Αποστολέας Θέμα: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?  (Αναγνώστηκε 194575 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grecellin

• Tourbillion
    • Προφίλ
Απ: Replica watches: Αξίζουν ή όχι τα (λίγα) λεφτά τους?
« Απάντηση #160 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:00:27 πμ »
Πρώτο μήνυμα Vag. Καλώς ήρθες. Και τώρα ας σε "αρπάξω" από τα μούτρα.
Επειδη ειμε μικρος σε ηλικια και ενδιαφερομε για ενα ακριβο ρολοι (οχι για να πουλισω μουρη :P αλλα λογο του περιεργου γουστου μου)
:datz:
1)Πώς το βλέπεις βγάζει νόημα; Το VC έχει κάτι περίεργο στην εμφάνισή του; Κέρατα, οπλές ή μήπως κουδουνάκια; Άρα που κολάει με το περίεργο γούστο σου.
2) Θέλεις ένα ακριβό ορολόι που να κάνει 180 ευρώ;
3) Αυτό που θέλεις είναι κάποιο που να έχει την εμφάνιση του VC. Kαι από μηχανισμό; Από ποιότητα; Δηλαδή θα έπαιρνες ένα αυτοκίνητο που να έμοιζε με ferrari, θα έγραφε ferrari και θα ήταν χειρότερο από οποιοδήποτε αυτοκίνητο κυκλοφορεί στο δρόμο σε κρατήματα, επιδόσεις, ασφάλεια, κτλ.; Και αν το έκανες δε θα ήταν για να πουλήσεις μούρη;
4) Η ρέπλικα να είσαι σίγουρος πως σε λίγο διάστημα θα δείξει όλα τα κουσούρια της. Κακή στεγανοποίηση, δεύτερα μέταλλα και κρύσταλο.

ΥΓ
Βέβαια δε σου λέω μην αγοράσεις. Απλά σκέψου το λίγο ακόμα και αν το κάνεις κάντο όχι με τον ενθουσιασμό της "μεγάλης ευκαιρίας" αλλά μετά από προσεκτική σκέψη.

Αποσυνδεδεμένος Nikos patra

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:02:41 πμ »
Γενικά το φόρουμ (όπως θα σου πουν και άλλοι) δεν ασχολείται με ρέπλικες. Απλώς να πω ότι το συγκεκριμένο σάιτ που έχεις βρει αναφέρεται σε μηχανές Lemania -αδύνατο μια ρέπλικα να έχει τέτοια μηχανή. Το μέιλ που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες των vc, δε φαίνεται να έχει σχέση με το μέιλ που δίνει το σάιτ-ίσως οι φωτογραφίες να είναι κλεμμένες από αλλού. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις το ρολόι που βλέπεις στη φωτογραφία, οπότε αν σου σκάσει οτιδήποτε άσχετο θα διαμαρτυρηθείς στην εταιρία της πιστωτικής κάρτας ή το paypal ότι δε σου στάλθηκε η (παράνομη) ρέπλικα που παράγγειλες; Επίσης, τέτοια σάιτ παύουν να υπάρχουν εν μια νυκτί, οπότε υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τα χρήματά σου. Τέλος, πολλά από αυτά έχουν κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιούν παράνομα, στοιχεία πιστωτικών καρτών-οπότε είσαι κάθε άλλο παρά ασφαλής. Προτίμησε ένα φθηνότερο αυθεντικό μοντέλο και -εφόσον το επιθυμείς πολύ-ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά για να αγοράσεις αργότερα κάτι καλύτερο-θα το ευχαριστηθείς πολύ όταν το καταφέρεις, αν και για Vacheron μάλλον θα αργήσεις.  :)

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:10:35 πμ »
Πρώτο μήνυμα Vag. Καλώς ήρθες. Και τώρα ας σε "αρπάξω" από τα μούτρα. :datz:
1)Πώς το βλέπεις βγάζει νόημα; Το VC έχει κάτι περίεργο στην εμφάνισή του; Κέρατα, οπλές ή μήπως κουδουνάκια; Άρα που κολάει με το περίεργο γούστο σου.
2) Θέλεις ένα ακριβό ορολόι που να κάνει 180 ευρώ;
3) Αυτό που θέλεις είναι κάποιο που να έχει την εμφάνιση του VC. Kαι από μηχανισμό; Από ποιότητα; Δηλαδή θα έπαιρνες ένα αυτοκίνητο που να έμοιζε με ferrari, θα έγραφε ferrari και θα ήταν χειρότερο από οποιοδήποτε αυτοκίνητο κυκλοφορεί στο δρόμο σε κρατήματα, επιδόσεις, ασφάλεια, κτλ.; Και αν το έκανες δε θα ήταν για να πουλήσεις μούρη;
4) Η ρέπλικα να είσαι σίγουρος πως σε λίγο διάστημα θα δείξει όλα τα κουσούρια της. Κακή στεγανοποίηση, δεύτερα μέταλλα και κρύσταλο.

ΥΓ

1. οχι δεν εχει κατι περιεργο αλλα το σχεδιο τους εινε οτι ποιο ομορφο εχς δει
2. δεν θελω ακριβο ρολοι θελω ρολοι που να με ικανοποει η ομορφια του
3.εδω εχεις δικιο αλλα τι να κανω :P
4.εφοσων αποφασιζω να παρω ρεπλικα εινε σιγουρο οτι δεν 8α την κρατισω για μια ζωη οπως ενα καλο original ρολοι
Βέβαια δε σου λέω μην αγοράσεις. Απλά σκέψου το λίγο ακόμα και αν το κάνεις κάντο όχι με τον ενθουσιασμό της "μεγάλης ευκαιρίας" αλλά μετά από προσεκτική σκέψη.

Γενικά το φόρουμ (όπως θα σου πουν και άλλοι) δεν ασχολείται με ρέπλικες. Απλώς να πω ότι το συγκεκριμένο σάιτ που έχεις βρει αναφέρεται σε μηχανές Lemania -αδύνατο μια ρέπλικα να έχει τέτοια μηχανή. Το μέιλ που παρουσιάζεται στις φωτογραφίες των vc, δε φαίνεται να έχει σχέση με το μέιλ που δίνει το σάιτ-ίσως οι φωτογραφίες να είναι κλεμμένες από αλλού. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ότι θα λάβεις το ρολόι που βλέπεις στη φωτογραφία, οπότε αν σου σκάσει οτιδήποτε άσχετο θα διαμαρτυρηθείς στην εταιρία της πιστωτικής κάρτας ή το paypal ότι δε σου στάλθηκε η (παράνομη) ρέπλικα που παράγγειλες; Επίσης, τέτοια σάιτ παύουν να υπάρχουν εν μια νυκτί, οπότε υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τα χρήματά σου. Τέλος, πολλά από αυτά έχουν κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιούν παράνομα, στοιχεία πιστωτικών καρτών-οπότε είσαι κάθε άλλο παρά ασφαλής. Προτίμησε ένα φθηνότερο αυθεντικό μοντέλο και -εφόσον το επιθυμείς πολύ-ξεκίνα να μαζεύεις λεφτά για να αγοράσεις αργότερα κάτι καλύτερο-θα το ευχαριστηθείς πολύ όταν το καταφέρεις, αν και για Vacheron μάλλον θα αργήσεις.  :)

σε αυτο με το site και την αξιοπιστια του εχεις απολυτο δικιο και επειδη δεν ξερω καλα απο αυτα επειδη δεν εχω ξαναψωνισει τιποτα απο το net , γιαυτο ηθελα να ακουσω γνωμες...,
τωρα για την αγορα δεν εχω βρει κατι =/ ισως να μην εχω ψαξει αρκετα αλλα ψαχνω κατι που να με ικανοποιει η εξωτερικη εμφανιση του αν με καταλαβενεται

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #163 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:22:59 πμ »
Απλώς να πω ότι το συγκεκριμένο σάιτ που έχεις βρει αναφέρεται σε μηχανές Lemania -αδύνατο μια ρέπλικα να έχει τέτοια μηχανή.
και βεβαια γινεται ξερεις τι ωραιους κλονους κανουν τα κiνεζακια μπορει να κoλλανε τις γεφυρες με uhu αλλα η lemania lemania

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:25:55 πμ »
και βεβαια γινεται ξερεις τι ωραιους κλονους κανουν τα κiνεζακια μπορει να κoλλανε τις γεφυρες με uhu αλλα η lemania lemania
σε ένα μοντέλο γράφει Lemalia -μάλλον κάτι τέτοιο είναι  :). Eta (αυθεντική) έχω δει σε ρέπλικα,  Lemania όχι.

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:26:53 πμ »
σε ένα μοντέλο γράφει Lemalia -μάλλον κάτι τέτοιο είναι  :). Eta (αυθεντική) έχω δει σε ρέπλικα,  Lemania όχι.

Όπως λέμε abidas, abibas, diabora, και τα συναφή.  :D

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:27:48 πμ »

Πάλι καλά που δεν γράφει Remalia  ;D

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:28:32 πμ »
SanPuma, SanNike τώρα και Remalia

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #168 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:30:19 πμ »
 :( απ'οτι καταλαβα μαλον θα πρεπει να κερδισω το προτοχρονιατικο λαχειο για ενα vc  :P
anyway ευχαριστω για την βοηθεια παιδια  :)

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:34:53 πμ »
Vag άμα διαβάσεις λίγο τις προτάσεις που υπάρχουν στο φορουμ θα βρεις ορολόγια που θα σε ικανοποιήσουν χιλιάδες φορές περισσότερο από την ρέπλικα που σκέφτεσαι και που θα τα φοράς με μεγάλη υπερηφάνια. Λίγο ψάξιμο θέλει.

• 46mm case
  • 233, Εl Primero
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:37:03 πμ »
Vag άμα διαβάσεις λίγο τις προτάσεις που υπάρχουν στο φορουμ θα βρεις ορολόγια που θα σε ικανοποιήσουν χιλιάδες φορές περισσότερο από την ρέπλικα που σκέφτεσαι και που θα τα φοράς με μεγάλη υπερηφάνια. Λίγο ψάξιμο θέλει.
+1

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:39:16 πμ »

εχεις δικιο φιλε !! Thnx για την βοηθεια  ;D ενταξει μικρος ειμε θα μαθω ! και ισως σε καμια 20ετια τσιμπισω και κανενα vc thnx παντως !!!!

warover

• Επισκέπτης
« Απάντηση #172 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:46:26 πμ »

εχεις δικιο φιλε !! Thnx για την βοηθεια  ;D ενταξει μικρος ειμε θα μαθω ! και ισως σε καμια 20ετια τσιμπισω και κανενα vc thnx παντως !!!!
μπραβο  ;)

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 01:58:56 πμ »
Όπως τα λέει ο Grecellin παραπάνω.
Βρίσκεσαι σε ένα site αφοσιωμένο στο μηχανικό ρολόι. Μπορείς να διαβάζεις ολόκληρες εβδομάδες για ρολόγια και να μάθεις πολλά πράγματα και εταιρείες που δεν φαντάζεσαι. Υπάρχουν μέχρι και κατηγοριοποιήσεις ρολογιών με βάση την τιμή.

Στρώσου στο διάβασμα λοιπόν, γιατί θα σε εξετάσουμε.  ;D

ΥΓ
Κι άστα τα Vacheron εκεί που κάθονται προς το παρόν.  ;)

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:09:23 πμ »
Όπως τα λέει ο Grecellin παραπάνω.
Βρίσκεσαι σε ένα site αφοσιωμένο στο μηχανικό ρολόι. Μπορείς να διαβάζεις ολόκληρες εβδομάδες για ρολόγια και να μάθεις πολλά πράγματα και εταιρείες που δεν φαντάζεσαι. Υπάρχουν μέχρι και κατηγοριοποιήσεις ρολογιών με βάση την τιμή.

Στρώσου στο διάβασμα λοιπόν, γιατί θα σε εξετάσουμε.  ;D

ΥΓ
Κι άστα τα Vacheron εκεί που κάθονται προς το παρόν.  ;)
χαχαχαχαχαχα οκ εχεις δικιο !!
Αρχισα ηδη τη μελετη  :D

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:13:08 πμ »
btw παιδια μολις αρχισα να ψαχνω και ηδη βρικα ενα ομορφο εντυπωσιακο ρολοι

http://www.e-men.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=prod_details&product_id=5477&category_id=111&option=com_virtuemart&Itemid=1

γνωριζετε την εταιρια? πως σας φενετε?

Αποσυνδεδεμένος nin

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:21:30 πμ »
Πού το ανακάλυψες βρε μπαγάσα;  :D

Άστο όμως καλύτερα. Κινέζικο που το πλασάρουν ως γερμανικό.

Αποσυνδεδεμένος Vag

• 34mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:25:21 πμ »
ποοο  :(

εχεις να μου προτινεις εσυ κατι  ::)

Αποσυνδεδεμένος adastra

• 38mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 02:34:33 πμ »
Νεος κι εγω σχετικα αλλα δεν αντεχω αλλο μια συζητηση για ρεπλικες. Δεν μπορω να καταλαβω τη ματαιοδοξια μερικων ανθρωπων. Τι προσπαθουν να πετυχουν φορωντας μια ρεπλικα? Οσο κι αν προσπαθησα, δεν μπορεσα ποτε να καταλαβω πως μερικοι θελουν να εχουν πανω τους και να δειχνουν ενα κομματι το οποιο ειναι "ψευτικο". Μηπως ολοι δε γελαμε οταν βλεπουμε ενα 1500αρι Mitsubishi Lancer με ταμπουρα πισω  να εχει το body kit και τα αυτοκολλητα ενος Evo? Δεν βλεπω ποια ειναι η διαφορα στις δυο περιπτωσεις.

Συγγνωμη πραγματικα αν ειμαι λιγακι ευθυς. Ξερω οτι ειμαι νεος στο φορουμ αναμεσα σε πραγματικους γνωστες και οτι ισως ακομα δε θα πρεπε να παιρνω θαρρος για τετοια πραγματα.

Αλλα γιατι μπαινουμε σε ενα τετοιο θεμα ολοι μας? Αγαπω τα ρολογια και με ενοχλει παραπανω απο πολυ να βλεπω να μιλαμε σοβαρα για στυγνη και κακη εκμεταλλευση ενος αντικειμενου που ολοι αγαπαμε και μερικοι εχουν επενδυσει σε αυτο. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να εξηγησω σε καποιον ποια η διαφορα ενος γνησιου Lange και μιας ρεπλικας. Δεν υπαρχει κατι που να μπορω να εκφρασω με λογια. Το παιχνιδι πιστευω χανεται απο τη στιγμη που καποιος βρισκεται στη θεση να μου κανει εξ'αρχης αυτην τη ερωτηση.

Για να ξεκαθαρισω και καποια πραγματα, δεν ειμαι ουτε ειδημων ουτε ελιτιστης. Δεν εχω κανενα κομματι υψηλης ωρολογοποιοιας στην κατοχη μου ακομα. Αυτο το "ακομα" ομως ειναι που με πεισμωνει, που με κανει να προσπαθω ολο και περισσοτερο, που με γεμιζει με ενα παθος που θα εκπληρωθει μονο οταν ανοιξω το κουτι με το ρολοι μου. Το ρολοι που θα εχω ονειρευτει, το ρολοι που θα εχω ζαλισει τους φιλους μου μιλωντας γι αυτο, το ρολοι για το οποιο δουλεψα παραπανω ωρες για χρονια μεχρι να το αποκτησω. Οι περισσοτεροι απο εδω εχετε νιωσει αυτο το συναισθημα και ξερετε για τι μιλαω. Πως μπορω να το εξηγησω αυτο σε καποιον που αγοραζει μια ρεπλικα? Μου φτανει που εγω καποια στιγμη θα ζησω εκεινη τη στιγμη, εκεινος οχι.

Εγινα γραφικος μαλλον...δυστυχως το συνηθιζω.:)
Ολα αυτα τα λεω χωρις κανενα κακο σκοπο, μου βγαινουν αυθορμητα υπερασπιζομενος το αυτονοητο, αυτο που θαυμαζω.
Συγχωρεστε μου και παλι το υφος, αλλα ηθελα πολυ να τα πω ολα αυτα, να μοιραστω αυτα που σκεφτομαι.

Παντα (μα παντα) φιλικα
Γιωργος

Αποσυνδεδεμένος george_

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Δεκέμβριος 16, 2008, 04:09:59 πμ »
δεν μπορω να καταλαβω κουβεντες για ρεπλικα ρολογια απο παλια μελη σε φορα ωρολογοποιιας  ???