Δημήτρη, φίλοι μου έξω γίνεται χαμός, όλοι χρωστάνε σ'όλους και κανείς δεν πληρώνει κανέναν. Οι της laco φέρθηκαν επαγγελματικά, προχώρησαν το πρότζεκτ κανονικά έβγαλαν τα λογότυπα, ετοίμασαν τα κλισέ και η όλη διαδικασία της συγχώνευσης τους έβγαλε εκτός πλάνων. Αυτά τα χρεώθηκαν, άρα από εμάς ουσιαστικά μπήκαν μέσα όταν το πρότζεκτ ματαιώθηκε. Θα μπορούσαν να μας έχουν στο "περίμενε", στο έρχεται νέος επενδυτής, στο κάντε λίγο υπομονή κλπ κλπ. Εδώ ο Steinhart χωρίς προβλήματα και τους έχει τους Ισπανούς στην αναμονή. Αντίθετα στη Laco δεν προσπάθησαν να καλύψουν καμμιά τρύπα με τα λεφτά μας, ίσα ίσα μας τα επέστρεψαν άμεσα. Η συμπεριφορά τους ήταν επαγγελματικότατη, οι επαγγελματίες φαίνονται στα δύσκολα, όταν τα πράγματα πάνε στραβά όπως στην περίπτωσή μας. Για ποιές αγωγές λέμε ότι φοβήθηκαν; Eδώ έχουν επαγγελματίες επιταγές απλήρωτες, έχουν αποφάσεις δικαστηρίων και δεν μπορούν να πληρωθούν. Αν βαρούσαν πτώχευση, πιάσε το αυγό και κούρευτο, τι να διεκδικήσεις κι από που; Ευτυχώς που τα πράγματα εξελίχθηκαν ομαλά και δεν είχαμε περαιτέρω δυσάρεστες εξελίξεις, αυτό να λέμε. Προσωπικα εγώ, ίσως κι επειδή μου χρωστάνε λεφτά και οι οφειλέτες κάνουν τον "παππά" και δεν βλέπω να τα παίρνω πίσω με τίποτα, τα βλέπω τα πράγματα αλλιώς. Ξέρετε παιδιά τι θα πω αν ένας που έπρεπε να με πληρώσει τον περασμένο Μάιο με φωνάξει για να με εξοφλήσει με 10 μήνες καθυστέρηση; Eυχαριστώ θα πω...