Αποστολέας Θέμα: Casio Riseman GW-9200  (Αναγνώστηκε 8217 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος kostasg

• 34mm case
    • Προφίλ
Απ: Casio Riseman GW-9200
« Απάντηση #20 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 05:54:04 μμ »
εννοώ πατέντα δικής σου κατασκευής.
ούτε manual λήψη στην ταράτσα της πολυκατοικίας μετά τις 12? τι να πω...

Αποσυνδεδεμένος sv2evs

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Φεβρουάριος 12, 2010, 06:18:43 μμ »
Όχι, ούτε αυτό δεν γίνεται....ούτε στης 12, ούτε στης 1, ούτε στης 2 !

Αποσυνδεδεμένος sv2evs

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Φεβρουάριος 15, 2010, 05:21:55 μμ »
Ένα ραδιόφωνο στην συγκεκριμένη περιοχή συχνότητας 77,5khz...ακούει μόνο παράσιτο/παρεμβολή. Προσπαθώ να το εντοπίσω !

Αποσυνδεδεμένος sv2evs

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Φεβρουάριος 15, 2010, 11:49:21 μμ »
Δεν θα το πιστέψετε !!! Είναι το ρεύμα που παρεμβάλει την συχνότητα ! Κόπηκε πριν λίγο απο μόνο του και έκανα manual δοκιμή συγχρονισμού και το έκανε !  :(

Αποσυνδεδεμένος sv2evs

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Απρίλιος 04, 2011, 05:28:10 μμ »
δεν καταλαβαίνω. εννοείς d.i.y πατέντα? εκεί που είσαι δεν λαμβάνεις?
Παιδιά είναι κανείς άλλος με προβλήματα λήψεις ; Πως μπορεί κάποιος να αποφύγει την παρεμβολή τελικά ; Ένας σταθμός καιρού έξω από το σπίτι, έχει λάβει το σήμα του σταθμού, αλλά σε άσχετη φάση 1-2 φορές μέχρι τώρα.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Απρίλιος 04, 2011, 09:57:29 μμ »
Εχω το CASIO GW-M5600 και συνήθως μένω στην Αθήνα. (Κανονικά μένω Αυστρία)
Στην Αθήνα, σπάνια είχα πρόβλημα λήψης. Το έχω μέσα στο διαμέρισμα, μένω στον 1ο όροφο και γύρω έχω ψηλές πολυκατοικίες. Ανακάλυψα μετά από πειραματισμούς ότι δεν πρέπει να έχω ηλεκτρικές συσκευές στο δωμάτιο που το έχω γιατί μάλλον κάνουν παράσιτα. Επίσης, δεν πρέπει να το μετακινώ. Το έχω πάντα στο αυτόματο και συγχρονίζει ή στις 2:04 ή στις 3:04 ή στις 4:04 το πρωί. Εκείνες τις ώρες μόνο. Ποτέ δεν κατάφερε να συγχρονίσει μέρα. Μάλλον τότε το σήμα είναι κατάλληλο. Μου έχει συγχρονίσει κανονικότατα, σε νότια Πελοπόννησο, σε Κρήτη, σε Ρόδο, σε Σέρρες και σε Κεφαλλονιά. Κάθε νύχτα αρκεί να το έιχα στο αυτόματο και μακρυά από ηλ/κές συσκευές (ιδιαιτέρα λάμπες φθορισμού - ποτέ στο ίδιο δωμάτιο αναμμένες).
Και κάτι που μου συνέβη τον προηγούμενο μήνα. Γυρνούσα ανά την Ευρώπη και το μόνο μέρος που δεν συγχρόνισε ήταν το Βερολίνο. Με τίποτα, ούτε την νύχτα. Απίστευτο...???  :o

Κώστας
This post contains 100% recycled electrons

Αποσυνδεδεμένος sv2evs

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Απρίλιος 05, 2011, 01:08:38 πμ »
πως μπορεί άραγε να εντοπίσει κανείς που υπάρχει έντονο πρόβλημα? εμένα βασικά δεν συγχρονίζει με τίποτα στο σπίτι..έτυχε τελευταία να είμαι έξω και να το κάνει...στο άσχετο όμως.

Αποσυνδεδεμένος nicolasg

• 48mm case
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Απρίλιος 05, 2011, 08:52:30 πμ »
Δεν έχω casio αλλά έχω το κάτωθι radio controlled ρολόι

Uploaded with ImageShack.us
Μένω Αθήνα και το ρολόι δεν είχε συγχρονίσει ποτέ,παρά μόνο μια φορά σε διακοπές στη Σκόπελο.
Επίσης όταν πάταγα το button ελέγχου του σήματος , ο δείκτης πήγαινε στο NO. Είχα βγάλει λοιπόν απ΄το μυαλό μου το θέμα συγχρονισμού.Ανακάλυψα όμως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ότι το ρολόι έδειχνε τη σωστή θερινή ώρα ενώ δεν την είχα αλλάξει εγώ,άρα συγχρονίζει! Η διαφορά που μεσολάβησε είναι ότι πλέον μένω στον 3ο όροφο αντί για τον 1ο(στην ίδια περιοχή όμως). Επίσης,το o δείκτης ισχύος σήματος πλέον είναι στο Μ (medium).
Πάντως δεν έχω δει με τα μάτια μου τι γίνεται τη στιγμή της ραδιοεκπομπής γιατί το manual γράφει ότι αυτό συμβαίνει μεταξύ 3-4 το πρωί.

Αποσυνδεδεμένος sv2evs

• Just Registered
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: Απρίλιος 05, 2011, 04:44:43 μμ »
Ναι, ακριβώς εκείνη την ώρα γίνεται ο συγχρονισμός. Το δικό μου θέμα, ακόμα να επιλυθεί...και μάλλον ίσως να μην συμβεί ποτέ αυτό, εκτός και αν κόψω το ρεύμα (μάλλον) στο σπίτι ή μετακομίσω σε καινούργια πολυκατοικία.

Αποσυνδεδεμένος kosdome6

• Tourbillion
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Απρίλιος 06, 2011, 09:24:01 μμ »
Ετσι από περιέργεια...
Δοκίμασε απόψε να το αφήσεις στην ταράτσα της πολυκατοικίας και πήγαινε να το πάρεις το πρωί.
Τοποθέτησε το με το καντραν προς τα πάνω και το 12 να κοιτάει βόρεια-βορειοδυτικά.
Πολύ πιθανό να το βρεις συγχρονισμένο το πρωι.

Κ

ΥΓ. Μάγγωσέ το κάπως μην το πάρει ο αέρας ...  ;D
This post contains 100% recycled electrons