Αποστολέας Θέμα: sector 280  (Αναγνώστηκε 1926 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mazdakias

• Just Registered
    • Προφίλ
sector 280
« στις: Ιανουάριος 02, 2010, 02:47:36 μμ »
Καλημερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια.
Ειναι το πρωτο ποστ μου νεοπας χαχα αν και εχω διαβασει παρα πολυ μεσα στο φορουμ ειδικα τους 2 τελευταιους μηνες!
Εχω να κανω μια ερωτηση!Το sector 280 3251991015 το γνωριζει κανεις?Το βρικα σε καλη τιμη μεσο νετ και το πειρα εχθες αλλα δεν εχω βρει καποια αναλυση και γενικα καποιο σχολιο εστω για την sector!
Το ρολοι το ηθελα για καθε μερα στην δουλεια κυριως και το βραδυ!Εχω ενα καλο seiko αλλα επειδη ειναι δωρο του πατερα μου και ειναι επιχρυσο δεν μου αρεσει να το φοραω καθε μερα.Τα λεφτα που ηθελα να δωσω ηταν λιγα μιας και μετα το πασχα θα παρω ενα citizen που εχω μαρκαρει καιρο τωρα.
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο ποστ αναμενο νεας σας!

• Just Registered
    • Προφίλ
Απ: sector 280
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 02, 2010, 11:13:06 μμ »
Καλημερα και καλη χρονια σε ολους με υγεια και ευτυχια.
Ειναι το πρωτο ποστ μου νεοπας χαχα αν και εχω διαβασει παρα πολυ μεσα στο φορουμ ειδικα τους 2 τελευταιους μηνες!
Εχω να κανω μια ερωτηση!Το sector 280 3251991015 το γνωριζει κανεις?Το βρικα σε καλη τιμη μεσο νετ και το πειρα εχθες αλλα δεν εχω βρει καποια αναλυση και γενικα καποιο σχολιο εστω για την sector!
Το ρολοι το ηθελα για καθε μερα στην δουλεια κυριως και το βραδυ!Εχω ενα καλο seiko αλλα επειδη ειναι δωρο του πατερα μου και ειναι επιχρυσο δεν μου αρεσει να το φοραω καθε μερα.Τα λεφτα που ηθελα να δωσω ηταν λιγα μιας και μετα το πασχα θα παρω ενα citizen που εχω μαρκαρει καιρο τωρα.
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για το μεγαλο ποστ αναμενο νεας σας!
35 εμφανισεις και κανεις δεν εχει απντησει ακομα?Τι ρολοι πειγα και διαλεξα παλι χαχα
Ευτυχως δεν εδωσα πολλα λεφτα....

director

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 03, 2010, 12:43:39 πμ »
καλοφορετο φιλε μου,δεν εχει πολλα σχολια για ενα ρολοι κουαρζ,ειναι θεμα καθαρα αισθητικης,κι αφου σου αρεσε καλα εκανες και τ αγορασες

Αποσυνδεδεμένος koubilaihan

• Honorary Moderator
  • Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 03, 2010, 11:58:44 πμ »
Καλωσήλθες φίλε μου.
Το ρολόι σου δεν το ήξερα, το googlαρα και το είδα. Φαίνεται όμορφο και "τίμιο" ρολόι για τα λεφτά του. Καλορίζικο και καλοφόρετο να είναι. Σου εύχομαι το επόμενο να είναι μηχανικό για να το νιώθεις πιο "ζωντανό" και να σε συντροφεύει για πολλά χρόνια.

Θοδωρής.
Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ότι μια μέρα θα πεθάνω και η γυναίκα μου θα βάλει αγγελία τα ρολόγια μου, στις τιμές που της έχω πει ότι τα αγόρασα.

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 05:03:52 μμ »
Τελικα το ρολοι εφτασε απο αγγλια μετα απο μια εβδομαδα.Μεχρι να το ανηξω να πω την αληθεια πιστευα οτι θα ειναι καμια μαπα γιατι η τιμη ηταν πολυ καλη ακομα και για ρολοι quartz Ολα τα πιστοποιητικα ηταν οκ και το ρολοι εμενα τουλαχιστον για την δουλεια που το ηθελα ειναι μια χαρα.θα ποσταρω και καμια φωτογραφια για οποιν ενδιαφερετε αλλα εχω καποιες που δεν ειναι και πολυ καλης ποιοτητας.Αυτα απο μενα παμε για το επομενο κατα το πασχα μιλαμε βεβαια για μηχανικο ή και καποια citizen h seiko που μου αρεσουν πολυ.

Αποσυνδεδεμένος kostas

• 40mm case
  • Παρανέστι
    • Προφίλ
    • IMAGESHACK
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 13, 2010, 08:11:40 μμ »
Καλοφόρετο και μακρυά από το νερό.
Μιλάω εκ πείρας.
Δύσκολο χόμπι τα ρολόγια.....

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 14, 2010, 10:01:36 μμ »
Μακρια απο το νερο??? ???Γνησιο ρολοι με water resistant 100μ και 8α παρει νερο 8α τοθσ το φερω στι κεφαλι  :o
Ειναι δυνατον ενταξει δεν 8α πεσω ψαροτουφεκο με αυτο αλλα θαλασσα γιατι οχι?

Αποσυνδεδεμένος Aris911

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 15, 2010, 10:10:02 πμ »
Αν το ρολοι σου εναι αδιαβροχο μεχρι 100 μετρα (10 ΑΤΜ) τοτε μπορεις να το φορεσεις στην θαλασσα χωρις προβλημα.
Οχι βεβαια να κανεις βουτιες αν και στο δικο μου (ενας χρονογραφος quartz ελβετικος μαρκα KROSS με βιδωτο κουρδιστηρι) εχω χρονια που το βαζω στην θαλασσα και κολυμπι κανω και προβλημα ποτε δεν ειχα. Και αυτο γινεται τουλαζιστων 9 χρονια.
Βεβαια επειδη εμενα ως τεχνιτης ειναι ποιο ευκολο να του κανω ελεγχο και τις απαραιτητες αλαγες οταν χρειαζεται απο εσενα για αυτο συνιστω οχι βουτιες στην θαλλασα

Αποσυνδεδεμένος SovietEagle

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 21, 2010, 08:50:05 μμ »
Μια χαρά φίλε! Καλορίζικο! Στο χέρι πώς σου πάει; Δείχνει λίγο ογκώδες στις φωτογραφίες