αγαπητε φιλε hοuston:
- ουτε δουλευω ουτε φυσικα συνεργαζομαι με την εταιρεία , καμια σχεση εννοειται

μηπως εννοεις οτι θα πρεπε να χω για να μπορω να εκφερω τεκμηριωμενη αποψη; δε φανταζομαι αυτο να εννοεις γιατι ζητω που καηκαμε..
γνωριζω πολυ απλα γιατι τυγχανει να:
-ασχολουμαι κατι χρονακια ε το σπορ/χομπι
-διαβαζω σχετικη βιβλιογραφια και περιοδικο τυπο πολυ
-ψαχνω στο ιντερντετ επισης πολυ
- λογω ιδιαίτερης αγαπης για την εταιρεία ασχολουμαι εντατικα μαζι της
-εχω πιασει στα χερια μου ενα σωρο μοντελα, και ανονιμο βεβαια
- εχω ταξιδεψει 5 φορες Ιταλια και ειδα συλλογες φανατικων συλλεκτων απο vintage panerai
συν
οτι εχω μυαλο και σκεφτομαι οτι με την τοσο μεγαλη υποστηριξη της μαμα εταιρείας , τη θεαματικη εξελιξη ,τη θριαμβευτικη της πορεια , την αυξημενη απηχηση και βεβαια το τεχνολογικο της ανοιγμα ειναι αυτοννοητο οτι το προιον βελτιωνεται και αυτο ειναι ολοφανερο για οποιον ασχολειται απο κοντα .
Ελπιζω ολα τα παραπανω να αρκουν για να μπορω να εκφρασω αποψη ;-)
χαιρομαι που εισαι αντισταρ γιατι κι εγω το ιδιο ειμαι, αν δεν ημουν θαπαιρνα ρολεξ και βεβαια αρχισα να ασχολουμαι με τα panerai πολυ πριν το μπαμ.
Για τους "παντογνωστες" πελατες σου συμφωνω απολυτα.
gson ειπες οτι δε σε ενδιαφερει τοσο και κολλησες στο θεμα γκλαμουρ ,ιν, γνωστα κλπ. Προσπαθησε να καταλαβεις οτι τα panerai ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο και βεβαια προυπηρχαν με το ιδιο ακριβως στυλ και κλασσικη αισθητικη δεκαετιες πριν αποκτησουν απηχηση στον κοσμο. Τωρα σαρωνουν γιατι πολυ απλα προσφερουν διαχρονικη αισθητικη, απιστευτη αντοχη στο χρονο και τις καταπονησεις , αξιοπιστες μηχανες, ιστορικο background κλπ κλπ. Τωρα αν νομιζεις οτι η μεταξυ τους αποσταση ειναι οση χωριζει seiko citizen τοτε βεβαια δεν εχει και πολλη νοημα η συνεχιση της συζητησης. Μαζευεις 1900 ευρω τουλαχιστον, παιρνεις ενα ανονιμο και εισαι ευτυχισμενος, αυτο μετραει πανω απο ολα.