Με συγκινήσατε βρε παλιόπαιδα... με συγκινήσατε
.....
Φίλοι Δημήτρη, Χ Vintage, Ο Γιάννης Παπανικολάου (Modelling Centre-Ομήρου, Ν. Σμύρνη) έφυγε στις 28/12/09, χτυπημένος από την επάρατη... Αδελφός, που με έμαθε να μοντελάρω... Αν έχεις το Modelling No. 12, θα δεις το πρώτο διόραμα 1/72, την "Φιδίσια Μέρα" με το Ρ-40... Μαζί το κάναμε... Ναι, Λαρόζας, Γ' Σεπτεμβρίου (ένας ιπτάμενος της Ανδραβίδας δεν ήταν εκεί?), Καλφάκης, Σίσσας και βάλε... Τι θα γίνει? Θα ξαναπιάσουμε δουλειά? Ή τα παρατήσαμε? (Πιό πολύ για να ακούω εγώ φωνάζω....).
Uploaded with
ImageShack.usΕδώ έχουμε Helldivers, δεν έχω ημ/νία στην φωτό, πρέπει νάναι κάπου μετά το 1948 βέβαια, πότε αλήθεια τα παρέλαβαν? Στο Νο.9 υπ/σγος (Ι) Καραγιάννης Γιάννης (πατήρ), στο Νο.4 υπ/σγός (Ι) Πανουργιάς Κων/νος (επίσης συγχωρεμένος). Μπορεί κανείς να εικάσει επάνω από που πετάνε? Γιατί δεν πρόλαβα ποτέ να ρωτήσω, να μάθω και να καταλάβω... Τα α/φη είναι της 335 Μ.Δ.Β. Αν κάποιος με φωτίσει, θα τον πνίξω στα παγωτά στην Αίγλη!
Χ Vintage, έχω το log book του πατέρα μου, θέλω το όνομα του θείου σου... Κάτι μπορεί να βρεθεί!
Ευχαριστώ εκ καρδίας!
Θάνος