Επίσης τα ρολόγια που πουλάνε στα Lidl είναι πολύ καλά και αξιόπιστα.
Έχω δει ROLEX αυθεντικό να χάνει 40" τη μέρα και TUDOR αυθεντικό 20" τη μέρα. Ποιος ο λογος να πάρω αυθεντικό όταν δεν κάνουν καν τη στοιχειώδει δουλειά που έχουν κατασκευαστεί για να κάνουν? Μία αντιγραφεί κρατάει πολύ καλύτερη ώρα από τα αυθεντικά και κοστίζει φυσικά πολύ πιο φθηνά!
Εγω
δεν θα προσπαθησω να πεισω κανέναν για τιν διαφορα ενος αυθεντικου ρολογιου με ενος ρεπλικα, Απλος θα παραθεσω τους
προσωπικούς λογους για τους οποιους προτιμω τα αυθεντικα...
1. Δεν ειναι αντιγραφη
2. Εμπεριεχουν ολοι την τεχνογνωσια στην κατασκευη, και τις προδιαγραφές του κατασκευαστη. Εαν κάνεις με x-rays μια κάσα απο Panerai orig. και μια απο ρεπλικα να δεις πόσα bubles κενα, θα δεις μέσα στο μέταλλο. Δεν θα ματωσει το χέρι του ελβετου επειδει την κάνει carved απο ενα κομμάτι μεταλο, απλα στο ρεπλικα θα βγει μέσα απο έμα καλουπι που έχουν βγει χιλίαδες άλλα με πολλά ελατωματα, γιατι πρεπει να βγει φθηνοτερο απο το αυθεντικο.
3. Η μηχανη του αυθεντικου VC με της ρεπλικας μία απο τις διαφορες τους ειναι οτι στο ένα σε 150 χρόνια ακομα θα λειτουργει και θα επισκευαζετε, ασε που θα κάνει και 4-5 φόρες την αξια του επανω. Η Ρολεξ είχε προβλήματα με ρεπλικες απο το 1950, έχετε δει καμια ρεπλικα να ζει απο τοτε? Αρα ο χρονος δειχνει οτι δεν εχουν καμία μελλοντικη αξια, διαχρονικοτητα, αξιοπιστια.
4. Η ιστορία/μοναδικότητα που εμπεριέχετε σε ένα Rolex Red Seadweller δεν μπορει να κατασκευαστει σήμερα, διοτι ειναι κάτι απο το παρελθον και ο χρόνος πισω δεν γυρνα!
5. Στο παιδι μου δεν μπορω να αφησω ενα Omega Speedmaster replika, γιατι η αγάπη μου γιαυτο θα ειναι αληθινη. Οπως και ο σεβασμος που εχω στον ευατο μου και στους γυρω μου.
Μονο και μονο με αυτα,
σεβομαι και αγαπω το ρολοι και την βιομηχανια του. Προτιμω να παρω ενα Seiko-Citizen που πληρουν πολλά απο αυτα που ζηταω πάρα να δωσω δυναμη στο ψευτικο και το παρα-εμποριο για να φοραω κατι που δεν ειναι αυτο που λεει. Την αντιπαραθεση μου δεν την εχω με την
τιμη ενος ρολογιου, του Lidl τα ρολογια ειναι αυτο που λενε, την εχω με το
ψευτικο και τον ευατο μου. :!: