Αγαπητοί μου φίλοι, αν σε συμβουλεύουν σωστά, κάνεις σωστές επιλογές. Τελικά με αφορμή το μήνυμα το καλού φίλου SYZo (και φυσικά την παρότρυνση όλων σας, Law girl, IliasG, pontioz1, SER) κατέληξα στο παρακάτω:
http://www.creationwatches.com/products/seiko-chronograph-quartz-93/seiko-titanium-military-chronograph-sna107p1-sna107-1441.htmlΕμένα μου αρέσει ήδη πάρα πάρα πολύ. Περιμένω τα σχόλια σας. Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους – ες σας που αφιερώσατε τον χρόνο σας για να μου απαντήσετε. Χωρίς το ψάξιμο θα κατέληγα σε κάτι εντελώς διαφορετικό.
Επίσης πρέπει να επισημάνω ότι, στα καταστήματα (μένω Πειραιά κέντρο), δυστυχώς οι τιμές είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικές. Βέβαια δεν φταίνε και οι καταστηματάρχες, διότι με πόνο ψυχής πραγματικά, ένας κύριος με έκανε να προβληματιστώ, με ενημέρωσε ότι οι τιμές που πουλάει είναι βάσει των αντιπροσωπιών και μόνον, το κέρδος του είναι ελάχιστο, το τεκμηρίωσε, ήταν αξιοπρεπέστατος και φυσικά είχε δίκιο. Τέλος μου είπε ότι, δεν μπορεί να συναγωνιστεί πλέον το internet και πως ως το τέλος του μήνα θα κλείσει, είναι πραγματικά λυπηρό. Επειδή ανοίγω ένα άλλο θέμα όμως σταματάω εδώ. Είμαι χαρούμενος με την αγορά που έκανα (και φυσικά με την τιμή της) και περιμένω όπως είπα και παραπάνω σχόλια σας.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ