Αποστολέας Θέμα: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?  (Αναγνώστηκε 194553 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος K_O_S_T_A_S

• Tourbillion
  • Θέλω Audemars Piguet αλλά... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΙΑ!
    • Προφίλ
Απ: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?
« Απάντηση #200 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 09:23:23 μμ »
σαν να παιρνεις mercedes με μηχανη zastava :D :) :)
Και Autobianchi μη σου πω...  :P ;D

Αποσυνδεδεμένος Κωνσταντίνος

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #201 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 10:48:57 μμ »
   Ωχ . . . θα προκαλέσω σχόλια τώρα  ;D

Προσωπικά, δεν θα έκανα μια τέτοια αγορά, από την άλλη όμως, δεν την κατακρίνω απόλυτα. Σε κάποιον που ενδιαφέρεται, απλά θα απαντούσα "αν το θες φίλε και αυτό είναι που σε κάνει χαρούμενο, προχώρα και με γεια, καλοφόρετο". Άλλωστε, για κάποιους, λόγω οικονομικής δυνατότητας, ο τρόπος αυτός είναι μονόδρομος. Δεν θα έπιανα κάποιον από τα μούτρα διότι επέλεξε αυτόν το τρόπο, τον φθηνότερο. Προσωπική επιλογή του είναι να το κάνει, εμένα γιατί να με ενοχλεί ;
   Διακρίνω μια απόλυτη στάση στο θέμα αυτό, μερικές φορές επιθετική, άκρως κατακριτική, που με παραξενεύει . . . έχοντας στο μυαλό και την πραγματικότητα που ζω. Μας ενοχλεί τόσο αφάνταστα η αντιγραφή ; Το παραθυρικό λογισμικό μας είναι όλων το αυθεντικό ; οι ατελείωτες λίστες τραγουδιών στον η/υ μας προέρχονται από τα αυθεντικά δισκάκια που με μόχθο πληρώσαμε ; η τεράστια ταινειοθήκη μας, από πού προήλθε ; Θα έπρεπε, αν δεν έχουμε τα λεφτά για το αυθεντικό λογισμικό, να έχουμε τον πιγκουίνο, ή να υποστηρίζουμε φανατικά την άποψη πως μονόδρομος είναι να σκάσεις 10 ευρώ στο σινεμά για αυθεντική απολάυση και ούτε σκέψη να κατεβάσεις κάτι παράνομα για να το δεις στο σπίτι αραχτός στον καναπε.  
   Κάποιοι κάνουν την επιλογή τους, γιατί να τα βάλω μαζί τους ; το ίδιο και στο θέμα ρολόι. θέλει ο άλλος παθιασμένα ρολεξ αλλά διαθέτει μόνο 100 ευρώ, τί να κάνει ; μονόδρομος η ρέπλικα, αν το επιθυμεί τρελά => επιλογή του.
   Από την άλλη, παίρνοντας και αφορμή από το ερώτημα του τίτλου "αξίζουν ;" , με κάνει να σκέφτομαι "γιατί, τα άλλα τα καλά, αξίζουν ;" .  Δεν πιστεύω, (αν και συμπαθώ τα επώνυμα), πως μπορώ σε κάποιον που έχει αμφιβολίες αγοράς, αντικειμενικά να δικαιολογήσω το τεράστιο κόστος τους. Τί να του πω ώστε να τον πείσω ; ότι αποσβαίνει η μηχανή το κόστος r&d ; μετά από τόσα χρόνια ή δεκαετίες ; ή μήπως ότι η τεχνολογία 10-20 χρονών είναι τόσο ακριβή ; ή να μιλήσω για το υλικό κατασκευής ; που έχουμε φτάσει να αγοράζουμε ατσάλι και να το πληρώνουμε για πλατίνα. Αξίζει ένα ατσάλινο ρολόι με μηχανή ΕΤΑ ή και inhouse δεκαετίας, 3,4 και 5 χιλιάδες ; Κάποιοι λένε "άριστη αγορά", "μοναδική τιμή", "αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ" . . . είναι δυνατόν ;;;   :o  ???
   Άραγε πόσο είναι το κόστος παραγωγής ένος τέτοιου (ακριβού) ρολογιού ; Εκτιμώ πως ίσως δεν φτάνει το 1/10 της τελικής τιμής. Όταν όμως δίνουμε τα υπόλοιπα 9/10, ενοχλείται ο εγωισμός μας που ο άλλος καταφέρνει το ίδιο σχεδόν οπτικά αποτέλεσμα με πολύ μικρότερο κόστος.
   Το ρολόι του φορουμ στην πάνω δεξιά γωνία, γιατί δεν είναι IWC ; Stowa ; ή έστω Laco ; Ποια είναι η Steinhart ; Ααα . . . αυτή που φτιάχνει και κάτι subs νομίζω . . . ίδια με τα ρολεξ.

Ρέπλικες δεν έχω και δεν θα έχω . . . απλά προσωπικές σκέψεις που προέρχονται από την δίχως τέλος συζήτηση για το αν κάτι κυριολεκτικά αξίζει την τιμή που ζητάει.
   Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να κάνει μια τέτοια αγορά και, όπως προανέφερα, την αδυναμία μου να του δικαιολογήσω αντικειμενικά το τεράστιο κόστος αγοράς.
   Προσωπικά, αν δεν είχα το μικρόβιο, την πίστη που απαιτείται δηλαδή στην περίπτωση, σίγουρα θα έκανα άλλες επιλογές και δεν θα χάζευα για ώρες ωραία και ακριβά ρολόγια.

Αυταααα . . . μην πυροβολείτε   ;D
και όσο αφορά το Steinhart, δεν θέλω να υπάρξει παρεξήγηση. Το χρησιμοποίησα ως παράδειγμα. Αν είχα προλάβει τότε την παραγγελία, θα έπαιρνα κι εγώ.

:)
« Τελευταία τροποποίηση: Νοέμβριος 15, 2011, 10:59:41 μμ από Κωνσταντίνος »

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #202 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 11:13:27 μμ »
Κωνσταντίνε συνονόματε, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Όταν αγοράζεις ρέπλικα κατ'αρχάς είσαι παράνομος. Λειτουργείς εις βάρος της εταιρείας και συμμετέχεις στη κακοποίηση ανήλικων παιδιών. Γνώριζες ότι πολλά ρέπλικα κατασκευάζονται απο μικρά παιδιά τα οποία τα κακομεταχειρίζονται και τα χτυπάνε? Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

Επίσης όταν αγοράζεις ρέπλικα, δεν είσαι λάτρης της ωρολογοποιίας, αλλα έχεις το ψώνιο του να αγοράσεις με ένα 500αρι ένα high end και να το παίξεις στη γκόμενα: "Ψίτ μωρό, φοράω AP" . Είναι σα να πειράζεις το αυτοκίνητό σου, το οποίο κοστίζει 2.000 και να του βάζεις εξατμίσεις και χταπόδι για να κάνει θόρυβο, λαμπίτσα neon και ηχοσύστημα Pioneer και να το παίζεις μαγκάκι και να σκάσει μύτη ταυτόχρονα η C200 Kompressor, και να περάσει δίπλα σου. Νιώθεις ή δε νιώθεις μ....ς? Έχει γίνει στη σχολή μου αυτό. Ένα μαγκάκι με Saxo VTS να το παίζει μάγκας με χειρόφρενα και να σκάει μετά μύτη ένα παιδί με μια C Class λευκή. Τον τάπωσε.

Αγοράζουμε μέχρι εκεί που φτάνει η αρίδα μας. Το να αγοράσεις ένα υποτίθεται Planet Ocean δε λέει κάτι. Θα σου φέρω ένα άλλο παράδειγμα: Φοράς ένα Breitling Chronomat 01 replica με Valljoux κι εγώ το ίδιο, αλλα γνήσιο με την Β01. Και καθόμαστε μαζί και πίνουμε καφέ και σε ρωτάω: Πόσο το πήρες το 01? Μου λές: Ένα τρακοσάρι έδωσα, είναι high end. Και ταυτόχρονα με ρωτάς: Εσύ? Και σου λέω: Εγώ το αγόρασα 4.400 τελική τιμή απο 6.450. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι αισθάνεσαι ωραία.

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Απ: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?
« Απάντηση #203 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 11:22:56 μμ »
   Ωχ . . . θα προκαλέσω σχόλια τώρα  ;D

Διακρίνω μια απόλυτη στάση στο θέμα αυτό, μερικές φορές επιθετική, άκρως κατακριτική, που με παραξενεύει . . . έχοντας στο μυαλό και την πραγματικότητα που ζω. Μας ενοχλεί τόσο αφάνταστα η αντιγραφή ; Το παραθυρικό λογισμικό μας είναι όλων το αυθεντικό ; οι ατελείωτες λίστες τραγουδιών στον η/υ μας προέρχονται από τα αυθεντικά δισκάκια που με μόχθο πληρώσαμε ; η τεράστια ταινειοθήκη μας, από πού προήλθε ; Θα έπρεπε, αν δεν έχουμε τα λεφτά για το αυθεντικό λογισμικό, να έχουμε τον πιγκουίνο, ή να υποστηρίζουμε φανατικά την άποψη πως μονόδρομος είναι να σκάσεις 10 ευρώ στο σινεμά για αυθεντική απολάυση και ούτε σκέψη να κατεβάσεις κάτι παράνομα για να το δεις στο σπίτι αραχτός στον

:)
Αλλο το κλεμμενο και αλλο το μουφα..αν θελεις να κανεις ενα παραδειγμα με μουσικη ειναι σα να θελεις ενα cd του Μαλαμα για παραδειγμα και να παρεις ενα που τραγουδανε κινεζοι τα τραγουδια του..... ;D

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #204 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 11:38:31 μμ »
κανεις λαθος φιλε μου!αλλο το αυθεντικο cd και αλλη ποιοτητα να το κατεβαζεις απο το internet!εγω θα συμφωνησω με το φιλο!δεν μπορει να εχει ενα ρολοι 2800-5000 ευρω!ελεος!αν καποιος γουσταρει να παρει ενα αντιγραφο γιατι δεν μπορει να παρει το οριτζιναλ εγω ειμαι μαζι του!φτανει να ειναι καλα με τον εαυτο του και να το χαιρεται!γιατι οχι?ξαναλεω ειδα αντιγραφο απο κοντα και επαθα πλακα!και swiss eta ΜΕΣΑ και ζαφειρι κρυσταλλο!

http://img.tapatalk.com/5284d5e9-e418-9f7a.jpg

http://img.tapatalk.com/5284d5e9-e3f6-808b.jpg

http://img.tapatalk.com/5284d5e9-e3d6-714e.jpg

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #205 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 11:45:16 μμ »
κανεις λαθος φιλε μου!αλλο το αυθεντικο cd και αλλη ποιοτητα να το κατεβαζεις απο το internet!εγω θα συμφωνησω με το φιλο!δεν μπορει να εχει ενα ρολοι 2800-5000 ευρω!ελεος!αν καποιος γουσταρει να παρει ενα αντιγραφο γιατι δεν μπορει να παρει το οριτζιναλ εγω ειμαι μαζι του!φτανει να ειναι καλα με τον εαυτο του και να το χαιρεται!γιατι οχι?ξαναλεω ειδα αντιγραφο απο κοντα και επαθα πλακα!και swiss eta ΜΕΣΑ και ζαφειρι κρυσταλλο!

http://img.tapatalk.com/5284d5e9-e418-9f7a.jpg

http://img.tapatalk.com/5284d5e9-e3f6-808b.jpg

http://img.tapatalk.com/5284d5e9-e3d6-714e.jpg
Αυτό το έγραψες εσύ πρίν κάτι μέρες:

με 330 ευρω επαιρνε γνησιο ρολοι αλλης μαρκας και οχι κινεζικο!απατη!ελεος!παλια ειχα ασχοληθει και εγω με ρεπλικα!μακρια!

Δικό σου πόστ, όχι δικό μου.

Αποσυνδεδεμένος ringos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #206 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 11:49:29 μμ »
Παρα πολυ σωστο σε βρισκω Κωνσταντινε!
οσο για τα πιτσιρικια που φτιαχνουν ρεπλικες και τα κακομεταχειριζονται μαλλον κανεις πλακα ετσι?
τα διαμαντια που παιρνουν οι λ7δες στις γκομενες τα μαζευουν πιτσιρικια που μενουν στο χιλτον,τρωνε χαβιαρι και πινουν σαμπανια?
Για την υπερκοστολογηση μην σχολιασω....
οταν ο εισαγωγεας εχει 50% κερδος στα ρολογια,για να μην πω κατι 1000% σε κατι αλλα ειδη, αν ξεραμε το κοστος παραγωγης θα κοιταζωμασταν στον καθρεφτη και θα βλεπαμε τον μακακα...
Daddy's little boys.....

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #207 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 11:50:43 μμ »
Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις ατόμων που έχουν κάποια ρολόγια από 8000 Ευρώ και πάνω, οι οποίοι έχουν και τις αντίστοιχες ρέπλικες τις οποίες φοράνε σε καθημερινή βάση!
Ο λόγος είναι απλός: δεν θέλουν η επένδυσή τους, το πάθος τους, όπως θέλουμε ας το πούμε, να έχει το παραμικρό σημάδι-ψεγάδι κατ' αυτούς- και φοράνε το γνήσιο σε ειδικές περιπτώσεις!
Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις ατόμων που προτίθενται να δώσουν κάποιες χιλιάδες Ευρώ για να αγοράσουν ένα ρολόι, αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να το δουν πριν το αγοράσουν. Μία ασφαλής λύση να αγοράσουν την αντίστοιχη ρέπλικα, προκειμένου να προβάρουν το ρολόι (σε όλους μας έχει τύχει να λατρέψουμε ένα ρολόι από μία φωτογραφία, αλλά να ξενερώσουμε μόλις το δούμε στο χέρι μας).

Προσωπικά έχω συναναστραφεί με ρέπλικες (άλλωστε τα μπόλικα Marina Militare με τα οποία καταπιάστηκα, τα εντάσσω στην ίδια κατηγορία). Και μάλιστα με εκπληκτική κατασκευή! Χαιρόμουν πάρα πολύ, αποφάσιζα να σκάσω τα (μπόλικα) χρήματα που κόστιζε, αλλά πάντα στο μυαλό μου ήταν η λέψη "ψεύτικο"! Και πάντα έκανα πίσω (τώρα πια, Δόξα τω Θεώ δεν υφίσταται τέτοια ενασχόληση)!
Δεν την εγκρίνω, αποτρέπω όλους όσους ζητούν βοήθεια σε αυτό το θέμα, αλλά σέβομαι την επιλογή τους (στην περίπτωση του γούστου-πάθους) και την ανάγκη τους να χαμογελάσουν, έστω και κατ'επίφαση (δεν έχω, άλλωστε, το δικαίωμα να κρίνω με τί θα πρέπει ο καθένας να είναι χαρούμενος: έχω την υποχρέωση μόνο να δείξω στο Παιδί μου πώς θα πρέπει να είναι αυθεντικός)!
Τα περί κλοπής κλπ... είμαστε όλοι άνθρωποι και έχουμε τις αδυναμίες μας και θέλουμε τη βόλεψή μας!

Τώρα, το κόστος κατασκευής, η έρευνα και εξέλιξη, το marketing, το δίκτυο πωλήσεων κλπ. εμένα μου βγάζουν λεξάριθμο 318...

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #208 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 11:57:06 μμ »
Οκ, το καταλάβαμε. Αγοράστε ρέπλικες παιδιά. Όσον αφορά γι'αυτούς που έχουν γνήσια, τους έπιασαν κορόιδα οι εταιρείες!!

Αποσυνδεδεμένος indy

• 40mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #209 στις: Νοέμβριος 15, 2011, 11:59:21 μμ »
Αυτό το έγραψες εσύ πρίν κάτι μέρες:

με 330 ευρω επαιρνε γνησιο ρολοι αλλης μαρκας και οχι κινεζικο!απατη!ελεος!παλια ειχα ασχοληθει και εγω με ρεπλικα!μακρια!

Δικό σου πόστ, όχι δικό μου.

δεν ειπα φιλε μου οτι ειμαι υπερ των ρεπλικα αλλα απλα ανεφερα ενα περιστατικο!θεωρω ομως γελοιο ενα ρολοι να κοστιζει 3000-5000 ευρω!προσωπικη μου γνωμη!

Αποσυνδεδεμένος pontioz1

• Tourbillion
  • Πισγιουνίκ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #210 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:05:56 πμ »
Εγώ δεν έχω ρέπλικα!
ringos, indy, Κωνσταντίνε έχετε ρέπλικες;

Μην είμαστε απόλυτοι: κάποιοι έχουν τη δυνατότητα και κάποιοι όχι! Κάποιοι έχουν την θέληση και κάποιοι όχι!

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σύμφωνα με τα κριτήρια και τις δυνάμεις του!
Και σε κάθε περίπτωση είναι υποκείμενος σε ότι αυτές συνεπάγονται!

Αυτούς τους 150 λεβέντες από τη Νέα Υόρκη πού τους κατατάσσουμε;

Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό!

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:08:25 πμ »
Αυτό λέμεεεεε! Ο καθένας αγοράζει, όσο φτάνει η τσέπη του, αλλα πάντα νόμιμα . Όχι ρέπλικα. Νόμιμο, genuine που το λένε και στο χωριό!

Αποσυνδεδεμένος ringos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:09:29 πμ »
Οκ, το καταλάβαμε. Αγοράστε ρέπλικες παιδιά. Όσον αφορά γι'αυτούς που έχουν γνήσια, τους έπιασαν κορόιδα οι εταιρείες!!

Φιλε Κωστα μην το παιρνεις στραβα.
Το οτι εσυ εχεις την δυνατοτητα να παρεις ενα ρολοι των 5000 ευρω που εβγαλες με τον ιδρωτα σου δεν σημαινει οτι την εχουν ολοι αυτη την δυνατοτητα.
καποιοι θελουν να χαμογελασουν,αισθανθουν ομορφα με την αποκτηση ενος αντιγραφου ρολογιου που για τον ενα η για τον αλλο λογο δεν εχουν την δυνατοτητα να αποκτησουν.
μην λιθοβολειτε οι εχοντες...

δεν εχω ουτε μια ρεπλικα.
Ισως αποκτησω καποια στιγμη,ισως οχι...
Daddy's little boys.....

Αποσυνδεδεμένος argo98

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:10:11 πμ »
κανεις λαθος φιλε μου!αλλο το αυθεντικο cd και αλλη ποιοτητα να το κατεβαζεις απο το internet!
Ισα ισα για τον αντιλογο το ειπες αυτο?Πλεον και επισημα οι καλλιτεχνες απο το νετ διαθετουν τις δουλειες τους...Απλως στη μια περιπτωση πληρωνεις και στην αλλη οχι αν το κατεβασεις παρανομα τσαμπα...Ειναι κλοπη το θεμα της μουσικης και δεν εχει σχεση με αυτο που συζηταμε για ρολογια...

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:12:38 πμ »
Φιλε Κωστα μην το παιρνεις στραβα.
Το οτι εσυ εχεις την δυνατοτητα να παρεις ενα ρολοι των 5000 ευρω που εβγαλες με τον ιδρωτα σου δεν σημαινει οτι την εχουν ολοι αυτη την δυνατοτητα.
καποιοι θελουν να χαμογελασουν,αισθανθουν ομορφα με την αποκτηση ενος αντιγραφου ρολογιου που για τον ενα η για τον αλλο λογο δεν εχουν την δυνατοτητα να αποκτησουν.
μην λιθοβολειτε οι εχοντες...

δεν εχω ουτε μια ρεπλικα.
Ισως αποκτησω καποια στιγμη,ισως οχι...
Εγώ αύριο μεθαύριο όμως μπορεί να χρειαστεί να τα πουλήσω όλα γιατί μπορεί να μην έχω μία. Αν δε θα μπορέσω να ξαναπάρω το Β01 που τόσο πολύ λατρεύω, δε θα δώσω 300 και 400 ευρώ για να "ξαναπάρω". Θα αγοράσω Οοzoo ή θα κοιτάζω την ώρα απο το κινητό μου.

Αποσυνδεδεμένος ringos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:13:33 πμ »
Οι 150 φιλε μου ηθελαν να παρουν λιγη ιστορια...
αλλα η εταιρια ηθελε να βγαλει πολυ περισσοτερο χρημα...
θα ηθελα την απαντηση του φιλου κωστα πανω σε αυτο το θεμα...

ειναι κοροιδα επειδη πληρωσαν το ΓΝΗΣΙΟ?........
Daddy's little boys.....

Αποσυνδεδεμένος GiannisH

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:15:09 πμ »
Προσωπικά θα προτιμούσα οποιοδήποτε ρολόι των 300-500 ευρώ αντι για οποιαδήποτε ρέπλικα(αν και ο όρος ρέπλικα είναι λάθος)...θεωρώ ότι όσοι φορούν αντίγραφα δεν το κάνουν επειδή αγαπούν ένα συγκεκριμένο μοντέλο και επιλέγουν αυτή τη λύση λόγω έλλειψης χρημάτων, το κάνουν επειδή θέλουν να δειχθούν και να κομπάσουν ότι έχουν ένα ακριβό-γνωστό ρολόι χωρίς να θέλουν να διαθέσουν τα αναλογα χρήματα

Στην κατηγορία "αντίγραφα" βάζω μόνο όσα έχουν και την επωνυμία της εταιρείας στο καντράν και όχι πχ ένα steinhart που μοιάζει με Ρόλεξ...

Έχω αγχωθεί που δεν υπάρχουν Rolex να αγοράσει ο κοσμάκης

Αποσυνδεδεμένος ringos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:16:56 πμ »
Ουζου?
ποια?
αυτα που ειναι σαν ρεπλικες γιου μποατ?

εγω την ωρα την κοιταω απο το κασιο μου
Daddy's little boys.....

Αποσυνδεδεμένος ringos

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:19:33 πμ »
Αστειευομαι  ετσι?μην παρεξηγηθει η γραφη μου
Daddy's little boys.....

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Νοέμβριος 16, 2011, 12:19:39 πμ »
Προσωπικά θα προτιμούσα οποιοδήποτε ρολόι των 300-500 ευρώ αντι για οποιαδήποτε ρέπλικα(αν και ο όρος ρέπλικα είναι λάθος)...θεωρώ ότι όσοι φορούν αντίγραφα δεν το κάνουν επειδή αγαπούν ένα συγκεκριμένο μοντέλο και επιλέγουν αυτή τη λύση λόγω έλλειψης χρημάτων, το κάνουν επειδή θέλουν να δειχθούν και να κομπάσουν ότι έχουν ένα ακριβό-γνωστό ρολόι χωρίς να θέλουν να διαθέσουν τα αναλογα χρήματα
Αυτό λέω τόσην ώρα, αλλάααα......!!!