ και καλώς σας βρήκα.

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 12:28:47 μμ »
Eδωσε 330 για μια ρεπλικα?Οπως λεει φοραει Valjoux 7750 η οποια μονη της εχει τα διπλασια χρηματα.Ελεος,κινεζια πρωτη.

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 12:31:25 μμ »
με 330 ευρω επαιρνε γνησιο ρολοι αλλης μαρκας και οχι κινεζικο!απατη!ελεος!παλια ειχα ασχοληθει και εγω με ρεπλικα!μακρια!

Αποσυνδεδεμένος Di@bolic

• 44mm case
  • Ανταλλάζω κρασί 35 ετών με αντίστοιχης αξίας ρολόι
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Νοέμβριος 07, 2011, 05:40:32 μμ »
Επειδή και εγώ κάποτε είχα πάρει ρολόι Ρέπλικα από τον συγκεκριμένο πωλητή ξέρω ότι τα ρολόγια του δεν φοράνε την ελβετική Valjoux αλλά την ασιάτικη.

Απλά μακριά. Μπορεί να είναι καλό οπτικά και να μην ξεχωρίζει εύκολα αλλά οι βίδες κλπ και ειδικά σε Panerai χαλαρώνουν πολύ εύκολα.
Καλύτερα ένα Marina Militare ή κάτι παρόμοιο παρά αυτα.
Hitech Πόντιος!

Newsposter and Moderator @ www.myplaisio.gr

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 03:25:47 μμ »
ειδα σημερα ενα γνωστο μου να φοραει το ομεγκα planet ocean 45mm.μολις το ειδα επαθα πλακα!μου ειπε οτι ειναι ρεπλικα!μολις ειχα βγει απο το μαγαζι οπου το ειχα δοκιμασει!τρομερη ομοιοτητα μπορω να πω και πολυ καλη ποιοτητα η ρεπλικα!ο φιλος μου ειπε αφου δεν μπορει να το παρει καινουργιο με 2500ευρω γιατι να μη το χαρει ως αντιγραφο?μηπως υπαρχει μια δοση αληθειας?γιατι αν αρεσει σε καποιον το design να μη το χαρει αλλιως?ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 04:40:03 μμ »
ειδα σημερα ενα γνωστο μου να φοραει το ομεγκα planet ocean 45mm.μολις το ειδα επαθα πλακα!μου ειπε οτι ειναι ρεπλικα!μολις ειχα βγει απο το μαγαζι οπου το ειχα δοκιμασει!τρομερη ομοιοτητα μπορω να πω και πολυ καλη ποιοτητα η ρεπλικα!ο φιλος μου ειπε αφου δεν μπορει να το παρει καινουργιο με 2500ευρω γιατι να μη το χαρει ως αντιγραφο?μηπως υπαρχει μια δοση αληθειας?γιατι αν αρεσει σε καποιον το design να μη το χαρει αλλιως?ευχαριστω
Είσαι σοβαρός??  Εσύ άλλα έλεγες : Νοεμβρίου 07, 2011, 12:31:25 pm »

και επίσης, όσο ίδιο κι αν φαίνεται, δε θα είναι ποτέ Ω. Αν έχεις τα λεφτά, πάρε το γνήσιο, αν έχεις λίγα λεφτά, παίρνεις φθηνό και γνήσιο.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 05:01:19 μμ »
Αν ίσχυε αυτό που ανέφερες πρίν έστω και στο ελάχιστο, όλα τα μέλη του φόρουμ θα είχαν δεκάδες ρέπλικα υψηλής ωρολογοποιίας.

Συνδεδεμένος poseidon88

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #196 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 05:16:02 μμ »
και επίσης, όσο ίδιο κι αν φαίνεται, δε θα είναι ποτέ Ω. Αν έχεις τα λεφτά, πάρε το γνήσιο, αν έχεις λίγα λεφτά, παίρνεις φθηνό και γνήσιο.
+1000

Αποσυνδεδεμένος SYZo

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #197 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 05:21:29 μμ »
σε προσβαλει σαν ατομο μονο που το λες. αν δεν μπορεισ να το παρεις απλα συμβιβασου, διαφορετικα μην προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι εκανες σωστη αγορα, γιατι αυτη δεν ειναι σωστη αγορα

Αποσυνδεδεμένος SER

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #198 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 08:54:17 μμ »
Mπορει να βρει κατι παρεμφερες,που να μοιαζει η εστω να φερνει.Δεν χαθηκαν τα ωραια design στα γνησια ρολογια,για να καταληξουμε στις ρεπλικες ;)

Αποσυνδεδεμένος THODORAS

• 36mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #199 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 09:00:49 μμ »
σαν να παιρνεις mercedes με μηχανη zastava :D :) :)