ακριβος ετσι ειναι πρεπει να κανεις μεγαλη ερευνα αγορας πρωτα κ μετα !θυμαμαι οταν πηρα το πρωτο μου κινετικ πηρα σβαρνα τα μαγαζια κ κανεις δε μου ειπε ιδια τιμη !!!!!!!!
Αντιθέτως εγώ με το breitling με ένα στόμα, μία φωνή όλοι οι αντιπρόσωποι μου έλεγαν την ίδια τιμή....και όλοι έκαναν την ίδια έκπτωση στα μετρητά....
Αυτό είναι δίκτυο ρε γαμώτο.....όχι το χάλι που επικρατεί σε άλλα καταστήματα δικτύου, αυτό το μπάχαλο των τιμών που στο τέλος δημιουργεί, δικάιως, μία εντύπωση γύφτικου παζαριού στον πελάτη και χάνει την εμπιστοσύνη του.
Redfoot για το 40% είσαι σίγουρος.....σαν πολύ λίγο μου φαίνεται.....
Δηλαδή αν ένα ρολόι κάνει 700 ευρώ ο έμπορος το παίρνει 500 (με το φπα?), σου κάνει μία έκπτωση 100 ευρώ το λιγότερο (δηλαδή φτάνει τα 600) και παέι για τα 100 ευρώ?

Αν είναι έτσι το πρωί θα πρέπει να πουλάει ρολόγια και το βράδυ "προστασία" στη Συγγρού για να βγαίνει.......ή να πουλάει τα ρολόγια με την συχνότητα που πουλάει ο φούρνος το ψωμί......
Ή μήπως εννοείς ότι κερδίζουν το 40% από την τιμή λιανικής? Δηλαδή το ρολόι κοστίζει 1000 ευρώ και το κέρδος (όχι το καθαρό) είναι τα 400?? Όποτε δουλεύουν με ένα 70% περίπου....που και αυτό λίγο "λίγο" μου φαίνεται.....